ModeTøj

Hvordan at vælge den rigtige bh

Bra - det er den ting, uden hvilken moderne kvinder ikke kan forestille sig deres liv. Vi taler om undertøjet, som er nødvendig for at opretholde brystet. Og før du finde ud af at vælge den rigtige bh skal lære et par interessante fakta om ham. Siden oldtiden, eksisterede denne undertøj i livet for kvinder, men i løbet af den menneskelige udvikling har gennemgået forandringer, og det er. Indtil du begyndte at se ud, som vi plejede at se ham.

På nuværende tidspunkt at gøre enhver erhvervelse vanskelig. Men mange mennesker holdes spørger, hvordan man vælger den rigtige bh. Efter alt, hvis i stand til det, vil det være en fordel. Er det farligt at bære bras, og overveje ikke kun kvinder, men også argumentere mammologists. Deres sogn - et bryst sygdom. Deres udtalelser om sagen er tvetydige. Nogle mennesker tror, at hvordan du vælger en bh, så fortvivl ikke, er det nødvendigt blot at købe og bære med god samvittighed. Andre hævder, at alle årsagerne til alle onder kvinder, særlig bryst sygdom er blot bh'er. Sandheden, som altid er et eller andet sted mellem disse to synspunkter. Hvis du deltager på spørgsmålet om, hvordan man vælger den rigtige bh, resultatet er tilbøjelige til at blive en succesfuld overtagelse. I overensstemmelse hermed vil dine bryster blive beskyttet. En korrekt valgte model er i stand til at fremkalde en række uregelmæssigheder i mælkekirtlerne.

Bra bemærkelsesværdigt beskytter brystet fra mikro traumer, hendes hud gnider mod tøj og for dansere og sportsfolk, denne underkjole - bare frelse. I øjeblikket bh'er er skabt på en sådan måde, at ikke forstyrre vejrtrækning, ikke klemme venerne, især for at tage hensyn til en kvindes krop struktur. Her kan du se, hvordan mange nuancer at vælge den rigtige bh. Det er vigtigt, komme til butikken, ikke være styret af modetrends, og deres komfort og sikkerhed.

Så, hvordan du vælger den rigtige bh? Først og fremmest er det vigtigt at finde den rigtige størrelse. Tag bra "vækst", eller i tilfælde af "en pludselig tabe" - ganske vittig. Sådan konstateres korrekt bh-størrelse? Elementær, bare ønsker at gå gennem dimensionelle grid, repræsenteret på internettet. Ja og kompetent forhandler i en god butik kan meget vel hjælpe.

Ved at vælge en bh bør ikke glemme behovet for at prøve på. Ideelt - et bryst fylder hele rummet af koppen, stropper du ikke trykke og desuden ikke efterlade mærker på skuldrene. Korrekt tilpasset bh aldrig stiger fra bag hans ryg. Det sker også, at størrelsen - velegnet og undertøj sidder bare forfærdeligt. Så skal du bede sælgeren til at ændre modellen. Det er ikke hver stil er velegnet til alle kvinder uden undtagelse. Glem ikke, at bh ikke bør presse brystkassen, kan det føre til fremkomsten af en sygdom på grund af blod stagnation.

Den kvinde, der foregiver at være årvågent våger over mode, bør være i det arsenal af mindst 5 bh'er. Blandt dem skal være til stede i hvid og sort. Men fra beige bliver nødt til at give. Han overvandt ikke sexet, men når, Gud forbyde det, synligt under tøjet, det er bare en katastrofe. Fremragende valg - gennembrudt undertøj, men det er mere egnet til særlige lejligheder. Men kvinder, der tilbringer meget tid på kontoret, er det nødvendigt at se på de modeller på de brede stropper. Atleter normalt foretrækker bh'er uden sømme og fremstillet udelukkende af naturlige stoffer.

Hvis du har lært svaret på spørgsmålet om, hvordan man vælger den rigtige bh og gjort anvendelig erhvervelse, nu har vi brug for at forlænge dens drift til det maksimale. Til dette formål er det ikke nødvendigt at vaske det i maskinen, er også gnide og klem. At købe en bh - det er ikke bare underholdning og mulighed for at forkæle dig selv, er dette en vigtig mission, som dit helbred afhænger af.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.