Kunst og underholdningFilm

"Bandidas": skuespillere og roller

Aktørerne i filmen "Bandidas" - berømte Hollywood-berømtheder, og produceret dette billede af sig selv Luc Besson. Og dette er ikke den eneste grund til at se vestlige, udgivet filmselskabet Twentieth Century Fox i 2006. Gør dette noget mere end den værdighed og interessant plot af "gangstere"?

filmskabere. resumé plot

Scriptet for filmen "Bandidas" blev skrevet af Luc Besson - den person, der fjernede den "Nikita", "Leon" og "The Fifth Element". Besson også produceret den vestlige "Bandidas."

Skuespillerne i filmen blev udvalgt efter rang af sit ophav: de vigtigste roller modtog den første skønhed Hollywood - spanieren Penelope Cruz og Salma Hayek mexicanske.

Projektet er kurateret filmselskab Twentieth Century Fox, som er i instruktørstolen inviterede Joachim Roenninga og Espen Sandberg.

Under halvanden time på skærmen, før publikum udfolder historien om to piger: vilje bonde sten aristokrat Mary og Sarah er tvunget til at kæmpe sammen mod den magtfulde amerikanske grundejer, der var involveret i talrige drab og ruin landmænd i Mexico. Mary og Sarah - komplette modsætninger, men de er forenet af en fælles sorg, tørst efter retfærdighed og skønhed ... utroligt! Og de gør Tyler Jackson beklager, at han udtrykte det i Mexico!

"Bandidas": skuespillere og roller. Penelope Cruz som Maria

I historien, Maria Alvarez spillet af Penelope Cruz - datter af en bonde, hvis skurk Tayler Dzhekson brutalt dræber. Desuden Jackson frarøver ALVAREZ deres jord betinget købte det for en dollar. bedrøve lidt, er Maria sendt til røve en bank for at få et levebrød. Der møder hun en anden bandit, som er Sarah Sandoval. Og selv om Sara ikke kunne lide Maria, synes det arrogant, en landmand er klar til at forene sig med hendes bestræbelser på at inddrive endelig retfærdighed.

Filmen "Bandidas", skuespillerne og den rolle, som efter den første visning publikum i lang tid huskes, ikke spillede nogen særlig rolle i karriere Penelope Cruz: hun begyndte at filme, da han var stjernen i den første størrelsesorden. Skuespillerinden bemærkelsesværdigt klaret deres opgaver i filmen "Vanilla Sky", "Kokain", "Gothic", "Fanfan-Tulip." Efter 'gangstere' Penelope medvirkede i Woody Allens "Vicky Cristina Barcelona", for det arbejde, der modtog den eftertragtede "Oscar".

"Bandidas": skuespillere, foto. Salma Hayek i rollen som Sarah

På rolle uddannede aristokrat blev Sarah Sandoval overvejede mange kandidater. Men producenterne foretrækkes trykkende Hayek. Og ikke fejl: hvis seeren at vise aktørerne i filmen "Bandidas", som Salma de lærer i et snuptag. Sagen er, at skuespillerinden er i stand til at vælge de mindeværdige roller hun spiller en vampyr Santanico Pandemonium i kultfilmen "Fra Dusk Till Dawn", den lidenskabelige Esmeralda i dramaet "Klokkeren fra Notre Dame", og i 2002 han vises før publikum i form af den mest kontroversielle kunstner af det XX århundrede - Frida Kahlo.

I vestrene "Bandidas" heltinde Salma Hayek levede et ubekymret liv støtte i Europa, indtil Tayler Dzhekson ikke dræber i Mexico hendes bankmand far. Ved et tilfælde, Sarah på dette tidspunkt netop ankommet hjem til ferie og havde været vidne til tragedien. Desuden Tyler Sarah ville gøre hende sin elskerinde, men hun formår at flygte fra byen.

Den næste dag, Sarah forsøger at røve banken sin far til at bruge pengene til at gå tilbage til Europa. Men mødet med Mary ændringer, hele hendes fremtidige liv.

Stiv Zan som detektiv Quentin

I filmen "Bandidas" skuespiller Stiv Zan, Penelope Cruz og Salma Hayek spille medskyldige. Men Steve Zahn karakter slutter sig til røver med det samme.

