SundhedKvindernes sundhed

Graviditet: hvordan man forstår at sammentrækningerne begynder?

Den første graviditet er den mest spændende tid for hver kvinde, fordi den er fyldt med nye følelser, begivenheder og bekymringer. For at fødslen skal være let, skal du forberede dem på forhånd, lære mere om selve processen, for som de siger, er det advaret, så det er bevæbnet. Og selvfølgelig har den fremtidige mor mange spørgsmål om dette, men oftere er kvinder interesserede i dette øjeblik: hvordan man forstår, at sammentrækningerne begynder? Der er nogle tegn, de såkaldte harbingers of births, hvormed man kan dømme, at kampene begynder snart, og derefter processen med at udvise fosteret.

Tegn på tilgangen af levering

Selvom en kvinde skal bære en baby i ni måneder, i begyndelsen af graviditeten , begynder problemerne i forbindelse med fødslen at bekymre sig : hvordan bliver barnet født? Hvordan man forstår at kampene begynder? Hvordan forbereder man sig på dem og ikke går glip af dem? Det sker ofte, at fødslen begynder pludselig og fanger en fremtidig mor unawares. Men hvis du forbereder dig på forhånd for denne proces og lærer mere om det, kan du forstå, hvornår barnets fødsel skal begynde. For eksempel kan ændringer som øget hyppighed af vandladning, mavesmerter, tilbagevendende livmoderkontraktioner, ændringer i humør og appetit og tilbagetrækning af slimhindepropper være tegn på en forestående fødsel.

Skirmishes - det vigtigste tegn på fødsel

Hovedtegnet for arbejdets begyndelse er kampe, som ledsages af flugt af fostervand. Kontrakter kaldes sammentrækning af livmoderen muskler, hvor åbningen af livmoderhalsen opstår, hvilket letter barnets passage gennem moderens fødselskanal. På samme tid er der smerter i underlivet, der ligner smerten i menstruationen. Du kan også mærke, hvordan barnet presser på skindbenet, og prikken i dette område observeres. Uderusens tone stiger, og maven bliver meget hård, nedre ryg begynder at gøre ondt. Lignende følelser kan forekomme i slutningen af perioden under træningstræninger. Hvordan man forstår at disse kampe er falske og ikke egentlige?

Træning (falsk) sammentrækninger

I de sidste uger af graviditeten kan en kvinde føle sammentrækningerne af livmoderen. Men bekymre dig ikke, du skal lytte til din krop, fordi disse anfald kan være falske. Således livmoderen "tog", at forberede den fremtidige moders organisme til den kommende fødsel. Hvordan bestemmer man, at træningsbekæmpelsen begyndte, og ikke de rigtige? Der er flere forskelle, hvormed du kan forstå hvilken slags kamp, og om du skal gå til hospitalet.

Trænings kampe :

  • Uregelmæssige nedskæringer
  • n Den største varighed;
  • Tiden mellem sammentrækninger kan være anderledes, fra 15 minutter til en halv time uden at reducere varigheden af dette interval;
  • Smerten kan vare flere timer, og derefter afgrunden. Hvis du tager et varmt bad, sænker smerten og forsvinder gradvist helt.

Prænatale (ægte) sammentrækninger :

  • Kampe forekommer med jævne mellemrum, mens hyppigheden af sammentrækninger stiger, og intervallet mellem dem falder;
  • De første kampe kan vare kun 30 sekunder, men så øges deres varighed;
  • Tiden mellem sammentrækninger kan i starten være ca. 15 minutter, så er dette interval konstant faldende og når et minut;
  • Efter at have taget et varmt bad eller brusebad bliver sammentrækninger mere regelmæssige og smertefulde.

I den henseende spørgsmålet "Hvordan man forstår, at sammentrækningerne begynder?" Kan besvares som følger: Vi skal overvåge varigheden af kampe og intervallerne mellem dem eller tage et bad, så du kan forstå, om disse er falske kampe eller rigtige.

Nyttige oplysninger

Ikke mindre vigtigt tegn på opstart af arbejde er passage af fostervand. De kan afvige før begyndelsen af kampene, så skal de straks samle sig på hospitalet. Det kan også være, at kampene allerede er begyndt, men vandet er endnu ikke afladt, så fødselslæringen gennemsyrer blæren selv, denne procedure er smertefri, men endnu mere stimulerer arbejdets aktivitet. Hvis alt er i orden, bør fostervæsken være gennemsigtig, men hvis den er brun eller grøn, så søg straks lægehjælp.

konklusion

Hvordan man forstår at kampene begynder, det er ikke meget svært, det kan ikke forveksles med noget. Det vigtigste - ikke panik, se vejret og forsøge at slappe af, det vil hjælpe med at reducere smerte, foruden, efter fødslen, glemmer de meget hurtigt. Det er nødvendigt at tænke på det vigtigste - om babyen, som er ved at blive født, om hvordan første gang du tager det i dine arme og presser det mod brystet. Af hensyn til dette øjeblik kan du tolerere lidt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.