Kunst og underholdningFilm

De bedste film om tryllekunstnere og illusionister

Film om tryllekunstnere og illusionister tiltrække folk med dens mystik og underholdning. Magikere - folk, der ved, hvad en almindelig dødelig vide. Samtidig alle forstår, at det ikke handler om magi, men kun på håndelag. Men at opklare hemmeligheden bag illusionist er ikke så enkel. Så, hvad billedet must-see fan illusion af kunst?

"Oz The Great og kraftfuld"

Hvis notering børnefilm om tryllekunstnere og illusionister, skal listen begynde med filmatisering af 2013 "Oz The Great og kraftfuld".

Handlingen i denne fortælling er velkendt for børn over hele verden. Historien om en pige fra Kansas, som orkanen bragt til landet guider levende longhorn og taler løver, forskellige forfattere genfortalt mange gange. En af de vigtigste tegn i eventyr - Troldmanden fra Oz, som alle anser for den magtfulde og frygtelige tryllekunstner. Men i virkeligheden, Oz - en almindelig mand, der ejer kunsten at illusion.

Hollywood instruktør Sem Reymi har besluttet at give et andet liv til denne historie, og Walt Disney Pictures selskab støttede hans idé. I den nye filmatisering af eventyret hovedrollen sådanne stjerner som Mila Kunis ( "Black Swan"), Dzheyms Franko ( "Tristan og Isolde"), Reychel Vays ( "Constantine: Dark Lord") og Mishel Uilyams ( "7 dage og nætter med Marilyn "). For at genskabe illusionen attraktion Oz på skærmen havde brug for en masse specielle effekter.

"Formula of Love"

Selvfølgelig, i sovjetiske film ikke bruger computergrafik, men denne film af Mark Zakharov, "Formula of Love" ikke bliver værre.

I 1984, den legendariske sovjetiske instruktør lavet filmen et par dages ophold i Rusland kendt prædiktor af Grev Cagliostro. Det vides ikke, om optællingen var, hvilket er en reel historisk karakter, en rigtig tryllekunstner, eller om det simpelthen er en klog illusionist. Mark Zakharov selv i hans film er mere tilbøjelige til det faktum, at Cagliostro var en stor tryllekunstner. Han meget behændigt duril adelsmænd, at fjerne deres penge og smykker, så næppe lykkedes at flygte fra byen. Til St. Petersburg myndigheder ikke har plantet en graf i fængsel, han var nødt til at gemme sig i dybet af Rusland, og at praktisere deres "magiske" ritualer der.

Count Cagliostro på billedet Zakharov spillet en georgisk skuespiller Nodar Mgaloblishvili. Også i billedet kan man se Aleksandra Abdulova ( "Carnival"), Elenu Valyushkinu ( "Black Lightning"), Semena Faradu ( "Tryllekunstnere") og Aleksandru Zaharovu ( "tynde ting").

"dødsforagtende retsakter"

Hvis vi beskriver film om tryllekunstnere og illusionister bør listen også omfatte en thriller af Gillian Armstrongs "dødsforagtende retsakter".

Dette billede er dedikeret til biografi Garri Gudini, som var en berømt amerikansk tryllekunstner. Viser en periode kort før sin død, hvor Harry haft den største succes. Under en rundtur i Skotland Houdini møder en charmerende kvinde. De bandt en lidenskabelig affære, men, som det viser sig senere, havde Mary blevet sendt for de penge, blot for at finde ud af en tryllekunstner alle hans hemmeligheder. Det endelige billede viser skueplads for død Houdini, som fandt sted på et absurd ulykke: tre studerende besluttede at teste supernormale tryllekunstner og slog ham flere fatale slag til maven.

Den rolle, som Houdini i et bånd af Armstrong spillede Gay Pirs ( "LA Confidential"). Fatal skønhed Mary betroet spille Catherine Zeta-Jones ( "The Mask of Zorro").

"The Imaginarium of Doctor Parnassus"

Der er flere film om tryllekunstnere og illusionister, men "The Imaginarium of Doctor Parnassus" - den mest berygtede af dem.

Sagen er, at den vigtigste rolle i den Oscar-vindende film begyndte at spille Hit Ledzher. Men midt i skyde skuespilleren døde af en overdosis af anti-depressiva. Og hans rolle måtte fortsætte spillet første Hollywood-hunk Johnny Depp, Jude Law og Colin Farrell.

Essensen af båndene er, at en omvandrende cirkus af Parnassus navne lært at animere deres fantasi seere. De går i sin Imaginarium, og begynde at se deres dybeste ønsker. Parnassus - ikke bare en tryllekunstner, han er udødelig. Men for din gave læge skal betale deres egne børn. Hvis han ikke kommer hurtigt til at fange fem sjæle Djævelen, vil den ene Mr. Nick tager eneste datter Parnasa valentinu.

