Kunst og underholdningFilm

Bedste komedie med Zach Galifianakis

Blandt de komiske aktører er ikke mange mennesker, der kan en af slagsen, ikke sige et ord, for at gøre publikum grine ukontrollabelt. En sådan talent har en kendt skuespiller, producent og instruktør, og frem for alt en rigtig komiker - Zach Galifianakis. Denne amerikanske skuespiller, har græske rødder, det har tiltrukket opmærksomhed i de senere år.

Bedste Komedie Actor 2009

Den enorme popularitet bragte ham en komedie kaldet "The Hangover". Efter at have set dette billede af komedie, der blev en bestseller, mange seere ønsker at se andre film i dette charmerende, karismatisk og strålende skuespiller. Disse film er ikke så mange, men hver i sit eget bedste. Komedie med Zach Galifianakis er meget populær med publikum. Det ser ud til, at han ikke har handlet i dårlige film, og hvert maleri, hvor han spiller den skuespiller, kan simpelthen ikke være sjovt. Men jeg tror, der plejede at være en genert og asocial fyr ved navn Zach, at han kunne være den bedste komiker?

Zach Galifianakis i barndommen

Den populære komiker Zach Galifianakis (hans fulde navn Zacharias Knight) blev født i 1969 i North Carolina. Hans forældre - græske indvandrere, intellektuelle, der ønskede at se sin søn en politiker. Desuden var en rollemodel - det er onkel Zack, en fremtrædende politiker Nick Galifianakis. Men drengen fra tidlig barndom drømt om film og fjernsyn. Selvom det ikke selv håbede, at når komedien med Zach Galifianakis vil være meget populære. Forældre, til gengæld fuldt udviklet søn forsøgte, at han var konstant optaget affære. Han var en god elev, spillede på fodboldholdet, var en af de spejdere, men stadig ikke tror på hans fremtidige politiske karriere. Zach genert af hans lille statur, var asocial, og samtidig viste det sig stor griner hele vejen rundt. I fremtiden komedie med Zach Galifianakis i titelrollen bliver at underholde seerne rundt om i verden.

De første skridt i voksenalderen

Efter eksamen fra skole Zach Galifianakis beslutter sig for at slutte sit liv til biograf og blive en stor skuespiller. Men forældre formår at afholde ham fra denne idé, og han trådte ind i en af University of North Carolina af fakultetet for Kommunikation og kommunikation. Det ser ud til, at alt besluttet, og straks griber skurk, skæbne. Lige inden udgangen af universitetet Zach mislykkedes den afsluttende eksamen, og dermed ikke har modtaget et diplom. Dette var afsæt for fremtiden for tegneserien, roligt tog han til New York for at starte et nyt liv. Begyndelsen lovede ikke nogen udsigter, han forefaldende arbejde, der bor i billige lejede lejligheder, ikke for at tilfredsstille deres ambitioner og næsten skuffet i livet. Så Zach Galifianakis kommer til at tænke på at lave en lille præsentation på Times Square, hvor de solgte fastfood. Og han har en eget publikum, nogle penge, og vigtigst af alt - erfaring med improvisation, som han er meget nyttig i fremtiden. Zack begynder at invitere til hans humoristiske show i restauranter og caféer, og så får han på tv. Men komedie med Zach Galifianakis vil ikke snart.

Start på en professionel skuespillerkarriere

Første gang Zach Galifianakis optrådt på tv i 1996, var det en lille rolle. Så kom den del i forskellige shows, arbejdet i en forfatter og lejlighedsvise roller i ikke alt for berømte malerier. Dette blev starten på sin skuespillerkarriere, men få kender kurer ud af billedet "The King and I," Bill fra komedie filmen "Heartbreakers" eller elendige fyr i film under navnet "vaskes". Og disse tegn spillet Zach Galifianakis. Hans film, en komedie, alt det tidlige arbejde gik ubemærket. På det tidspunkt, han er mere berømt, ikke som skuespiller, men som en lys komiker arbejder i den alternative genre. I 2001 Galifianakis formår at køre sit eget tv-show en humoristisk parallel skuespiller i film og serier, der producerer andre shows, og meget få mennesker kender, engageret i sin musikkarriere.

