FinanserSkatter

Skat efter en lejlighed: hvordan man kan finde ud af gælden?

Objekt til at beregne ejendomsskatten er ejet af enkeltpersoner. Inspektion årligt sender meddelelser til betalere. Flere detaljer om, hvordan man beregner skatten for en lejlighed, hvordan man kan finde ud af den del af gælden, hvis du ikke er enig med tallene i kvitteringer, så læs videre.

varsel

Hvordan kan jeg vide, om en flad skat fra? Tjek din kvittering i postkassen af Federal Tax Service. Dette dokument indeholder følgende data:

 • indeværende år;
 • oplysninger om ejendommen, dens placering;
 • grundlaget for beregning;
 • interesse ejerskab;
 • rate;
 • det antal måneder ejerskab;
 • koefficient;
 • fordele str;
 • beløb, der skal betales.

Den beregningens

Skat pålægges fast ejendom: hus, lejlighed, sommerhus, badeværelse, garage og andre faciliteter, er andelen i den fælles ejendom. Grundlaget for beregningen er data fra opgørelsen værdien af ejendommen, som justeres med en faktor deflator.

Hvordan kan jeg vide det afgiftsbeløb på lejligheden, som er ejet af flere personer? I dette tilfælde er beregningen sker i forhold. Ved lejligheder, som er i fælles ejerskab basen bestemmes i overensstemmelse med antallet af ejere. Indtil 2013 kunne opnås data om lagerværdi i BTO. Nu information om opgørelsen værdi lagres i Rosreestra.

Nogle gange det afgiftsbeløb på kvitteringen kan være overvurderet. Inspektion modtager data fra BTO sent. Derfor kan tallene genberegnes ikke mere end de tre foregående år. Det vil sige, at den skat, der skal betales i 2015, kan omfatte justeringer for 2012-2014. Straffen på gamle genberegnet tallene er ikke opladet. Må pensionister betale skat af en lejlighed? Nej. De er fritaget for at betale gebyret.

vilkår

Mængden af betalingen afhænger af antallet af hele måneder ejendomsretlige. Hvis lejligheden blev erhvervet i løbet af året, opkræves gebyret fra måned efter registreringen af genstanden for den nye ejer. I perioden fra januar i år, indtil salget af den gamle ejer betaler ejendomsskat til lejligheden. Hvordan kan jeg vide, de gæld lejer bygningerne? Disse boliger beskattes fra næste år efter deres konstruktion. Hvis ejendommen er blevet modtaget gennem generationer - fra den måned, hvor optagelsen i arveret. I tilfælde af ødelæggelse af et gebyr er ikke opladet.

Hvordan finder jeg en flad skat på internettet?

I dag kan offentlige goder og tjenesteydelser betales uden at forlade dit hjem. Det sparer tid. Skat Inspektoratet forsøgte også at gøre livet lettere for russerne, men stødt på problemer. Borgerne er vant til at have modtaget meddelelsen om den kontrolstedet. De er på vagt over for en ny kommunikationsmetode. Det andet problem er, at folk ofte ikke er enig i en tegnebog betaling.

Afdelingen ikke ansvarlig for data kontrol, de kun gøre dem i databasen. Fejl kunne gøre ejeren af ejendommen ved udarbejdelsen af angivelsen eller inspektion, som den transmitterede information. I disse tilfælde er det nødvendigt at anvende til Forbundsrepublikken punktafgiftsadministrationen kontor for at finde ud af, hvad den skat for en lejlighed skal betales. For at tilbagebetale gæld kan være direkte gennem inspektion webstedet. Den personlige konto af den skattepligtiges er en liste over alle de ejendomme, og mængden af krævede betalinger, opdelt efter alder. Du kan udskrive en kvittering og betale skat gennem en bank eller en terminal.

Den nye ordning

Till 2016/10/01 flertallet af boligejere skal betale for udgifterne til jord på den flade skat. Hvordan kan jeg vide det beløb? Den nye ordning giver mulighed for reduktion af den matrikulære værdi på 10 m². m. for et værelse på 20 kvadrat. am-lejligheder, 50 sq. m. - et lejlighedskompleks. Hvis der efter anvendelsen af fradrag , skattegrundlaget bliver negativ, størrelsen af gebyret er lig med nul.

