FinanserSkatter

Beskatning SP. Funktioner af skatteordninger.

Organisering deres egen virksomhed, er mange virksomheder registreret som individuelle iværksættere, for at lette registrering. Beskatning af IP indebærer brug af alle eksisterende skatteordninger, som gør det muligt iværksættere til at optimere størrelsen af overførsler til budgettet. For at bestemme den mest gunstige skattesystem, er det nødvendigt at komme i nærkontakt med de særlige forhold i hver af dem og vælge den, der bedst passer til detaljerne i virksomheden.

IP-beskatning under den forenklede ordning (STS) kan markant lette bogholderi og betale personlig indkomstskat i stedet for moms og flad skat. STS-mode kan bruges på to måder til forretningsmanden valg:

  1. Indtægter minus udgifter (skatteprocent - 15%), alle udgifter til erhvervslivet, skal den fradragsberettigede dokumenteres.
  2. Indkomst (skatteprocent - 6%). Den enkleste metode for beskatning, der ikke kræver omkostningsregnskab.

På trods af de mange fordele ved at bruge denne tilstand skal være meget forsigtige. Hasty overgang til den forenklede skattesystemet kan føre til en stigning i skattetrykket, samt tab af kunder. Det faktum, at mange grossister enige om at samarbejde med leverandøren, hvis leveringen af fakturaer med moms fremhævet. Det er værd at bemærke, at "uproschentsam" får ret til at udstede sådanne dokumenter, men samtidig er der en forpligtelse til at betale det fulde momsbeløb til budgettet, uden at fradragsretten. Således overgangen til et forenklet skattesystem er gavnligt kun i følgende tilfælde: klienter er enkeltpersoner og virksomheder, der ikke kræver moms- fradrag; køb af varer solgt og tjenester kræver ikke kunder, der er på en delt tilstand, dyre og ikke har en væsentlig indvirkning på beregningen af moms.

IP-beskatning under den generelle ordning (DOS), gør det muligt at arbejde med alle typer af kunder. Det indebærer betaling af personlig indkomst indkomstskat iværksættere og moms. Common mode er det tilrådeligt at bruge en stor virksomhedsejere engageret i engroshandel og produktion.

Imputerede skattesystem til IP er designet til små virksomheder, er det bruges på et obligatorisk grundlag for visse aktiviteter under visse betingelser. Skat beregnet efter en formel anvendelse af værdierne af basen yield forhold fastsat i lovgivningen. Bekræftelse af udgifterne til erhvervslivet er påkrævet. UTII betalere er undtaget fra opførelse moms og personlig indkomstskat. Under visse betingelser UTII er tilstanden anvendes sammen med STS og det samlede system. For eksempel er virksomheden, som ligger på DOS, og beskæftiger sig med engrossalg, gælder det ved åbningen af detailforretninger. Trods strengt begrænset til omfanget af denne ordning, kan det være en måde at skatteoptimering. Så hvis detail punkt ikke er omfattet af UTII grund at overskride de begrænsninger, der er fastlagt for detail plads, kan du registrere det på de to iværksættere og betale en flad skat.

Beskatning af IP af patentsystemet i øjeblikket bruges meget ofte, fordi det er næsten helt dubletter UTII. Denne tilstand er frivillig, omkostningerne ved et patent er beregnet ved beregning og er ikke afhængig af indtægter og udgifter iværksætter. Outs af denne ordning er ret strenge grænser for dens anvendelse: Det maksimale beløb af årsomsætningen - 60 millioner; antal ansatte - ikke mere end 5 personer. I tilfælde af overtrædelse af disse betingelser skal iværksætteren tilbage til DOS og påløbne alle gældende skatter fra datoen for modtagelsen af patentet.

Forenklet former for beskatning for individuelle iværksættere er ikke fritaget for betaling af køretøj, jord, vand skatter og andre betalinger i forbindelse med de konkrete aktiviteter. Ved tilstedeværelse af medarbejdere iværksætter skal itemize afgifter i de ikke-budgetmidler, personlig indkomstskat på lønninger og at indgive de relevante rapporter i henhold til betingelserne organisationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.