LovOverholdelse om regulering

Boligområder - boligområder er ... designet til ... Grunde til boliger

En væsentlig del af den moderne verdens befolkning bor i byer. Men kun få mennesker mener om det område, hvor hans hus står. Men den jord til boligbyggeri kan være ikke i hvert sted. Præsenteret nedenfor er materialet til den mest komplette forståelse af dette spørgsmål.

Boligområde: definitionen af

Traditionelt, før du begynder at studere et bestemt emne, skal du grundigt sætter dig ind i den terminologi, der anvendes deri. Således boligområder - denne jord, som kan bruges til at rumme offentlige, bolig- og rekreative områder, samt nogle af de enkelte elementer i transport og teknik infrastruktur. Hertil kommer, kan dette omfatte, og andre objekter, økonomiske aktiviteter og fordelingen af, som ikke kræver beskyttende og sanitære zoner på grund af deres virkning. Det bør dog også være opmærksom på, at boligområder - er et begreb, der alene vedrører arealer, der ligger inden for de townships og byer direkte. Således er denne definition ikke finder anvendelse, for eksempel til landsbyer.

placering

Boligområde i byen tager i gennemsnit omkring 60% af hele området. Baseret på bestemmelsen, kan forskellige industrielle, rekreative og brugsting blive placeret på den. Organiseringen af sådanne områder har en klart defineret retning: at skabe et effektivt og de mest bekvemme betingelser for udførelse af indenlandske og sociale behov i befolkningen. Dette vil igen, er med til at minimere den tid og øge tilgængeligheden af alle former for punkter af service, underholdning faciliteter, samt feriedestinationer.

struktur

Strukturen af boligområde medfører tilstedeværelse af genstande såsom boligområder (blokke, kvarterer); veje og gader; grønne områder er beregnet til offentlig brug (parker, pladser, haver); Masser af sociale, administrative og kulturelle institutioner. , En fuld og afbalanceret enhed af det sociale liv bliver således et boligområde, der omfatter en række forskellige institutioner både parti og daglige kulturelle og samfundstjeneste mennesker. Boligområder designet til gensidig kommunikation mellem de dele af byen selv, samt med de industrielle kvartaler, i byens centrum og punkter af distributionen og stoppe ekstern transport, grønne områder og så videre. Ud over alle de ovennævnte, et vigtigt element er det system af gangstier. For det er takket være dem, at borgerne hurtigt kan komme til af hensyn til deres masse besøg til steder beliggende inden for det pågældende område. Derfor sikkerhedsgrunde er nødvendige for at få disse muligheder, så de har et minimum antal kryds med de vigtigste gader.

stadie tjeneste

I øjeblikket er alle institutioner i kulturelle og personlige tjenesteydelser er karakteriseret ved forskellige grader af hyppigheden af besøg. Følgelig følgende klassificering, hvorefter der er tre trin blev udviklet. Lad os betragte hver af dem i detaljer.

første etape

Dens medlemmer omfatter enheden og institutioner, der besøges dagligt af et stort antal beboere. Disse boligområder - det børnehaver, skoler, købmandsforretninger, samt salgssteder for essentielle varer, caféer, apoteker, servicefaciliteter offentlige. Det er vigtigt at bemærke, at tilgængeligheden af steder givet ovenfor, er i intervallet 350-500 meter.

Den anden fase

Denne kategori er traditionelt betragtes institutioner, der besøges med en vis periodicitet. Disse omfatter biblioteker, biografer, klubber, sportshaller, sundhedsorganisationer og andre kontaktpunkter. Radius tilgængelighed i dette tilfælde er taget lig med 1000-1200 meter. Dette giver en gennemsnitshastighed på at gå for at komme til deres bestemmelsessted i 15-20 minutter, uden brug af transportmidler.

tredje fase

Sidstnævnte gruppe omfatter de såkaldte punkter af lejlighedsvis brug. Det betyder, at beboerne i byen besøge disse steder mindre end institutionen, der er beskrevet tidligere. Disse boligområder - dette museer, teatre, shopping og kontorbygninger, koncertsale, specialiserede medicinske centre, kommunale idrætsanlæg.

nøgleindikatorer

Ved planlægning og den efterfølgende opbygning af boligblokke anvendt en række kriterier. Nogle af dem er følgende større tekniske og økonomiske indikatorer:

1. Density hus (brutto og netto). Kendetegnet ved det samlede antal kvadratmeter beboede områder, som tegner sig for en hektar område.

2. Densitet bebyggelse (brutto og netto). Den repræsenterer forholdet i procent af det område, der er besat af bygninger, direkte til beboede bygning. Dette omfatter ikke involveret ved at organisere legepladser, børnehaver og skoler, samt bygninger af kulturel og økonomisk art område.

3. Densitet (brutto og netto). Bestemmes af antallet af indbyggere pr 1 ha af området er under overvejelse i nabolaget. Det skal også bemærkes, at den samlede karakteristiske værdi udtrykker befolkningstætheden i forhold til hele området af den såkaldte villakvarter. Denne forholdet mellem antallet af mennesker, der bor der til en hektar inddæmmede område. Med hensyn til de små byer i hele området, der er nævnt boligområde, hvilket igen, opdelt i distrikter. Større storbyområder kan bestå af et helt system af offentlige og administrative centre og sub-centre. Deres vigtigste opgave er at effektivt at vedligeholde bygningerne, som er placeret længst væk fra centrum af byen.

klassificering af bygninger

Når du planlægger distrikter nødt til at overveje mange faktorer. For eksempel er antallet af den påtænkte befolkning, udvikling af zoneinddeling ordninger, placering servicebygninger, design layout af huse og en placering kort.

Lad os betragte det sidstnævnte kriterium. Afhængig af placeringen af boliger i forhold til hinanden, kan opdeles i fire hovedområder udvikling: perimeter, små, og blandet gruppe. Den første type er kendetegnet ved et arrangement af de lange sider af huse langs gaden, som er begrænset til området. Et karakteristisk træk ved denne tendens - enkeltheden af den arkitektoniske påfyldning. Men der er flere ulemper: dårlig kommunikation yards og gader, ugunstige orientering til kardinalen, lav provetrivaemost. Til gengæld en lavere sag konstruktion skiller sig ud for det meste parallelt layout af bygninger i forhold til hinanden. Det giver dig mulighed for at sætte hver af dem i de samme betingelser. Men det lider arkitektoniske bygning gader. Gruppe type konstruktion anvendes, når de forskellige distrikter af stor størrelse (ca. 10 m). Placering af huse i sådanne situationer udført i separate grupper inden for hvert danner en gårdsplads. Et sådant arrangement har mange fordele: fremragende provetrivaemostyu, udtryksfuldhed og mangfoldighed af arkitektoniske enkelhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.