Med en enkelt indbetaler par huse, lejligheder mv kan fastsættes. D. Hvis han ikke er informeret om inspektion af objektet, der skal fremføres, Federal Tax Service medarbejderne selv vælge det for den maksimale mængde af afgiften. Føderale love i hovedstaden, kan St. Petersborg og Sevastopol give et supplement til rækkefølgen af beregningen af skatten. Især kan de lokale myndigheder etablere en nul eller øge basen højst tre gange. Det skal bemærkes straks, at den nye ordning vil fungere ikke i alle regioner. I nogle regioner i Rusland vil være beregning af lagerværdien. Dette skyldes det faktum, at dataene på den vurderede værdi har endnu ikke for alle objekter.

satser

Hvordan kan jeg vide det afgiftsbeløb til en lejlighed? Bud, der skal beregnes, etablerede regler. De kan ses på sitet FNS. Ved boliger, lokaler, faciliteter, bygninger, et areal på 50 kvadratmeter. . M påløbne skatteprocent, afhængigt af (opgørelse) den anslåede værdi af objektet (millioner rubler.):

 • 10 - 0,1%;
 • 10-20 - 0,15%;
 • 20-50 - 0,2%;
 • 50-300 - 0,3%;
 • Andre genstande til en værdi af mere end 300 millioner rubler. - 2%.

Parkeringshus pålagt en hastighed på 0,1%. Boliger, hvilket er i en tilstand af ufærdige byggeri - 0,3%, administrative kontorer, indkøbscentre cents - 2%, alle andre objekter - 0,5%.

fordele

Må pensionister betale skat af en lejlighed? Nej. De, ligesom de handicapgrupper I og II, er fritaget for betaling af afgiften beregnet i henhold til den nye ordning. Separat lovgivning giver fordele for anlæg, der ligger i områder i private sommerhus foreninger, hvis deres område ikke overstiger 50 kvadratmeter. m. Inspektion vil rette afgiftsbeløb kun hvis betaleren har meddelt sin ret inden den 1. november i det indeværende år. Disse genberegnet højst tre tidligere perioder. Nedenstående tabel indeholder en liste over føderale undtagelser, som ikke gælder for objekter af iværksætteraktivitet.

Kategori skatteydere grunde Betingelser for
Sovjetunionens Helt og Den Russiske Føderation, den person med den bekendtgørelse af Glory ordrebøger For alle objekter af beskatningen af alle slags.
Fysisk handicappede grupper I og II hjælpe VTEK I et aspekt af beskatningen af enhver art.
med handicappede børn Certifikat for støtteberettigelse
Deltagerne i den store patriotiske krig og andre militære operationer
Personer civile personale af søværnet, de sikkerhed organer,
Personer, der er berettiget til social støtte (med forbehold for konsekvenserne af Tjernobyl-katastrofen, virkningerne af stråling fra ulykken på "Mayak" og udledning af affald i den Techa floden, 1957) et særligt certifikat deltager I ét aspekt af beskatningen af enhver art.
Soldater med en levetid på 20 år eller mere identifikation af den militær enhed
Medlemmer af militære familier, der har mistet en forsørger pension certifikat
pensionister
Borgere, der udførte militærtjeneste i andre lande Certifikat for støtteberettigelse
Personer med strålesyge Certifikat for støtteberettigelse
Forældre og ægtefæller dræbte soldater dødsattesten

Hvordan kan jeg vide, om der er en flad skat?

På punktafgiftsadministrationen hjemmeside har en regnemaskine til beregning af skat. I en særlig formular til at udfylde følgende felter:

 1. Matrikulær nummer.
 2. Den type og karakteristika af objektet (størrelse, pris).
 3. Perioden for ejerskab af ejendom i indeværende år (i måneder).
 4. Skattefradraget (10, 20 og 50 sq. M.).
 5. Fordel.

Når du har indtastet alle detaljer på hjemmesiden viste mængden af betalingen. Her er hvordan man finder en flad skat på.

især til beregning af kapital- borgere

I beløbet reguleres for Muscovites om multiplikationsfaktor på den matrikulære værdien af genstanden. Formlen til beregning:

Skat = (K1 * SC - I2 * CH) 0.2 * + I2 * CH hvor:

 • K1 = matrikulære værdien af genstanden baseret på fradrag.
 • I2 = Inventory udgifter til fast ejendom.
 • SK - Skatteprocenten på den matrikulære værdi.
 • CH - Hastigheden af skat af opgørelse omkostninger.

