TravelingRejsetips

Det er importeret fra Italien? Tips krydret turister

Italien - populære europæiske udvej, bedøvelse sin yndefulde arkitektur, rige historie og farverige traditioner. I Italien, det bedste af det hele: ost, vin, kaffe, pølse, oliven og pasta, selvfølgelig. Gæsterne på dette vidunderlige land vil aldrig vende hjem uden gaver. Alle, der er importeret fra Italien, utrolig lækker.

1. Pasta

De, der tror, at pastaen ikke kan være en god gave, bare ikke har prøvet de italienske sorter af denne ret, den mest populære i hjemlandet af Columbus. Pasta af nogen art og farver sælges i enhver by butik. Dette almindelig russere produkt i originalemballagen kan være en behagelig overraskelse for dine venner med hvem du kan lave en dejlig hjemmelavet mad fest i italiensk stil.

2. Vin

Hvis du ikke har prøvet den vin, der er importeret fra Italien, vil du helt sikkert brug for at rette denne fejl. Når smagt denne guddommelige drik, du helt ændre dit syn på alkohol. Vin, skabt af gamle opskrifter fra denne drue, med en rig smag og fremragende kvalitet, kan du købe i enhver butik i landet. Italienere og vin som uadskillelige som Italien og pasta. Tag dine venner som en gave en flaske Chianti, som kan være sammen og have en drink af historier om dette fantastiske land.

3. Kaffe

Smagning italiensk cappuccino, vil du opleve smagen af ægte kaffe. Du kan ikke modstå fristelsen og ikke købe denne drik af guderne som en gave - det vil være det bedste svar på spørgsmålet om, hvad at bringe fra Italien. prisen på kaffe butikker i byen er helt rimelige og selvfølgelig afhænge af kornet sort. Men hvis du køber en italiensk kaffe, så det er nødvendigt at tage det bedste. Prøv de kendte mærker eller Zegafredo Illy.

4. Olivenolie

Selvfølgelig har du hørt, at det importeret fra Italien og endda olivenolie. I denne elegante land en grobund, som årligt fjernet mere end én afgrøde af duftende oliven. I Italien kan du ikke kun købe et par flasker af olivenolie, men også gå på en udflugt til reelle olivenlunde. Dine venner er foodies vil sætte pris på denne generøse gave.

5. Ost

Som det er kendt, de mest berømte oste "født" bare i Italien: mozzarella, parmesan og andre. Ikke overraskende, ost importeret fra Italien, rejsende fra hele verden. Ost - en favorit delikatesse af indbyggerne i landet, i mange nationale opskrifter af produktet spiller en vigtig rolle. Ved at købe denne delikatesse, kan du medbringe en ven lugten af ægte Italien.

Selvfølgelig kan du finde ud af at bringe møbler fra Italien eller smykker som en gave til dine venner. Men måske de sande nationale delikatesser af denne berømte land vil gøre dem ikke mindre imponerende. Og bedst af alt gør en god gave på en gang for alle de pårørende og venner, invitere dem til en sjov italiensk parti, som kan arrangeres i en almindelig lejlighed. Den ferie menu, naturligvis indgå pasta, pizza, mozzarella ost og den nuværende italienske vin. Dine venner vil helt sikkert blive begejstret!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.