Hjem og familieHelligdage

Chokolade Dag - 11 juli

Chokolade - en godbid, uden hvilke det er vanskeligt at forestille sig livet i menneskeheden. Folk elsker den sødme, der selv opfundet en særlig dag for at rose ham! Dag chokolade verden fejrer juli 11th. For første gang en sådan fest arrangeret af de franske beboerne først for nylig - i 1995.

Fra historien om chokolade

Historien om chokolade er tæt forbundet med de Stammer Olmecs, der boede i Mexico. Den daværende cooks amatør høstede kakaobønner, ristede dem, formalet og tilsat hot peppers efter fortynding med vand. Kaldet denne blanding "sikker som lyder". Senere, cacao bønner blev populær og Maya, som ikke kun elskede chokolade drikke, men bruges også bønnerne såsom penge! Det er involveret i dyrkning af kakao Maya, at henvise sin sag for den aztekerne.

Således i Europa, har chokolade migreret fra Amerika. Ophavsmanden til dette - velkendte Hristofor Kolumb. Det var ham, der gav kongen af Spanien en ny drink, men det var kogt korrekt og kunne ikke lide monark. En par årtier navigator Hernan Cortes, at være i Mexico, lært en opskrift på en mystisk chokolade og bragte ham til Spanien. Peber Cinnamon erstattet, tilsat til en blanding af sukker og vand og sat i brand.

For den franske opskrift var i begyndelsen af XVII århundrede, takket være en alliance af den franske konge Ludvig XIII og spanieren Anne af Østrig. At initiativrige franskmænd, og tog det i hovedet for at fejre dagen af chokolade for første gang.

chokolade i dag

I vores tid til at finde folk, der ikke kan lide chokolade, bare ikke rigtig! Det er derfor, de tillykke med dagen af chokolade ikke lyde mærkeligt, men meget passende og interessant. Udover chokolade dag, i nogle lande er organiseret såkaldte "chokolade dage." I Rusland har endda et museum dedikeret til denne delikatesse!

Mange mennesker tror, at chokolade er dårligt for figuren, andre mener, at denne sødme er meget nyttigt for sundhed og normal tilværelse. Det er den måde, det er, men husk, at nyttige kun kan kaldes en ægte chokolade, som kun består af sukker, kakao spiritus og kakaosmør. Chokolade forårsager produktionen af hormoner af lykke, hvilket er grunden til selv de mindste stykke af den er i stand til at øge effektiviteten og lette stemningen. Hvis du spiser chokolade fra tid til anden (ikke kun på dagen for chokolade) i moderate doser, dette produkt vil erstatte halvdelen af dit hjem førstehjælpskasse. Han hjælper med migræne, hæmmer ophidselse af det centrale nervesystem, forbedrer hukommelsen, kæmper stress har en gavnlig effekt på immunforsvaret og regulerer cellulære stofskifte.

Interessant, chokoladen har de stærkeste elskovsmiddel egenskaber. Ifølge legenden, når jeg brugte det selv Casanova!

Senest chokoladen begyndte at blive brugt i kosmetik i form af chokolade masker og kropsindpakninger. Dagens spa tilbyder kunderne selv bøtter af chokolade, som kan bidrage til at forbedre udseendet og for at overvinde den afskalning hud.

I en typisk anvendelse af denne sødme kan eksistere i forskellige former og størrelser. Dag chokolade - en glimrende mulighed for igen at forkæle dig selv med de fliser, barer, medaljer og en bred vifte af chokolade figurer. En masse af chokolade fabrikker rundt om i verden tilbyder en sød tand alle former for manifestationer af dette produkt.

Sammenfattende kan vi sige med sikkerhed, at chokolade er solidt forankret i kosten af det moderne menneske. Dette - den vigtigste glæde kur mod dårligt humør, den forbudne frugt til slanke piger. Det kan være bitter, mælk, hvid, med fyld og tilsætningsstoffer. Hans elsket af børn og voksne. Tillykke chokolade vil være en behagelig overraskelse for dine venner og familie! Gå ikke glip af denne dag! Giv et stykke af din yndlings chokolade lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.