TravelingHoteller

Tyrkiet: "Mahberi Beach" - hotellet midt i en blomstrende have!

"Mahberi Beach" hotel (Tyrkiet) - fire-stjernede kompleks, beliggende på 200 m sandstrand, i en rummelig og smuk have. Hotellet er beliggende i badebyen byen Konakli tæt på Alanya.

Tyrkiet, Alanya. "Mahberi Beach" hotel. generel beskrivelse

Princippet om driften af hotellet - "all inclusive". I hele feriesæsonen her kører animationen team, som altid morer, underholder og lækkerier i alle måder gæster. Fri og trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen. Det samlede areal af hotellet - 15 tusinde kvadratmeter. m. Den sidste gang komplekset blev restaureret i 2004. Lufthavnen ligger på hans 109,5 km, og den antikke by Side - 50 km. Avsalar landsby ligger 5 km.

Tyrkiet, "Mahberi Beach." placering

Hotellet tilbyder 200 hyggelige og komfortable værelser, der er kendetegnet ved Kategori:

  • standard (182);
  • for handicappede (3);
  • familie (to værelser eller en dobbelt med badeværelse) (15).

Alle Familie værelser har en betagende udsigt over havet. Absolut alle værelser er udstyret med aircondition, satellit-tv, eget badeværelse, minibar, telefon og hårtørrer. Værelserne er indrettet i en moderne stil og klassisk stil. Børnesenge vil blive leveret på dit værelse efter anmodning.

Tyrkiet, "Mahberi Beach." mad

Restauranten opererer på en "buffet". kost tre-tiden - morgenmad, frokost og middag. Fire stænger arbejder på forskellige tidspunkter. Der er en bar i lobbyen, i haven, på stranden og snackbar. Her kan du bestille ikke kun forfriskende alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, men snacks.

Tyrkiet, "Mahberi Beach." Puljer og Strand

For dem, der nyder at tilbringe tid i vandet og ved siden af det, hotellet har 2 swimmingpools, 1 indendørs varmt vand, børnebassin og tre vandrutschebaner for voksne, samt et rigt udvalg af vandlevende sjov på stranden. Fuld krop afslapning, og sjæl giver en tur til spa, hvor man helt kan tilbringe tid i saunaen, bad eller skønhedsbehandlinger. På listen over gratis tjenester omfatter: tyrkisk bad, jacuzzi, sauna, dampbad, fitness-center. Hotellet har sin egen sandstrand, som er fjernet fra kroppen ved 30 meter. Gæsterne har gratis brug af brusere, paraplyer og cabanas. Madrasser til strand stole er til rådighed mod et ekstra gebyr.

Tyrkiet, "Mahberi Beach." tjenester

Findes på hotellet er funktionelt og elegant mødelokale er perfekt til workshops, seminarer, møder og konferencer. Vacationers læge til rådighed, vaskeri, jacuzzi, elektroniske spil og internetcafé. Børn kan have det sjovt i miniklubben, miniklub, spillelokale, legeplads, play konkurrencer med animatorer. Restauranterne tilbyder børnene sidde på kids bord og bestille noget fra en specielt tilpasset menu til dem, og om aftenen de kan besøge diskoteket. Med den mindste sidde barnepige. Voksne er tilgængelige bordtennis, basketball og beachvolley, billard, fitness center. Ud over turen til spaen kan gæsterne drage fordel af og lægelige ydelser: fytoterapi, mudder terapi, aromaterapi.

Du en behagelig og uforglemmelig ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.