TravelingHoteller

Cesars Temple De Luxe Hotel 5 *, Belek: anmeldelser og fotos af turister

Hvis du foretrækker et behageligt ophold og som et sted for et feriested valgt Belek (Tyrkiet), Cesars Temple derefter De Luxe Hotel 5 * kan være en god mulighed for indkvartering.

placering

Femstjernet hotel "Tsezars Temple De Luxe" er placeret i maleriske omgivelser omgivet af fyrreskov på kysten, fem kilometer fra centrum af den udvej byen Belek. Afstand fra turist hovedstad Tyrkiet - Antalya - 45 km. Den nærmeste lufthavn ligger 35 km væk. Men som regel, på vejen fra luft havn til hotellet på den rejse tager omkring halvanden time. Efter alt, stien af bussen i de fleste turister til levering til andre hoteller.

Tyrkiet, Belek, Cesars Temple derefter De Luxe Hotel: generelle oplysninger, fotos

Dette hotel blev bygget i 1995. Siden da, blev flere gange renoveringen udføres her. Komplekse hotellet indtager en meget imponerende areal på 200 tusinde kvadratmeter. Det er den vigtigste fire-etagers bygning, de toogfyrre-og tre-etagers villaer, samt flere restauranter, barer, sportspladser, børneklub, swimmingpools og meget mere. Dette hotel er ideelt for familier med børn og for unge og turister tidsfordriv ældre.

værelser

Hotel Housing 599 lejligheder er præsenteret i følgende kategorier: standard, femili, royal suite og økonomi. Der er her og seks værelser specielt udstyret til komfortabel indkvartering af handicappede. Ved bestilling kan du vælge visningen fra vinduet - i haven, swimmingpoolen eller havet. Uanset kategori, alle værelser har et flot design og er udstyret med de nødvendige elementer for et behageligt ophold. Så her er den udstyret med komfortable møbler, tv, telefon, minibar, aircondition, badeværelse, hårtørrer, balkon eller terrasse. Gæster "Tsezars templet" giver døgnet rundt roomservice.

Cesars Temple De Luxe Hotel (Belek): Russisk anmeldelser rejsende

Som kendt af mange erfarne rejsende, hotel udvælgelse er et meget vigtigt skridt i planlægningen af eventuelle rejser i udlandet. Efter alt, vil dette i høj grad afhænger af kvaliteten af din hvile, og resten af det er valgfrit. Desuden, ingen ønsker at betale for hotel forbliver en betydelig mængde penge og derefter fortryde det, at indse, at kvaliteten af indkvartering og service ikke svarer til prisen. Korrekt bestemme valg af hotel på mange måder med til at studere de anmeldelser af andre rejsende, der allerede har haft en chance for at bo i en eller anden sted. Så de prøver at fortælle os ikke kun om fordele, men også om de ulemper ved hotellet. Nogle gange er det en subjektiv mening, men en anden mulighed for at finde ud af mulige svagheder i planlægningen helligdage mennesker er der ikke meget, fordi for eksempel, indeholder den officielle hotelinformation, som regel kun nævne af sagens realitet. Så du behøver ikke at bruge en masse tid og kræfter på at søge efter anmeldelser, tilbyde dig en oversigt over vores landsmænd kommentarer om deres ophold i Cesars Temple De Luxe Hotel. Gæstevurderinger straks bemærke er positive i langt de fleste. Selvfølgelig, siger de, selv i et luksushotel, som "Tsezars tempel", er ikke uden visse ulemper, men de er mindre. Så i almindelighed, rejsende opleve, at dette hotel er i overensstemmelse med deres værdier og kategorier. Men vi tilbyder alle lære mere.

Fund boliger

Ifølge vores landsmænd, Hotel Temple derefter Cesars De Luxe Hotel 5 *, som vi overveje de anmeldelser, designet og bygget med høj kvalitet og tankevækkende. Derfor er alle kategorier af værelser her er hyggeligt, komfortabelt. Selv standard lejlighed med et lille område, der er udstyret med komfortable store senge, moderne apparater. Skader stort set ingen af gæsterne klagede. Men selv om der er nogen fejl, var det tilstrækkeligt at henvise til modtagelse og problemet blev løst på kortest mulig tid. Som de professionelle siger turisterne en smuk udsigt fra vinduerne i alle lejligheder. Selvfølgelig ikke fra alle rum kan se havet, men det var muligt at nyde haven, swimmingpool. Men nogle rejsende vil, ifølge dem, ses også i de ikke-engangstændere hjemmesko og en kedel med kaffe eller te. Hertil kommer, at ikke alle gæster var tilfredse med kvaliteten, der tilbydes af hotellet uden produkter til personlig pleje - shampoo og shower gel. Derfor, ifølge dem, er det tilrådeligt at fange dem hjemmefra eller købe allerede på plads. For resten, blev ingen klager om lejlighederne noteret.

