FinanserSkatter

For at du kan få et skattefradrag? Hvor kan jeg få et skattefradrag

Russisk lovgivning tillader borgere at udarbejde forskellige skattefradrag. De kan være forbundet med køb eller salg af aktiver, gennemførelse af mekanismer for social beskyttelse, erhverv, uddannelse, medicinsk behandling, fødsel af et barn. Hvad er specificiteten af de mest populære russiske borgere skattefradrag?

typer

For at du kan få et skattefradrag i henhold til den russiske lovgivning? Skatteloven giver følgende sæt af dem: standard betalt for børn, ejendom, sociale, faglige, såvel som dem, der er beregnet til de tab, der er forbundet med omsætning af værdipapirer. De første fire typer af fradrag - den mest populære.

Fremgangsmåder til fremstilling

Hvordan beregning og betaling af skattefradrag? Russisk lovgivning giver to beslægtede mekanismer. I den første fradrag beregnes og betales en gang om året i slutningen af den afgiftsperiode på grundlag af allerede foretagne betalinger til statskassen i form af personlig indkomstskat (på løn og andre indtægter).

Den anden mekanisme indebærer, at borgeren i retsorden staten ikke kan betale personlig indkomstskat i en vis periode, og en vis mængde af indkomst. Afhængigt af den specifikke type fradrag realiseres, eller at ordningen.

Hvem har ret til at fratrække

Denne type skatteincitamenter kan leveres til borgere, der modtager indkomst, som beskattes med 13%. Oftest er det, som vi bemærket ovenfor lønnen. Men den relaterede indtægter kan også dannes for eksempel efter salget af fast ejendom og andre former for ejendom. Kan jeg få et skattefradrag under den forenklede ordning skøn afgifter til statskassen? Ingen sådan mekanisme er ikke givet. På samme måde kan fradragsretten ikke blive realiseret i status som ikke-hjemmehørende personer.

Hvordan laver fradrag

Hvor kan jeg få et skattefradrag? Relevante præferencer for borgere trækker FTS - i de territoriale organer russiske regioner og kommuner.

For at få udbetalt, skal du ansøge til Forbundsrepublikken punktafgiftsadministrationen af det af det dokument, der er fastsat for hver type fradrag. Overvej detaljerne i forskellige typer af finansielle præferencer, der er nævnt, i flere detaljer.

standard fradrag

For hvad du kan få skattefradrag i forbindelse med standard kategori? Denne type betalinger foretages mod visse kategorier af personer. De fradrag pågældende, fast. Afhængigt af basen, kan de estimeres på baggrund af, for eksempel, 3 tusind. Gnid. eller 500 rubler. i forhold til en måned. Disse beløb repræsenterer, så grundlaget for beregning af fradrag - med en sats på 13%. Det vil sige, en person ikke er betalt 3 tusind. Gnid. og 500 rubler, og 13% af det tilsvarende beløb -. 390 gnide. eller 75 rubler.

Russisk lovgivning indeholder flere kategorier af borgere, der er berettiget til fradrag under overvejelse type.

For det første er deltagere i afviklingen af Tjernobyl-ulykken, virkningen af andre atomprøvesprængninger, samt borgere, der har modtaget handicap, når de deltager i fjendtligheder. Vedrørende dem den russiske lovgivning giver et skattefradrag baseret på mængden af 3 tusind. Gnid.

For det andet, heltene fra Sovjetunionen og Rusland, handicappede 1 og 2 grupper og har begrænset kapacitet siden barndommen, der er involveret i kampene, samt beboere i Tjernobyl blev evakueret efter ulykken på fabrikken. Personer i denne kategori kan modtage et standard fradrag baseret på mængden af 500 rubler.

For det tredje kan de fysiske personer, der ikke er relateret til de udvalgte kategorier af borgere være berettiget til skattelettelser baseret på mængden af 400 rubler. Men det er garanteret til dem, indtil deres årlige indkomst ikke når 40 tusind. Gnid.

