SundhedKvindernes sundhed

Hvorfor efter en abort er der ingen månedlige, hvad skal man gøre? Forsinkelse af månedlige efter abort

Abort anbefales ikke til nogen kvinde, da denne procedure kan medføre alvorlige komplikationer i fremtiden. Men hvis der jo for nogle beviser ikke kan undgås en sådan indgriben, så kan du mødes med et andet problem, som en forsinkelse i månederne efter abort.

Abort som kirurgisk indgreb

Abort er ophør af graviditet ved kunstige midler, som kan gøres til enhver tid. Gør det i enhver medicinsk institution, hvor den gynækologiske afdeling er placeret. I de fleste tilfælde udføres abort med uønsket graviditet, når en kvinde beslutter at barnet ikke passer ind i hendes livsplan. Mange kvinder har kun én grund til, at de beslutter sig for abort - det er manglen på finansiering og boligareal. Hvis graviditeten er i op til 5 uger, er abort medicinsk medicinsk, op til 8 uger - vakuum abort, op til 12 - instrumentelt. Den sidste art anses for at være den mest usikre, smertefulde og traumatiske. Der er tilfælde, hvor abort er udført i henhold til lægernes vidneudsagn, så sætter fristen ingen rolle. Glem ikke, at enhver form for abort er et kirurgisk indgreb i en kvindes krop. Ofte efter denne procedure er mange patienter bekymrede over spørgsmålet om hvorfor der ikke er nogen månedlig abort . Der er en række grunde til dette, som kan forekomme efter komplikationer.

Problemer efter abort

Hvis vi i forvejen vidste hvilke alvorlige problemer der måtte være efter abort, nægtede mange kvinder denne procedure. Alle konsekvenserne af en sådan operation er opdelt i:

  1. Tidlige komplikationer. De optræder efter abort i den første uge af den postoperative periode. Dette omfatter skader på livmoderen med kirurgiske instrumenter.
  2. Ufuldstændig eller mislykket abort. Disse er mindre farlige komplikationer, men de er mere almindelige.
  3. Hematometra. Dette er akkumulering af blod i livmoderen. Denne komplikation er sjælden og kombineret med ringe kontraktilitet i livmoderen og koagulerbarheden af patientens blod.
  4. Sene komplikationer. De kan forekomme inden for den første måned efter abort. Dette omfatter betændelse i livmoderen og appendages fra forværring af kroniske sygdomme og erhvervelse af nye. Det ledsages af en stigning i temperatur og en ubehagelig lugt.
  5. Forsinkede komplikationer. Dette omfatter infertilitet, Rh-konflikt, kroniske sygdomme i reproduktive system, hormonelle lidelser . Dette inkluderer forsinkelsen af den månedlige efter abort. Vi vil analysere det mest almindelige problem om brud på menstruationscyklussen hos kvinder efter afslutningen af graviditeten.

Hvorfor er der ingen månedlige efter abort

Abort anses for et stærkt indgreb i en kvindes krop og viser månedligt, hvordan det postoperative opsving finder sted. Efter hver type af svangerskabsophør, kommer kroppen til normal forskelligt. På spørgsmålet om hvorfor der ikke er nogen månedlige efter abort, kan du svare: "Fordi kroppen har oplevet alvorlige forstyrrelser." Vi betragter dem i detaljer.

Medicinsk abort og forsinket månedligt

Som nævnt tidligere gør de det på kortest mulig tid ved hjælp af medicin, som kvinden tager oralt. Den næste dag afvises fosteret, og dette betragtes som den første dag i menstruationen. Fra denne dag begynder kvinden en ny cyklus. Den tilladte forsinkelse må ikke overstige 10 dage. Men denne type intervention garanterer ikke afbrydelsen af graviditeten, og derfor har abort ikke gået månedligt. Også sådanne forsinkelser opstår på grund af smitsomme og inflammatoriske sygdomme.