løb

Som påpeget af vores landsmænd tilbage om Cesars Temple De Luxe Hotel (Belek) anmeldelser, afregning nyankomne fra gæster i rummet udføres som regel, næsten umiddelbart efter sin ankomst. Så selv hvis du ankommer til hotellet tidligt om morgenen, så du er inviteret til morgenmad, og lige efter at du vil aflevere nøglerne til lejligheden og hjælpe med din bagage. Hvis det stadig ud til, at hotellet er fuld og fri værelser i det, kan du efterlade din bagage i lagerrummet og begynder at slappe af, hoved til restauranten, baren, swimmingpoolen, eller direkte på stranden. Efter de tidligere gæster vil spise, og din lejlighed vil forberede sig på at flytte, vil du være i stand til at få nøglerne. Af den måde, i sin kommentar nogle rejsende peger på, at hvis du ønsker at få et bedre værelse kategori, så skal det være billigere at betale ekstra for at ændre lejligheder direkte på hotellet snarere end på tidspunktet for booking indkvartering.

rengøring

I almindelighed, ifølge de fleste af turisterne, hotel maids Temple derefter De Luxe Cesars Hotel (Belek) 5 * helt klare deres ansvar. Så ifølge dem, er værelserne rengøres hver dag. Men nogle gange pigerne glemte eller ikke har tid til at ændre strøelse eller sætte rene håndklæder og personlig hygiejne. Men dette problem er let løses kalde administratoren i receptionen. Også, kan du fortælle os om dine ønsker maid personligt, hvis du finder det på gulvet.

Placeringen område

Måske er det svært at finde en mand, der stopper ved "Tsezars Temple De Luxe", hvilket ville have været utilfreds med webstedet. Så ifølge vores landsmænd her har vi masser af smukke steder for at gå og lede fotooptagelser. Den enorme område af hotelkomplekset er meget grøn, velplejet, ren. Her kan du hele tiden se utrætteligt arbejder gartnere. Hotellet har en masse af fyrretræer, cypresser, blomstrende buske, grønne plæner, samt spændende arkitektur og springvand. Nogle af messen køn i hans kommentarer nævnt, og en meget høj kvalitet belægning, hvilket giver næsten overalt behageligt at gå på hælene.

Som for lokationen, da, ifølge rejsende, i nærheden af Cesars Temple De Luxe Hotel (Tyrkiet, Belek) ingen særlig infrastruktur. Så "Tsezars tempel" er omgivet af andre hoteller, der kan beundre gå langs promenaden strækker sig langs kysten. Dette var imidlertid ikke for nogle af turisterne et problem, fordi hotelkomplekset er der en masse underholdning. Så der vil ikke være kede sig. Hvis du stadig ønsker at gå til shopping, spise i en restaurant uden for hotellet, for at besøge barer eller natklubber, samt kun en gåtur rundt i byen, du kan gå til Belek. Her kan du komme med taxa. Da hotellet ligger i nærheden af byen, vil turen koste billig. Også hvis du vil, kan du gå til Antalya.

Restauranter og barer

Spisning i dette hotel er organiseret i henhold til "ultra-ol inclusive". Det betyder, at gæsterne kan spise på hotellet næsten hele dagen og drikker gratis drinks, både lokale og udenlandske produktion. Tre gange om dagen, kan turisterne spise i hovedrestauranten "Tsezars tempel", der kører i en buffet-format. Der er en række forskellige retter, både nationalt og internationalt køkken. Gæsterne har mulighed for at smage kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, supper, salater, snacks, kager, desserter, frisk frugt. Men som nævnt i deres bemærkninger, nogle af vores medborgere, er det tilrådeligt ikke at komme til morgenmad, frokost eller middag senest en halv time før udgangen af måltidet. Da der i dette tilfælde kan du ikke have de lækreste retter. Samtidig er gæster rådes til ikke at haste ind i restauranten og i begyndelsen af måltidet. Ja, i dette tilfælde, er du risikere at stå over for køerne til de bakker med mad. Med hensyn til de pladser i restauranten, der er, i henhold til rejsende, er der altid et ledigt bord. Tjener også køre meget glat og hurtigt, i løbet af få minutter rengøring snavset service og skiftende duge.

Hvis du bliver sulten i løbet af dagen, er det altid muligt at spise pizza, pommes frites, burgere og anden fastfood i en af de snackbarer Cesars Temple De Luxe Hotel 5 * (Belek, Tyrkiet). Hertil kommer, at hotellet har flere barer, der tilbyder en bred nok vifte af både bløde og alkoholholdige drikkevarer. Også bartenderne ifølge rejsende, er sande fagfolk, altid klar til at overraske dig med en lækker cocktail.