Hvor mange skat fradrag kan du få en mand, hvis han har en vis berettigelse, og hvis det er en standard præferencer? Kun én - den ene, der kræver den største udbetaling. I dette tilfælde kan den standard fradrag godt kombineres med andre typer af præferencer, såsom ejendom.

Fradrag for børn

Strengt taget er denne type fradrag gælder også for standard, men det er samtidig tilstrækkeligt adskilt fra ham. Især kan det tilsættes sammen med noget af ovenstående. Skattefradrag af denne type kan få forældre eller adoptivforældre. Størrelsen af den relevante præferencebehandling - på grundlag af det beløb på 1000 rubler. per barn per måned.

Skattefradrag pågældende kan udbetales indtil barnet fylder 18 år, og hvis han går for at studere på fuld tid, op til den tid, de når 24 år. En anden begrænsning på udbyttebetaling, - skal en persons indkomst ikke overstige 280 tusind rubler .. per år. Hvis lønnen eller andre indtægtskilder mere, fradraget er ikke tilgængelig.

baseret på mængden af betaling som fastsat i lovgivningen i Den Russiske Føderation i mængden af 2 tusind. gnide. De er forsynet hvis barnet har et handicap eller er der anlagt en enlig forælder.

Retten til at modtage fradrag for børn, kan den ene forælder lovligt uddelegeres til en anden. Denne mekanisme er hensigtsmæssig, hvis nogen af forældrene til en ustabil drift. For at realisere denne ret, skal den person, nægte fradrag udstede dokumenter, der bekræfter planer om at overdrage brugsrettigheder til præference til en anden.

Nuancer af design standard fradrag

Hvis en person er afhængig af standarden skattefradrag, når du kan få det? Først og fremmest kan vi konstatere, at direkte bistand til borgere i udøvelsen af retten til en passende præference er at have en arbejdsgiver, der har status som en fiskal agent. Beregn fradraget og sikre dens betaling, for at være præcis - den lovgivning tillader den manglende betaling af personlig indkomstskat i passende mængde, - pligt for selskabet.

Men for at begynde at modtage standard skattefradrag, skal medarbejderen underrette arbejdsgiveren om sit ønske om at anvende de relevante præferencer. Dette kan gøres ved hjælp af en skriftlig erklæring i den foreskrevne form. Det er også nødvendigt at vedhæfte dokumenter, der bekræfter retten til en medarbejder til at modtage et standard fradrag.

Bemærk, at der er et alternativ scenarie. Han foreslår en appel med IRS i slutningen af skatteåret. Men denne ordning er typisk ikke meget populær for den type fradrag, fordi det kræver fra medarbejderen til at tilbringe en masse tid til at indsamle de nødvendige dokumenter og samspillet med agenturet.

ejendom fradrag

For at du kan få et skattefradrag af ejendom type? Retten til deres design opstår fra borgerne oftest på gennemførelse af en række ejendomshandler: køb, salg og byggeri, samt på grund af andre ejendomshandler af høj værdi, såsom biler.

Med hensyn til fast ejendom kan det bemærkes, at der er to hovedkategorier af ejendom fradrag af denne type - relaterede udgifter til køb af bolig eller dem, der kan udstedes i forbindelse med borgeren modtagne indtægter fra salg af deres bedrifter. De mekanismer, hvorigennem folk kan nyde dette typepræferencer, forskellige. Og fordi hver type fradrag, trods hans opgave til den generelle kategori tendens til at blive undersøgt under et særskilt ordning.

Ejendom fradrag, når de køber et hjem

Den første type ejendom fradrag i forbindelse med købet af borgerne i beboelsesejendomme. Dette kan være en lejlighed, værelse eller hus. erhvervelse mekanisme kan udtrykkes i form af køb og salg, opførelsen af anlægget eller af et fælles projekt. Det vigtigste - borgeren bærer personlige udgifter.

