Kunst og underholdningFilm

"Giv aldrig op" - en stor motiverende film

Året 2008 var rigt på store film. I år blev udstedt af så berømte film som "The Dark Knight", "Slumdog Millionaire", "Iron Man", "Vi fra fremtiden" og mange, mange andre. I samme år blev den amerikanske filmstudie Mandalay Uafhængig Pictures præsenteret for publikum filmen "Never Back Down". Billedet, taget om sporten og kampen er ikke så meget en reel modstander i ringen, da hans vrede og indre impulser.

historie

Plottet i filmen "Never Back Down" er bygget op omkring en ung mand ved navn Jack Tyler, hvis familie flyttede til Orlando en by beliggende i staten Florida. Jack mor er ikke rige kan ikke give ham og hans bror samme luksuriøse liv, han ser rundt. Den nye skole der er en konflikt med en fighter MMA Ryan på grundlag af konkurrence og kærlighed til en pige. Hændelser presser Tyler behov for at lære at kæmpe, og han begynder træning under vejledning af den tidligere deltager i kampe uden regler fra Brasilien Gino rock. Men du behøver ikke fortælle den fulde historie om maleriet "Giv aldrig op", fordi det kunne få nogle seere ikke se filmen.

Filmen perfekt afslører karakteren af hovedpersonen, hans stædighed, modvilje mod at give efter og spille. Men med tiden Jack kommer den forståelse, at tilbagetrækningen, en uvilje mod at blive involveret i en kamp er ikke en taber. Denne han lært af sin nye træner. Og Jack vil fortælle sin lærer, at ikke alle kamp bør undgås, og kampen for familien, slægtninge og venner - en kamp, hvor man ikke kan give op. Mottoet "aldrig give op" refererer primært til sådanne kampe for at bevare relationer og sikkerhed af deres kære, når de ikke kæmper for sig selv. Sådanne ideer kan spores i mange film om sporten, men at se sådan en blanding af thriller, drama og sport, blandet i en lys og afslappet atmosfære, de unge, kan kun være her.

Den anden del

Artikel om filmen "Never Back Down", skrevet efter så mange år, selvfølgelig, skal indeholde omtale af det faktum, at en anden sådan film blev udgivet i 2011. Det afslører de samme problemer som den første del. Dette er igen historien om flere mænd, der har besluttet at deltage i kampene uden regler, der fortæller om mandlig venskab og smålighed, om styrken i den ånd og mulighed for at lykkes, og udholde deres skæbne. "Never Back Down 2" - filmen er næsten ikke forbundet med den første del af plottet. Fælles for begge værker var den eneste karakter - en af hovedpersonen i den første del. Det andet bånd ikke forårsage så megen interesse som den første, det er ideen om sejr over og kampen for grundlæggende menneskelige værdier er ikke synlige meget godt, og lov til at forlade bort behovet for hævn og straffe skurken. Men filmen også var spektakulære, og kampen for at sige det endnu bedre end den første.

resultat

Samlet indtryk af filmen "Never Back Down" og dens anden del er helt positiv. Film ikke forårsager en brændende ønske om at begynde studiet af kampsport, snarere blot inspirere og vække interesse for sporten. Og, selvfølgelig, disse billeder underviser beskueren en klar og gode ting, og ikke den måde at løse deres problemer gennem slagsmål. Men evnen til at klare sig selv og samtidig forbedre din kondition er aldrig overflødig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.