Forsinkelse af menstruation med miniabort

Efter denne type operation begynder cyklen en måned efter blødningens indtræden, der opstår efter afslutningen af graviditeten. Den tilladte forsinkelse må ikke overstige 60 dage. Her afhænger alt af hver patients krop. Der er ingen månedlige efter abort, så begyndte den inflammatoriske infektiøse proces i livmoderhulen. I dette tilfælde skal du straks kontakte en læge.

Instrumentabort som årsagen til menstruationsforsinkelsen

Til denne type afbrydelse af graviditeten indbefatter abort ved at skrabe embryoet fra livmoderen. Efter en abort er der ingen menstruation? Dette indikerer en overtrædelse og funktionsfejl for alle kønsorganernes kønsorganer, og sygdomsforstyrrelsen er også inkluderet her. Dette problem med menstruationscyklussen skyldes primært fjernelse af et stort antal bløde væv. For at gendanne den månedlige har du brug for mere tid end i andre tilfælde. Her har kvinden også brug for at konsultere en fødselslæge-gynækolog. Han vil identificere årsagen til tiden og foreskrive den korrekte behandling, og om nødvendigt vil han lægge den under kontrol af specialister.

Når den månedlige genopretning efter abort

Dette spørgsmål bliver stillet af mange kvinder efter abort. Alt afhænger af, hvordan graviditeten blev afbrudt, og hvor stærk er den kvindelige krop for at bekæmpe sådanne alvorlige krænkelser. For mange patienter er de første måneder efter abort en garanti for, at der ikke er mere graviditet. Så på jakt efter et svar på hovedspørgsmålet - "hvornår?" - du skal søge efter et svar i tarmene på din krop og lytte til alle de alarmerende signaler. Det sker, at måneden ikke er månedlig efter abort. I dette tilfælde vil det tage lang tid at helbrede og genvinde, så hormonbakgrunden kommer tilbage til normal. Hvor meget vil gå hver måned afhænger af den valgte type abort og den individualitet af den kvindelige krop. Hvis der efter afslutningen af graviditeten i livmoderhulen er stykker af fosteret eller placenta, så vil den månedlige gå lang tid. Det afhænger også af den periode, hvor abort blev lavet. Efter ham skal en kvinde mindst to uger hvile fra fysisk anstrengelse. Den længste månedlige start efter en abort af stof. I gennemsnit, hvis alt gik godt, uden komplikationer, og patientens krop hurtigt vender tilbage til normal, begynder den fulde menstruationscyklus om 30 dage.

Hvad skal man gøre, hvis den månedlige ikke kom

Det sker, at cyklussen ikke starter efter graviditeten. I tilfælde af, at der ikke er månedlige aborter, bør du straks udsætte dine tilfælde og flygte til hospitalet for at få en konsultation. Læger vil foretage en omfattende undersøgelse og begynde at eliminere fokus for sygdommen. En sådan behandling udføres som regel ved anvendelse af antibiotika i form af injektioner, tabletter eller dråber. Forsøg ikke at selvmedicinere ved hjælp af folkemedicin. Så du kan kun skade dig selv og gøre dit helbred værre. Og dette truer den mest forfærdelige diagnose i hver kvindes liv - infertilitet.

konklusion

Efter en abort er der ingen månedlige - det siger, at det er på tide at gå på hospitalet. Sammenfattende alle ovenstående, er det hensigtsmæssigt at huske ordtaket "syv gange måling - skære en gang". Før du beslutter dig for et så alvorligt skridt som abort, skal du veje fordele og ulemper. Fordi på den ene side af skalaen ligger den skrøbelige kvindesundhed, som er svært at genoprette, og på den anden - en persons liv, omend meget lille. Mange kvinder, skyndte sig, tog et så alvorligt skridt og nu fortryder det, men intet kan returneres tilbage. Abort sker hurtigt, men de genvinder deres sundhed efter få år, og der er tilfælde, hvor en afbrydelse af graviditeten fører til infertilitet. Sådanne kvinder er yderligere frataget glæden ved moderskabet og kan ikke leve et fuldt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.