Komedie med Zach Galifianakis

En af de første komedier, hvor Zach Galifianakis har spillet en central rolle, var et billede af "Frostbite", men det har ikke bragt skuespilleren en særlig popularitet. En anden komedie med Zach i titelrollen var filmen kaldes "visionære", efter at det også kom ikke til tegneserien en succes. Bedste komedie med Zach Galifianakis overvejet nedenfor. Interessant arbejde med en skuespiller, der skal huske - det er en god komedie "Dinner for Schmucks", hvor Zac spiller rollen som en gal terapeut. Også filmen "Det er lidt en sjov historie" skuespiller her spiller rollen som en fange psykiatrisk hospital. Et af hans sidste værker er komedie med titlen "Du er her".

Bedste komedie Zach Galifianakis - "The Hangover"

Zach Galifianakis komedie af stjernespækket tiltrække seere, er de velkendte, hvis ikke morderen. Men her er den første komedie, der bragte ham stor succes, var det billede der hedder "The Hangover" (2009). Denne skøre komedie, der på ingen tid blev en kult, værdsat både kritikere og publikum. Hvilket endnu engang understreger belønning modtaget af denne film. Dette er den "Golden Globe". For Zach Denne film er stadig den bedste komedie med sin deltagelse. Mange seere vil kende ham for den rolle, han spillede i "Bachelor Party", for dem er det - Alan, bror til bruden. Zach Galifianakis er uovertruffen spiller sin karakter - en forkælet, lidt skør overdosering barn. Denne tåbelige fyr er bror til bruden af helten, han bare bandt ham og hans venner og får til Las Vegas. Der begynder historien om absurditet med flot eventyr og mørk humor.

Efter udgivelsen af denne komedie alle sine nøgleaktører, herunder Zach Galifianakis, er stjernerne, og maleriet i sig selv er en af de ti indbringende film af 2009. Snart han Galifianakis modtager den første og vigtigste pris i hans liv - nomineringen "Bedste komiker" i MTV Movie Awards. Den anden og tredje del af "Stag" bliver sløve samopovtoreniem første del, selv om de har haft succes med kommercielle vilkår. Zack forblev trofast her for at skabe et billede, og måske er det hans karakter og holdt en fortsættelse af dette projekt. Dette blev fulgt op af andre succesfulde komedie med Zach Galifianakis.

En anden succes Zaka Galifianakisa - komedie "Due Date"

Todda Fillipsa komedie kaldet "Forfaldsdato" 2010 som et gennembrud år. Og Zack endnu engang bekræfter sin evne til perfekt at spille mærkelige fyre, der går lyse og morsom og underholdende flest seere. I dette billede, Zach Galifianakis spiller en karakter ved navn Ethan, excentrisk fyr, der hele filmen irriterer hans ledsager. Dem gennem historien var Peter, en mand, der går hjem til sin kone fødslen. Han spiller hovedpersonen berømte skuespiller Robert Downey Jr., Zach Galifianakis som skabte en vidunderlig duet. Hele vejen Ethan ville forsøge tålmodighed Downey Jr. karakter. Hans dumme opførsel tilføjer til komedien "highlight" iboende Zach Galifianakis, og billedet er ikke bare sjov og sød rørende tragikomedie. Hver bringer hans komedie særlig del af humor lyse komiker Zach Galifianakis. , Komedie, hvor det er fjernet, påvirker beskuerens sans for humor og spontanitet af de afbildede tegn.

Komedie "Dirty selskab for retfærdige valg"

Denne komedie filmen var også en anden bevis på, at Zach Galifianakis er i stand til at bringe noget af deres egne, specielle, hvad der gør komedie virkelig dødbringende. "Dirty selskab for retfærdige valg" er en sjov, moderat vulgær komedie om politikere, der konkurrerer om stemmer deres vælgere. Direktøren for denne film var Dzhey Rouch, sammen med Zach spilles af sådanne aktører som Will Ferrell og Dzheyson Sudeykis. Her spiller Galifianakis rollen som en politiker, Guds mælkebøtte, der kæmper om magten i North Carolina. Han er ikke fjoller rundt, som er fælles med alle hans figurer, han spiller med talent, virkelig lever i et billede. Comic skuespiller Zach Galifianakis, komedie med sin deltagelse i særdeleshed, har gjort et enormt bidrag til komedie biografen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.