Kunst og underholdningFilm

Vincent D'Onofrio - amerikansk skuespiller

Vincent D'Onofrio er en forholdsvis kendt amerikansk skuespiller og producer. Han har over hundrede film værker af forskellige genrer.

CV

Vincent D'Onofrio blev født i 1959 (30 af juni) i New York, eller for at være mere præcis, i Brooklyn rayonchike kaldet Bensonhurst. Hans far var engageret i boligindretning. Familien flyttede ofte. Derfor i en tidlig alder, vores helt måtte leve i Hawaii, og Colorado, og selv i Miami.

I slutningen af sekundære uddannelsesinstitutioner har Hialeah-Miami Lakes Vincent D'Onofrio fortsat med at få viden i University of Colorado i Boulder. Det er her en fyr tog fungerende arbejde i byen teater samfund. Og han havde en temmelig god skole, hvor han lærte denne færdighed. Lærere og mentorer var Vincent Sonya Mur (arbejder i Stanislavsky Theater i New York) og Sharon Chatton.

Siden 1984, begyndte han at spille professionelt på Broadway, hvor ganske hurtigt vundet universel accept.

Med hensyn til det personlige liv om vores helt, så han har børn fra Carin van der Donk, hvorfra de tidligere har været gift, men adskilt. Han blev også gift med sin kollega i filmen "Salt på vores hud" - Grete Skakki. Deres ægteskab varede fra 1991 til 1993. I de tidligere ægtefæller har en datter Leila.

Vincent D'Onofrio: hans film

Skuespilleren er meget stor track record, ikke kun i filmindustrien, men også i de teaterkunst. Det samlede antal af bånd, hvor det blev filmet, har næsten 120 malerier, hvoraf mange blev husket og elsket af publikum.

For at liste alle hans arbejde inden for rammerne af denne artikel er ikke nødvendig. Derfor vil de blive tildelt kun til den mest betydningsfulde. For eksempel, Vincent D'Onofrio i "Naked Tango" (1990) spillede rollen som en mystisk og gådefuld gangster, som kaldes Cholo. Denne rolle er måske ikke det vigtigste i hans karriere, men en af de mest mindeværdige og interessant.

Også præget af Vincent D'Onofrio i "Men in Black" (1997) - den sensationelle blockbuster slutningen af 1990'erne, hvor han blev prøvet på billedet af Edgar Allan Poe.

Ud over disse værker, skuespilleren er stadig en hel del meget værdige optrædener i filmen. Blandt de mest fremtrædende af hans projekter omfatter følgende film: "Full Metal Jacket" (1987), "Dying Young" (1991). Og den seneste arbejde af vores helt er nødvendigt at vælge et billede af "Dommer" (2014), hvor han spillede rollen som Glenn Palmer.

På trods af at skuespilleren Vincent D'Onofrio anses widescreen film, er det også ganske ofte og gerne handlet i tv-serier som "Daredevil", "Homicide" og "Miami Vice:. Institut for manerer" billeder skabt af det opnås farverige og realistisk.

Det samlede antal tv-shows, hvor den blev optaget, generelt vanskeligt at beregne. Efter alt, skærmene blinkede skuespiller siden 1980'erne. Selv da industrien ikke har været så populært som det er nu.

Andre aktiviteter og udmærkelser

Fungerende kunst - er ikke det eneste område af aktivitet Vincent. Han har også gentagne gange forsøgte sig i instruktørstolen håndværk, men også fungerede som en filmproducent og manuskriptforfatter. Og i alle hans virksomheder havde han en vis succes. Han skrev filmmanuskripter til film som: "Passage" (2014) og "Do not Go i skoven" (2010). Andet bånd V. D'Onofrio også rettet.

Det er ikke overraskende, at en sådan mangesidet og talentfuld person har en række prestigefyldte filmpriser, herunder prisen for "Saturn" (for sin rolle i filmen "Men in Black"). Han modtog også prisen for filmen "The Cell" (2000) og tv-serien "Daredevil".

Som konklusion

Vincent D'Onofrio, film, hvis deltagelse er højt værdsat som rene tilskuere eller professionelle kritikere, selvfølgelig, er en fremragende skuespiller. I sine 58 år fortsætter han at glæde publikum og fans med nye bånd.

Han gjorde et væsentligt bidrag til moderne biograf, og bekræftelse af dette er mere end hundrede film, hvor Vincent arbejdede som skuespiller, instruktør, manuskriptforfatter og producer. Så hårdtarbejdende og talentfulde person med karisma, med rette har millioner af fans af hans arbejde, som konstant overvåger sine resultater.

I Amerika, anses det for en af de største aktører i udlandet XX-XXI århundreder. I Rusland, hans ry er noget mindre. Stadig, de fleste af filmens fans kender og værdsætter hans skuespil talent. En film med Vincent D'Onofrio priori kan ikke være dårligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.