Bortset fra de vigtigste restauranter og barer i hotelkomplekset er der flere restauranter og "a la carte", hvor du kan bestille a la carte menu. Besøger dem er betalt. Her kan du nyde perfekt kogte mexicansk, italiensk, japansk, fransk og kinesisk køkken. Restaurant "a la carte" fra klokken syv til halv elleve om aftenen. Tabel ønskeligt at være reserveret på forhånd. Dette kan gøres i receptionen.

hav

Privat strand, der byder på et hotel "Tsezars Temple De Luxe", de fleste af vores medborgere meget. Ifølge dem, det er meget stort, sandet og ren. Der er altid et tilstrækkeligt antal liggestole og parasoller. Men som nævnt i deres anmeldelser rejsende, nogle af gæsterne sat, ud for kysten tidligt om morgenen for at tage loungestole tættere på vandet. Hvis du ikke er det kritisk, så husk at finde gratis liggestole på stranden, du kan til enhver tid af dagen. De bor, selvfølgelig, vil ikke være i vandkanten, men det er usandsynligt, at gå igennem en ekstra ti meter fra havet er et alvorligt problem for de fleste turister.

På stranden bar, hvor du altid kan behandles med nogen drikkevarer. Også tour ligesom der altid er til stede personale følger renhed. De forsøger hele tiden at rydde op i affald efterladt af lejere. Hertil kommer, at stranden er altid en livredder.

Med hensyn til indrejse i havet, er det en let skrånende, sandet og fantastisk til både voksne og børn. Men nogle rejsende i deres kommentarer om en bestemt omtale. Så tæt på hotellet er der en flod, der løber ud i havet. Derfor undertiden for at bringe koldt vand. Ifølge de turister i sommervarmen selv rart at være et par sekunder i det kølige vand. Især da det meget hurtigt giver måde at varme. Med hensyn til renholdelse af havet, skraldet her som turister siger, stort set ingen. Nogle gange, selvfølgelig, især i stærk vind, de kysten tang vasker op, men strand personale hurtigt skyllepumpetab.

underholdning

Som nævnt i kommentarerne, turister, Cesars Temple De Luxe Hotel tilbyder sine gæster underholdning for enhver smag. Således komplekset har to store udendørs swimmingpools med ferskvand areal på 750 kvadratmeter og 2000. meter, samt en indendørs swimmingpool (350 sq. meter) og fem vandrutsjebaner, der kan bruges af både børn og voksne. Ved siden af poolen er udstyret med solterrasse med masser af komfortable liggestole, barer. Gæsterne opmærksom på, at vandet er meget ren svømmebassiner. Bleach da der ikke er mange, så selv folk med følsom hud eller enhver bygning af irritation og allergiske reaktioner.

Hele dagen på stedet arbejder animatorer, der tilbyder alle at spille volleyball, vandpolo, basketball, dart, bueskydning, gøre vand aerobic, gymnastik, step, Zumba og mere. D. Om aftenen på scenen underholdning viser med gæstekunstnere . Så ifølge vore landsmænd, mange især ønsket kinesiske cirkus og den tyrkiske ensemble.

Hotel "Tsezars Temple De Luxe" giver store muligheder for rekreation og sport. Så det anvender en veludstyret fitnesscenter. Hertil kommer, at hotellet har flere sportsbaner, tennisbaner, en minigolfbane. Der er også et dykkercenter og windsurfing skole. De kan være et ekstra gebyr for at leje udstyr og tage ved hjælp af professionelle instruktører.

Hvem er at slappe af, kan altid besøge hotellets spa. Her tyrkisk bad, en sauna, er der et jacuzzi og massagerum.

Ud over alle de ovennævnte, erfarne rejsende rådgive alle ikke at tilbringe hele din ferie på hotellet, men sørg for at efterlade mindst et par udflugter. Efter alt, Tyrkiet har en masse interessante steder at besøge, der er værd at se mindst én gang i livet. Samtidig er mange af vores landsmænd ikke anbefales at købe ture og guider på hotellet. Ifølge dem, de samme ture de sælger meget dyrere, end virksomheder i overflod findes i Belek.

til børn

Ifølge vores medborgere, er det ikke overraskende, at templet De Luxe Hotel i Cesars kommer som mange familie turister. Efter alt, for børnene er der alle forhold. Så selv en enkelt restaurant er åben for dem. Hertil kommer, i den største restaurant af hotellet har en børns bord med blender og mikrobølgeovn. Så du vil altid være i stand til at brødføde sin baby, at fødevarer, som han var vant til hjemme.

Som for underholdning, så på det område af hotelkomplekset har en stor børneklub. Det omfatter flere rum til spil, svømmebassiner (indendørs og udendørs), vandrutsjebaner, en overdækket legeplads, karrusel og mere. Særlig glæde for børn i alle aldre er en mini-zoo er tilgængelige her, som er beboet af kyllinger, ænder, kalkuner, påfugle, geder, kaniner, heste og endda aber. Børneklub, forældre kan efterlade børnene bogstaveligt talt hele dagen, fordi han arbejder fra 10:00 til 22:00. Børn får tilbudt en række sjove og udviklingsmæssige aktiviteter i overensstemmelse med deres alder. Ifølge forældrene, deres afkom indsamle designer, tegne, male t-shirts, støbt i ler, lære at lave mad kiks og pizza, og så videre .. Kort sagt, kiddies kede sig bare ikke har her. Om aftenen den samme for børnene tilbringer en mini-disco.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.