Med at købe en lejlighed, en person kan vende tilbage til 260 tusind. Gnid. blandt de midler, der overføres til sælger af fast ejendom eller investeret i reparation, det vil sige baseret på den mængde på op til 2 mio. gnide. Indtil 2014 kan den tilsvarende fradrag udfærdiges kun i en lejlighed, så - på et vilkårligt antal boliger. Hvis en borger har designet køb af fast ejendom ved pant, kan det også tilbage op til 390 tusind. Rub. fra mængden af rentebetalinger til banken, der er, på grundlag af summen af op til 3 mio. gnide. Bemærk, at for transaktioner, der udføres op til 2014, den maksimale størrelse på betalinger fra Federal Tax Service af interesse noteret på realkreditlån, er ikke begrænset.

Metoder til behandling fradrag, når de køber en lejlighed

Hvor kan jeg få et skattefradrag for køb af en lejlighed? Som det er tilfældet med standard fordel kan udstede passende præference gennem både arbejdsgiveren og kontakte FTS. I dette tilfælde, i modsætning til det foregående scenario, den type fradrag anden metode er meget populær blandt russerne. Dette skyldes i høj grad det faktum, at en person får på hænderne en betragtelig sum, der svarer til som ikke er let at samle, ved hjælp af de månedlige "trin" for at føre en legitim manglende betaling af personlig indkomstskat.

Hvor du kan få et skattefradrag, når de køber en lejlighed, en borger identificerer sig, baseret på personlige præferencer. Det skal bemærkes, at det sæt af dokumenter til registrering af de relevante præferencer i begge scenarier om det samme.

For at du kan få et skattefradrag, når man bygger et hus? I dette tilfælde kan grundbeløbet for beregningen af betalinger skal indgå i prisen på tjenesteydelser af entreprenører, samt køb af byggematerialer. De tilsvarende omkostninger skal understøttes af kvitteringer, checks og andre dokumenter, den juridiske gyldighed er anerkendte Tax Service inspektører.

Hvor mange skat fradrag kan du få, når de køber en lejlighed? Når en borger udstødninger begrænse mængden af betalinger - .. 260 tusind for omkostningerne ved boliger og 390 tusinde interesse (hvis pantet er formaliseret), så mister han retten til at gælde for Federal Tax Service til de tilsvarende præferencer, hvor meget fast ejendom eller erhvervet senere.

Ejendom fradrag for boligsalget

For at du kan få en fradrag ved salg af lejligheder? Mekanismen af deres registrering næste. Den omstændighed, at indtægterne fra salg af ejendom, samt løn, beskattes med 13%. skal beregnes passende gebyr, hvis personen ejer fast ejendom i mindst 3 år. Men lovgiveren forsikrede deltagerne i transaktioner på salg af fast ejendom fradrag i det beløb på 1 mio. Gnid. Med dette beløb kan du reducere udgifterne til bolig, som vises i kontrakten mellem sælger og køber af lejligheden. Det vil sige, hvis prisen på boliger i henhold til kontrakten -... 1 million 200 tusind rubler, grundlaget for beregningen af den personlige indkomstskat fradrag ved at bruge den markerede type er 200 tusind rubler ..

Det skal bemærkes, at begge typer af ejendomme fradrag - forudsat at transaktionerne er lavet i samme afgiftsperiode - tilladte gensidigt kompensere. For eksempel, hvis en person har købt en lejlighed til 2 millioner. Gnid., Skal Staten vende tilbage til det 260 tusind. Rub. Hvis han er i samme år solgt anden fast ejendom for 1,5 mio. Gnid., Så sin gæld til Forbundsrepublikken Tax Service i mængden af 13% fra 500 tusind. Rub. (Tilbageværende ved inddragelse af den anden type af fradrag), nemlig på 75 tusind. Gnid., Kan det annullere ved at reducere forpligtelser staten. Det er i sidste ende den føderale punktafgiftsadministrationen bliver nødt til at betale en borger på det faktum, af to perfekt deres fag 185 tusind. Rub.

