Kunst og underholdningFilm

Biografi Andreya Mironova: Historie talent

7 marts 1941 i Moskva hospitalet Grauerman fødestedet for skuespilleren af den sovjetiske og post-sovjetiske periode, Folkets kunstner i Rusland Andrei Mironov, hvis biografi lovede straks være svært. Forældre Alexander Menaker og Maria Mironova var kendte entertainere. Som Andrew kom på tærsklen til kvindernes internationale kampdag, de flyttede tidspunktet for barnets fødsel i et par timer i forvejen og erklærede Andrew Menaker lille gave til den 8. marts til alle kvinder i verden. Selvfølgelig blev det gjort i en lille kreds af venner, men den joke var en bragende succes.

Men snart krigen begyndte, og dermed biografi Andreya Mironova modtog den første side, tragisk. Moskva teater af miniaturer, som arbejdede Mironov Menaker, sammen med hele cast blev evakueret til Tasjkent. Efter krigen familien vendte tilbage til Moskva, og Andrey ind i første klasse. Drengen var en god elev, men nogle gange savner klasser for at se en ny film i en biograf i nærheden af skolen. Da Andreas gik til tredje klasse, hans familie hang over skyerne. Landet har åbnet de såkaldte Lægers Plot af de ødelægger virksomhed som læge i Moskva hospitaler. Biografi Andreya Mironova Den indeholder oplysninger om begivenhederne i denne periode. Og selv om ingen i familien Aleksandra Menakera relation til medicin ikke havde haft til at frygte forfølgelse på grund anklagerens handling havde en klar antisemitisk. Under pres fra omstændighederne Andrew Menaker ændrede sit navn og blev til Andrei Mironov.

Den første bekendtskab med Andrew cinematografi fandt sted i 1952, da filmen blev lavet "Sadko" og instrueret af A. Ptushko begyndte at rekruttere unge mænd i Moskva for episodiske roller. Vi inviterede og Andrei Mironov. Han var at spille rollen som en tigger dreng. Men han ringeagtede iturevne og beskidt tøj, som skulle til at sætte på, og det øjeblikkeligt bortvist. Filmdebut ikke fandt sted, men Andrew entusiastisk deltog i skolens produktion af stykket drama skole organiseret lærer Nadezhda Panfilova.

Efter gymnasiet, Andrei Mironov indtastet School of Theatre Arts Shchukin, mens ingen vidste fra, hvad han havde familie. Således næsten inkognito Andrew blev optaget på det første år og begyndte at træne under vejledning af berømte instruktør Iosifa Rapoporta. Biografi Andreya Mironova fortsattes. Ifølge hans medstuderende, var han en flittig elev, klasser ubesvarede og drømt om hædersbevisninger. Af hensyn til fremskridt i skolen, han ikke havde selv tænkt på at filme i filmen, i modsætning til hans kammerater, der har brugt enhver lejlighed til at deltage i mængden. Det var først i det fjerde år Andrew medvirkede i filmen "Og hvis det er kærlighed?". , Biografi af skuespilleren Andreya Mironova en studerende omfatter således kun én side helliget film.

Efter eksamen fra college, han kom ind i Moskva Satire Theater, som blev for ham mor i mange år. I det fremtidige arbejde her med succes Andrew kombineret med skyderiet i en film. Film om ungdom, "Min lillebror", "Tre plus to" haft stor succes med offentligheden. Og i 1966 Mironov spillede rollen som skælmsk Dima i filmen "Pas på bilen" produktioner Eldar Ryazanov. Men de mest populære blockbustere var billedet af "The Diamond Arm", hvor han spillede den klassiske hangman Kozodoeva, charmerende og ikke langt væk. Alt i alt dog, biografi Andreya Mironova har udviklet på en sådan måde, at dens vigtigste rolle var i teatret for Satire. De gjorde hans liv, lys og desværre kortvarig. Skuespilleren døde pludseligt i 1987 på teatret i Riga, i midten af mise en scene i stykket "Crazy dag eller Figaros bryllup".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.