ModeTøj

Sådan vælger brude lingeri

Enhver brud ønsker at være i drømme den mest fantastiske på hendes bryllup. Derfor er det med stor omhu i at vælge en brudekjole. Det sker også, at emnet for toilettet, hvilket er meget, der ikke passer på figuren, men den, som hjertet ikke lyve, sidde perfekt. Så omhyggeligt som den kjole, du har brug for at vælge et bryllup undertøj. For det er takket være ham, at brudekjole kan se på din figur perfekt. Nå, bruden i hendes bryllupsnat skal se forførende og elegant.

Selv hvis du aldrig har i mit liv var ikke kombidress, bælte strømper eller et korset, er det tid til at prøve dem. Glem ikke om sådan et vigtigt element som et strømpebånd - det vil forstærke din nåde.

Lad os definere, hvad der skal være den nederste linned (bryllup) for bruden:

1. Meget flot.

2. Ideel til at klæde. Kjole og undertøj skal vælge den samme farve og stil. Hvis du har en lyserød kjole, bør undertøj være lyserøde, hvis kjolen udsatte skuldre bør bh være stropløs.

3. praktisk. Undertøj bør ikke være nok for dig at størrelse eller tværtimod, store, bør ikke gnide, hæmme bevægelse eller på anden måde at distrahere dig fra vielsen. Korrigerende og slankende undertøj bryllup skjule fejl eller tilføje volumen til enhver figur.

4. Det erotiske og spændende. Hvad er din yndlings skal brænde med lidenskab og kærlighed.

Bryllup undertøj til at vælge efter fjer kjole montering.

Nu fokuserer på undertøj i flere detaljer:

- bukser. Bryllup undertøj bør bestå af dele, der er egnet til din stil. Den nederste del skal være den samme model som den øverste.

- bh eller korset. Bra uden shleek måske ved et uheld gå ud og eksponere dine bryster, så den bedste løsning er at vælge et korset. Den består af en bh, fastgjort til dens krop, hvis længde når midt på låret. Cup korset pripodnimut dine bryster, visuelt øge den i størrelse, og slankende form muliggør korrekt silhuet. Korset har siderne for strømpen, som kan justeres. Dens karakteristiske detaljer - snøring på ryggen. Det vil understøtte din kropsholdning, og i den vil du ikke være i stand til at luns

- Krop. Det ligner en fælles badedragt bund med velcro kroge eller knapper. Hvis du vælger en brudekjole med en høj talje, kroppen er perfekt. Det vil hæve dit bryst og understrege sin form. Hvis du er gravid, krop fremragende mave støtte.

- Bust. Denne stropløs bh, som er kombineret med en kort cast, ikke når taljen. Cup halvnøgen bryst, og på toppen du kan bære en kjole med en dyb halsudskæring.

- strømpebukser eller strømper. Det er bedre at vælge strømper, fordi de er meget erotisk.

Når du vælger tøj nødvendigvis overveje funktionerne i modellen brudekjole, dets anvendelighed og funktionalitet.

Jeg håber, at din partner vil være glad for at se dit bryllup undertøj. Billeder af forskellige modeller kan findes på internettet og vælge den smukkeste. Jeg ønsker Dem en vellykket valg, eventyrbryllup, og gensidig kærlighed til livet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.