Ud over at Heath Ledger i filmen kan også ses, Christopher Plummer ( "12 Monkeys"), Endryu Garfilda ( "The Social Network") og Verne Troyer ( "Men in Black").

"Prestige"

De bedste film om tryllekunstnere og illusionister, ifølge mange kritikere - det er en film Kristofera Nolana "The Prestige" og dramaet Nila Bergera "Illusionisten".

"Prestige" billede Nolan blev udgivet i 2006 og bragt sammen i rammen af de første Hollywood-berømtheder: Kristiana Beyla, Scarlett Johansson, Hyu Dzhekmana og Maykla Keyna.

Vi er i filmen handler om to jonglører - Vrede og Borden, som oprindeligt var venner og endda spillede sammen. Men i løbet af en af de tricks Anger dræbte sin kone, og han bebrejder sin partner. Siden da to veje afveg tryllekunstnere, og de blev ivrige modstandere. Endzher Borden og intriger mod hinanden, men jo længere de går i deres modstand, bliver forvirrede og forvirrende plot.

Ligesom alle billedet af Nolan, "Prestige" blev meget vel modtaget af kritikere og publikum. Den amerikanske Film Academy har endda udstillet maleriet på "Oscar" i to nomineringer. Ved box office indtjente filmen næsten 110 millioner $ med et budget på 40 mio.

"The Illusionist"

Film om tryllekunstnere og illusionister tages mindre hyppigt. Men 2006 var rig på sådan premiere. På samme tid som "Prestige" i verden biograf drama gik Nila Bergera "Illusionisten" med Edward Norton i hovedrollen.

"The Illusionist" - er historien om en usædvanlig mand, en tryllekunstner, der var i stand til at narre alt og alle af hensyn til hans kærlighed til en kvinde. Eduard Abramovitz var stadig en dreng, da han mødte Hertuginden Sophie. Første børn venner, så vokset og trængte til hinanden lighter følelse. Men ingen ville aldrig lade en pige fra en adelig familie HobNob med de fattige. Edward blev tvunget til at forsvinde fra sin fødeby.

Abramowitz under et nyt navn vendte tilbage til Wien mange år senere, da han allerede var en berømt kunstner-tryllekunstner. Han finder Sophie, der blev bruden af Kronprinsen og forsøger at bruge sin kunst til at eksponere den ædle skurk, for at snyde politiet og får endnu en chance for at leve et liv med den kvinde, han elskede.

Medvirkende i filmen af Edward Norton ( "Fight Club") og Dzhessika Bil ( "Profeten") spiller.

"The Incredible Burt Uanderstonun"

I 2013 på skærmene viste også nye film om tryllekunstnere og illusionister. 2013 Liste over år omfatter primært maleriet "Illusionen om bedrag" og "The Incredible Burt Wonderstone".

"The Incredible Burt Wonderstone" - en komedie Dona Skardino, dedikeret til eventyr af to tryllekunstnere fra Las Vegas. Uanderstoun Burt og Stiv Gray konfrontere hinanden, at vinde en plads i solen. Medvirkende de første komikere i Hollywood - Dzhim Kerri og Steve Kerrell. Så keder mens du ser billedet seeren ikke behøver at.

Desuden i filmen involverer Steve Buscemi ( "Reservoir Dogs"), Dzheyms Gandolfini ( "The Sopranos") og Oliviya Uayld ( "Lazarus effekten").

Film om tryllekunstnere og illusionister - listen over 2014:. "Illusionen om bedrag"

Højt premiere i 2014 var billedet af Lui Letere "Illusionen om bedrag." Film om tryllekunstnere og illusionister ført bort, men "en illusion af bedrag" - i særdeleshed. Tapen fjernes i thrilleren genren og til det sidste øjeblik beskueren ikke helt forstår, hvad der sker på skærmen.

Ud af ingenting, i Las Vegas, er der fire illusionist, der organiserer grandiose show. Kun i koncerterne "4 Horsemen" der er en reel bankrøveri og manipulation med rigtige penge. Over hele landet for talentfulde tricksters jagter FBI-agent Dilan Rods. Ingen ved ikke, at Rhodes - en leder af de "4 Horsemen" og den vigtigste initiativtager til alle forbrydelser.

Film om tryllekunstnere og illusionister - listen over 2015:. "Fokus"

"Illusionen om bedrag" har forårsaget en ny bølge af filmskabere interesse i cirkus kunst og illusion. Film om tryllekunstnere og illusionister i 2015 tog til skærmene ofte, men præcis ét projekt fortjener opmærksomhed: Det er et billede med Will Smith, med titlen "Focus". Og igen i midten af plottet - svindlerne. Men denne gang de tricks de bruger til at bedrage hinanden. Hvem vil vinde i denne kamp - en svindler eller en tyv Nikki Jess - det vil være klart i slutningen af filmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.