Hvad er forskellen

Således kan den skat beregnes på to ordninger: på grundlag af opgørelse og opgørelse værdi. I det første tilfælde er det taget i betragtning, kun strukturen af bygningen (døre, vægge, lofter, vinduer). En sådan vurdering er langt fra markedsprisen på objektet. Matrikulær værdi tager også tages hensyn til parametre som placeringen af faciliteter (i den centrale eller "sovende områder"), transport tilgængelighed, infrastruktur, tilgængelighed af parkering, sikkerhed, antal etager, og så videre. D. Den sidste figur viser en omtrentlig markedsværdi af objektet.

eksempler

Opgjort efter den nye ordning på den flade skat. Hvordan at finde ud af gælden? De anslåede omkostninger af lejligheden er korrigeret for fradraget, så den resulterende værdi ganges med indsatsen.

Fladt område på 50 sq. m. målt i begyndelsen af 2015 til 4.000.000. gnide. Pris pr meter - 80 tusind rubler .. Omkostningerne objekt nedsat med: 80 x (50 - 20) = 2,4 mln. Beregnet skat på 0,1% sats er 2.400 rubler.

For at indlæse borgere øges gradvist, snarere end brat, lovgivningen fastsætter en overgangsordning formel, som vil blive beregnet på en flad skat frem til 2020. Hvordan kan jeg vide, mængden af gæld?

Skat = (CY - ID) x R + IN hvor

CY - det afgiftsbeløb på den matrikulære værdi.

IN - det afgiftsbeløb på opgørelse omkostninger.

K - nedsættelseskoefficient.

Værdi af den sidste parameter vil stige. I 2016, vil han være 0,2, i 2017 GODU ændret til 0,4, i 2018 GODU - 0,6, og i 2019 GODU - 0,8.

Betragt et andet eksempel.

Flad areal på 48 m². m. i begyndelsen af 2015 estimeret ved matrikelværdien på 3,6 millioner rubler. Pris pr meter - 75 tusind rubler .. Anslåede omkostninger er:

 • den nye metode fradrag 3600 - (75 x 20) = 2100000000 gnide.
 • under den gamle vurdering - 300 tusind rubler ..

Beregningen i begge udførelsesformer - 0,1%. Vi beregner mængden af skat:

af den matrikulære værdi på 2100 × 0,1% = 2,1 tusind rubler ..

om den oversigt værdi: 300 * 0,1% = 0,3 tusind rubler ..

Substituere disse data i formlen:

((2,1 - 0,3) × 0,2 + 0,3) = 660 rubler.

I løbet af 2015 skatteyderne kommer til at betale 660 rubler.

matrikulære værdi

Denne indikator er defineret i gosotsenki uafhængige eksperter til at løse regionale myndigheder. Omkostninger vil blive genberegnet ikke mere end én gang hvert 3 år (i Moskva, St. Petersborg og Sevastopol - i to år). Evaluatorerne uafhængigt valgt beregningsmetode. Lær den matrikulære værdien af genstanden på stedet af "den russiske Register".

I "STC"

Fra hjemmesiden skal du gå til afsnittet "fysiske / juridiske enheder", og vælg derefter tjenesten "Data fra OCG", udfylde formularen (især felter markeret med ( "!")), Send en forespørgsel. Anmodningen vil blive tildelt et nummer, som du derefter kan spore status for dets behandling. Uddrag fra GKN leveres inden for 5 dage efter kontrol af dokumenterne.

Med hjælp af portalen "offentlig matrikelkort"

Søger et hus, kan en lejlighed findes på kortet eller bruge den avancerede søgning. For hvert anlæg, webstedet indeholder generelle oplysninger og dens karakteristika. Disse data hjælper karakter kan ikke anvendes til udarbejdelse af juridiske dokumenter.

I "on-line information om projekternes

Gennem tjeneste i afsnittet "E-services" kan være matrikulære, sæt nummer eller adresse for at få oplysninger om huset, lejligheden af hans / hendes vurderede værdi.

Gennem portalen "Kom data fra Creative GKO"

Dette afsnit indeholder oplysninger om vurderingen af objektet, som blev udført organer lokalt selvstyre. For at få adgang til oplysninger, du har brug for i "enkeltpersoner / juridiske personer", vælg "Modtag data fra fonden af skatkammerbeviser." Endvidere i en særlig form for at angive et objekt nummer og klik på "Find". Resultatet vises eller link til data indskriften deres fravær. Rapporten kan downloades og udskrives. Information er gratis.

På kontoret eller MFC Rosreestra

Du kan anmode om en live matrikulær certifikat fra OCG. For at gøre dette, skal du kontakte den gren af den russiske Register, MFC eller sende en e-mail forespørgsel. Disse er gratis i 5 dage. Ansøgningen skal også angive den metode til at opnå ekstraktet: at tage eller modtage via mail.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.