Kunst og underholdningFilm

Filmen "Gladiator": skuespillere og roller (foto)

"Gladiator" (aktører: R. Crowe, J. Phoenix, C. Nielsen, O. Reid, R. Harris) - er en af de mest succesfulde forsøg på genoplivning, måske den mest populære ved årsskiftet 50-60-erne af genren "peplum "- historiske film om det gamle Rom.

skabere

En af lederne af filmselskabet "DrimUorks" er Steven Spielberg, sandsynligvis dette forklarer hendes interesse for historie på lige fod med fiktion. Produktion direktør Ridli Skott, der blev betroet at fange billedet "Gladiator" (skuespillere var meget glade for at blive partner med den eminente maestro), lavet til et moderne publikum spændende og fascinerende syn af en gammeldags stil af historiske malerier, dominerende et par årtier siden. Ridli Skott vandt publikum vant til de nymodens specielle effekter, styrtede ind i hukommelsen på kampscener og unikke scener af gladiatorkampe. Den første del af filmen lider visse mangler i den fortælling, som udgør for tættere på den endelige skarphed åndelig konfrontation mellem de to centrale figurer i filmen "Gladiator". Skuespillere og roller valgt til hinanden, i at direktøren har hjulpet forfattere - David Franzoni, Uilyam Nikolson, Dzhon Logan.

historie

Den centrale figur i Ridli Skotta først nej ikke en gladiator, og uovervindelig General, smadret herlighed den romerske hær af tyskere, Maximus (Rassel Krou). Sam Mark Avrely af Richard Harris forudsiger helt til at efterfølge ham. Men han har allerede en direkte arving, en berygtet skurk, Commodus (Hoakin Feniks), der går til sin fars mord, før kejseren tid til officielt annoncere sin efterfølger. Som et resultat, Dresser bestiger tronen, og Maximus er den mest alvorlige i hundehus. Hans familie dræbt, tidligere general mirakuløst formår at flygte, men det bliver en gladiator-slave. I arenaen af Colosseum det har ingen lige, blev han hurtigt en favorit i Rom og de omkringliggende kvarterer. Som et resultat, han har til at kæmpe i arenaen, ikke kun for animalske rovdyr, men også helt psyched Commodus. Dette plot er filmen "Gladiator". Skuespillere betragtes deres deltagelse i formuleringen af Scott som en vellykket skridt i sin karriere. Cast støbning film skal bemærkes særlig opmærksomhed.

Den støbte af billedet "Gladiator". den vigtigste aktør

Den støbte af billedet matchede perfekt, alle tegnene er karismatisk, spillet fejlfrit på fuld kapacitet. Mens visning mærkes i hver scene, i hver ramme. Aktørerne i filmen "Gladiator" blev udvalgt baseret sparsommelighed producenter, filmselskaber, der foretrækker ikke at spilde fabelagtige summer, og ikke særlig dyre inviterede stjerner. Sande fagfolk stole på hvad du har at "tage selve materialet." I første omgang rollen af general Maximus blev skrevet netop for Mel Gibson, men for nogle ukendte årsager pludselig nægtede at deltage i optagelserne af billedet "Gladiator". Skuespiller i en hovedrolle stadig hovedrollen - er Rassel Krou. Den rolle, som Maximus, han ikke nøjes med at spille, og han levede det. Australske skuespiller begyndte sin karriere på australsk tv. I forsøget på at finde sin plads i livet, og Crowe var en gade skuespiller og tjeneren, og en rockmusiker. På det store lærred den internationale pause har hjulpet skuespilleren Sharon Stone. Men den virkelige succes kom til Russell efter at have deltaget i filmen "LA Confidential". Og for hovedrollen i en historisk episk kinoakademiki udleveret Crow "Oscar".

chic kinozlodey

Hoakin Feniks spillede rollen som kejser Commodus bedrage. Kunstner er født og opvokset i en familie, der gav verden en galakse af talentfulde skuespillere. Bit dele i mange tv-serie har hjulpet Joaquin klar til debut i en stor film. Glory overhalede Phoenix efter at have deltaget i filmen Parenthood. Efter at skyde en række god kvalitet film på skuespilleren faldt nomineringer og priser, men film lavet af Joaquin Phoenix er anerkendt af Hollywood-stjernen var "Gladiator". Kritikere sang enstemmigt hans lovprisninger blev Awards tildelt hinanden.

I billedet af en klog hersker

Richard Harris spiller en klog hersker, der elsker sit folk. En aktør fra en tidlig alder er ligeligt tiltrukket af teater og rugby. Han selv bandt sin karriere med sport, men stadig på grund af helbredsproblemer gav præference til den fungerende erhverv. Før du tager af sted for at erobre London, Harris spillede i lokale teater. I 60'erne, Richard arbejdet meget i film og teater, han spillede med mange mestre i biografen - Gregory Peck, Marlon Brando og Entoni Kuinom. 70 år har ikke været en stor succes for skuespilleren på grund af overdreven alkohol og narkotika hobbyer. I 80 lykkedes Harris knap for at overvinde skriveblokering. I de senere år har han spillet en masse levende roller i filmene "Gladiator", "Greven af Monte Cristo", "Apocalypse" i sagaen om Harry Potter.

Oliver Reed som Proxima

Oliver Reed - engelsk skuespiller, der på grund af voldsomt temperament og alkoholmisbrug forpasset muligheden for at medvirke i mange box office hits i verden. Men hans filmografi og allerede over hundrede film. Skuespilleren har et verdensomspændende ry. "Gladiator" billede blev løsladt efter død Reed, der døde af et hjerteanfald. Arbejdet med Scott, spiller han rollen som en grusom og nådesløs slaveejer. Oliver Reed ikke se den færdige version af filmen "Gladiator". Skuespillere, der arbejdede sammen med ham på settet, at udtrykke min dybe medfølelse med familien til den afdøde.

"Gladiator" - bedøvelse historisk film hidtil hidtil uset omfang. Dette storslåede, episke film give verden kunne kun være en klassiker i moderne biograf såsom Ridli Skott.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.