Hjem og familieHelligdage

International ferie - Dag sygeplejersken

Hvert år, den 12. maj fejres den internationale dag for de medicinske søstre eller internationale Sygeplejersker Day (navnet vedtaget som en verden). På denne dag, bør alle være parat til at hylde de mennesker, det arbejdende folk til gavn for andre, der viede sit liv til at hjælpe menneskeheden.

Det er tilrådeligt at udarbejde en særlig tillykke sygeplejerske. Det kan være nok enkle digte, opmærksomhed og respekt. Men hvis du arbejder på et hospital, kan du forberede og en tema gave, der kunne behage hele medicinsk personale. Det er rart at minde folk, hvor vigtige de er for os, fordi det er det, støtter deres forhåbninger og inspiration til nye bedrifter.

Internationale Sygeplejersker Dag besluttet at fejre fødselsdag for en af de engelske kvinder blev berømt, Florens Naytingeyl, der organiserede den allerførste tjeneste Sisters of Charity i verden i løbet af en opblussen af Krimkrigen (1853-1856 gg.).

Det var under krigen, og der var visse persistente stereotyper: en sygeplejerske - en sygeplejerske eller en sygeplejerske, der bærer væk fra slagmarken soldaterne; Det ligger ved siden af patienten under operationen, og kan i sig selv give førstehjælp.

Som anført i pålidelige kilder, russiske nonner fra klostret St. Nicholas russiske hovedstad gik til fronten under Krimkrigen at slutte sine søstre fra udlandet og hjælpe dem med at pleje de sårede og syge soldater. Senere aristokrater og hustruer arbejdede, hjælpe hospitalets personale. Det er kendt, at hjælpe med gode virksomheder har også besluttet at datter og hustru til kejser Nicholas I.

Disse mennesker, som har valgt den mest humane profession i verden, burde værdsætte, fordi det er de er på vagt om natten ved sengen af patienten, er de glemmer sig selv, der giver al den omhu og hengivenhed af den tilskadekomne eller syge person. Og deres liv er i sandhed velsignet. Et sådant arbejde er betalt beundrende blikke, stum taknemmelighed og lys i øjnene på dem, der allerede har fortvivlede og næret noget håb om bedring. Der er ikke noget smukkere end når en person kan gavne mange mennesker kan smile opfordre alle, der har mistet interesse i livet, der ikke længere er håb for frelse, der knust sygdom og modgang. Vær forsigtig og mindst en gang om året for at huske dem, der er udarbejdet i vanskelige tider til at støtte dig.

Dagen sygeplejerske fejres i næsten 150 år. Men officielt begyndte det kun for at fejre i januar 1974. Menneskeheden er stadig huskes om berettigelsen af disse modige kvinder. Internationale Sygeplejersker dag begyndte at fejre, når der var en sammenslutning af sygeplejersker fra forskellige lande, hvis antal var 141. Den professionelle organisation blev etableret - Det Internationale Råd for Sygeplejersker.

Rusland lidt bag vedtagelsen af denne ferie. Og kun i 1993 blev det besluttet at forelægge den for den generelle liste. Dette tyder på, at den dag af sygeplejerskerne - en relativt ny ferie. Det er håbet, at den yngre generation vil være i stand til at trænge sin betydning, efter at have bekendt med historien om denne heroiske erhverv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.