Mad og drikkevarerOpskrifter

Syltede squash - et godt alternativ til agurker

De fleste af os bare elsker syltede grøntsager. Blandt dem de mest populære er agurker, men der er et produkt, der kan være et udmærket alternativ til traditionel konservering. Marinerede kammuslinger har fremragende smag og aroma. De kan være en af de mest populære forretter på vores bord. Hvordan kan tilberede marinerede squash til vinteren?

krydret opskrift

Til fremstilling af denne type konservering er nødvendigt at tage de følgende bestanddele (beregnet på glasset 1 liter): 2-3 squash med bløde kød, 2 g blade peberrod, persille og 10 g selleri, 15 g fennikel, rød peber, purløg 3, ved 2 timer. l. sukker og salt, laurbærblade, 50 ml eddike. Om ønsket anvende nelliker, allehånde, kanel (efter smag).

Teknologi til fremstilling af squash: grøntsager vaskes, skæres stilk dem, og derefter blancher dem i kogende vand i 5 minutter. Så kammuslinger dyppet i koldt vand. Marinade nødvendigt at tage 400 ml vand. Det hæld sukker og salt. Opløsningen blev kogt i 10 minutter, derefter til det blev tilsat 50 ml af en 9% eddike. Marinerede kammuslinger er særligt velsmagende, når de er skåret for store stykker. Ved bunden af dåserne placeres vaskes grundigt skyllede krydderier og krydderurter, og derefter tæt stablet skiver tunger til toppen. Således fremstillede hældes marinade banker (80 ° C), dækket med deres låg og sat i en stor gryde af opvarmet vand (70-80 ° C). Når det koger, er dåser steriliseret i 15 minutter. Den færdige bevaring roll og omvendte dåser. De sætter på et køligt sted, så længe nedkøling marinerede kammuslinger er møre. kan bruges til denne opskrift er ikke kun de store stykker af squash, men lidt frugt, der nemt kan passe ind i krukken. En sådan beskyttelse ville tjene som dekoration af bordet, fordi denne grøntsag er en meget interessant form.

Marinerede kammuslinger uden sterilisation

Mange husmødre tror, at bevarelsen - det er meget kompliceret og tidskrævende proces. Behagelig opdagelse er, at ikke nødvendigvis steriliseret syltede squash. Den følgende opskrift på en lækker snack fra de små stykker frugt eller grøntsager kan hurtigt modne til at forberede bevaring, som kan lagres i ganske lang tid. Til fremstilling af sådanne produkter er nødvendige: (. 2-4 stk) 1 kg patissons lille, sort peber og sød, 10 g solbær blade, bladene 10 g peberrod 10 g estragon, dild 20 g, 1 L vand, 20 g sukker, 50 g salt, 150 ml af en 9% eddike.

Teknologi til fremstilling af bevarelse: tunger vaskes, rense dem fra stilken, afbrød toppen. Grøntsager er placeret i banker, der i bunden af de præ-foret urter og krydderier. De kan også flytte nogle af de lag af squash. Vandet blev opvarmet til kogning og hæld det grøntsager i 5-6 minutter, hvorefter den blev hældt i en separat beholder og opvarmet igen. Denne procedure skal udføres 3 gange. Derefter udfylde tilsat salt, sukker og eddike og marinade hældes i krukker som rulle dækker, inverterede og sat i et køligt sted til køling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.