Andre fradrag når sælger ejendom

Russisk lovgivning tillader borgere at modtage ikke blot ejendommen fradrag, der er forbundet med salg af ejendom. Der er også mere universel præference for 250 tusind $. Gnid. Det kan bruges på alle typer af ejendomme, såsom en bil. Det vigtigste kriterium for beregning af indkomstskat svarer til driften med salg af en lejlighed - du skal betale det relevante gebyr, hvis objektet er ejet af mindre end 3 år. Det skal bemærkes, at borgeren kan forsøge at bevise Federal Tax Service, der engang havde udgifter til erhvervelse ejendom, som en mulighed - en bil eller andre dyre type ejendom. Hvis det vil gøre, er de også bruges som en slags fradrag. I dette tilfælde kan garanteres i lovgivningen om præference ikke indgå i beregningen overhovedet, eller delvist aktivere.

Nu hvor du ved, hvor du kan få et skattefradrag for lejligheden. De mekanismer, hvorigennem det kan gennemføres, samt andre typer af ejendomme vi lært præferencer. Lad os overveje følgende typer af betalinger - socialt.

Specificitet af sociale fradrag

Hvad skat fradrag er tilgængelige fra dem, der vedrører det sociale? Lovgivningen i Den Russiske Føderation former for deres sorter, der beregnes på grundlag af følgende typer omkostninger:

- til velgørenhed;

- uddannelse - både den afgiftspligtige og hans børn;

- til medicinsk behandling - borgeren og medlemmer af hans familie;

- at deltage i programmerne for ikke-statslige pensionsfonde.

Princippet for beregning af fradrag af den samme, som er karakteristisk for de ovennævnte typer af betalinger: FTS skal returnere 13% af den tilsvarende base.

Med hensyn til omkostningerne i forbindelse med velgørenhed, kan fradraget beregnes på grundlag af hele beløbet, men ikke over 25% af borgerens indkomst for afgiftsperioden.

Med hensyn til udgifter til uddannelse, kan de estimeres på grundlag af beløbet i værdi på op til 120 tusind. Gnid. om året til deltagelse i uddannelserne skatteyderne og op til 50 tusind. gnide. om året for hvert barns uddannelse. Hvor kan jeg få et skattefradrag for undervisning? Den mest bekvemme mekanisme - en appel til Forbundsrepublikken punktafgiftsadministrationen i slutningen af skatteåret.

I forhold til prisen på behandlingen skal siges, at de er beregnet på grundlag af det beløb, den maksimale værdi er lig med tallet for studieafgifter - 120 tusind rubler .. Hvor kan jeg få et skattefradrag for medicinsk behandling? Det bedste af det år, der følger den indberettende år, til at gælde for den føderale Tax Service.

Professionelle fradrag

Professionelle skattefradrag kan modtage følgende kategorier af betalere af gebyrer:

- iværksættere, der er på en fælles skatteordning;

- statsborgere, der opererer under kontrakter af arbejde og tjenester;

- notarer, advokater og andre specialister involveret i privat praksis.

Det skal bemærkes, at strukturen af professionelle fradrag er kompliceret nok. Det grundlæggende princip i borgernes ret til information præferencer er deres evne til at være repræsenteret i Federal Tax Forkyndelse af dokumenter, der bekræfter de omkostninger, der er forbundet med en bestemt aktivitet.

Hvis det lykkes, kan de tilsvarende beløb skal bruges som et fradrag - Indtægter faldt til dem. Men selv om sådanne dokumenter er ikke en person er i Forbundsrepublikken Tax Service, kan agenturet godkende ubekræftede udgifter for ham. Deres værdi afhænger af personens faglige ekspertise og er ca. 30-40% af indtægterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.