I begyndelsen af filmen Kventin Kuk af Steve Zahn bliver præsenteret for os i form af en succesfuld detektiv, der strengt følger lovens bogstav. Når Bandidas starte røve en bank efter den anden, Tayler Dzhekson ser dette som en trussel mod deres planer og lovende detektiv opkald i Mexico, at han fangede negodyaek. Men når Kventin Kuk mødtes med unge kvinder tættere, når de åbner øjnene for de grusomheder Tyler Jackson, pludselig fandt han, selv tager den side af Sarah og Mary, selv om der for hans karriere, det ville have uoprettelige konsekvenser.

Med Stiv Zan Penelopoy Krus mødtes på settet første gang: for et år siden, sammen med den spanske skuespiller medvirkede han i actionfilm "Sahara". I 2003 skuespilleren medvirkede i blockbuster "National Security", og i 2001 sammen med Polom Uokerom har optrådt i thrilleren "Wow Ride".

Duayt Yokem som Tyler Jackson

I filmen "Bandidas" skuespillere Penelope Cruz, Stiv Zan og Salma Hayek repræsentere et hold af helte, mod hvilken karakter Tayler Dzhekson af Dwight Yokema ser et absolut onde.

Tayler Dzhekson - Åbent grundejer, der aktivt pedalarme i Mexico deres "mørke" anliggender. Da Sarah Sandoval far begynder at mistanke om, at noget var galt, blev Tyler brutalt dræbt. På samme måde gør han med mexicanske landmænd, hvis jord han havde brug for: Jackson trækker fiktive værdipapirer til at sælge ham jorden til en pris på en dollar, og derefter dræbe udlejer, så han ikke hæve unødig støj. Tyler er så selvsikker, der kommer som en overraskelse, at de to piger kunne forpurre hans planer for det.

Duayt Yokem virkelig er en amerikansk country musik performer, på grund af hvilke mere end 20 indspillede album. Fra tid til anden musiker i film: Det kan ses i filmen "Crank" med Dzheysonom Stethemom, "Tre Graves" med Tommy Lee Jones og "Hollywood Homicide," hovedrollen Harrison Ford.

Sam Shepard i rollen som Bill Buck

Aktørerne i filmen "Bandidas" (2006) tiltrukket af en film ekstra opmærksomhed med sine store navne. Det samme kan siges om Sam Shepard, som ikke kun er en skuespiller, men også en velkendt amerikansk dramatiker.

I 1983, Shepard spillede Chuck i Filippa Kaufmana filmen "The Right Stuff". Sam blev nomineret til "Oscar" til rollen. Så skuespilleren har optrådt i filmene "Criminal Intent", "Steel Magnolias", "Hamlet", "Password" Sværdfisk "og" The Notebook ".

I "Bandidas" Sam Shepard fik rollen som en kynisk røver Bill Buck, som Sarah og Mary søge hjælp fra Bill, de vil have ham til at lære dem at røve banker professionelt. Buck har ikke umiddelbart er enige om at dette eventyr, men så sine erfaringer har lært de heltinder.

Premiere, box office

Skuespillere "Bandidas" film for første gang præsenterede filmen i Belgien, Rusland og Frankrig: indbyggerne i disse lande har oplevet en vestlig 18 januar 2006 januar 20 viste et billede af Armenien, og den 17. januar - i Mexico. I USA, filmen publikum så kun i september, og i en begrænset version.

Budgettet for filmen var 32 millioner euro. Box office var i stand til at indsamle $ 20 millioner. En anden 4 millioner blev tjent på udgivelsen af DVD-version af filmen.

Anmeldelser af filmen

Hvad ellers, bortset fra en verden af berømtheder, kan det være af interesse for vestlige "Bandidas"? Aktører med kendte navne - det er helt sikkert godt, men filmen så ud, nogle gange det er ikke nok. I mellemtiden, seerne siger, at de er villige til at revidere mønster flere gange.

Hvorfor ikke? Kunstnere spiller en meget overbevisende historie - lys og sjov, imponerende placering skydning, mexicanske landskaber og historiske dragter. Selvfølgelig er der svar, hvorefter "Bandidas" - et billede af en primitiv, egnet til visning kun én gang. Men sådanne reaktioner kan høres ofte.

Mest folk som filmen af Luc Besson plot originalitet: for forkæmpere for retfærdighed i westerns og actionfilm bliver ofte mænd, og her - en kvinde, men stadig så attraktiv. Udover fascinerende historie krydret med en hel del humor, behøver du ikke kede sig med gentagen visning, gør det muligt for seeren at slappe af og slappe af. Så fans af kvindelig skønhed, viklet plot og mexicanske omgivelser bør absolut omfatte den vestlige "Bandidas" i din film bibliotek.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.