Hjem og familieHelligdage

Når dagen af Julia engel?

Angel Day Julia kommer med et nyt år. Januar 3 - ferie Martyr Iulianii Vyazemskoy og Novotorzhskaya. Denne kvinde var gift med Prins Simeon Vyazemsky. Det er berømt for det faktum, at forblev tro mod sin mand, hvilket giver en heroisk kamp tilbage hans morder, der ønskede at komme i besiddelse af det. Hun blev dræbt af sit sværd. Efter sin begravelse begyndte vidundere at forekomme. Hellige hjælper helbredelse af syge og
ramt.

Retfærdige Iulianiya Lazarevskaya

Næste gang din dag engel Julia fejres den 15. januar. På det tidspunkt kristne huske den hellige Iulianiyu Lazarevskuyu, som viste en hidtil uset mildhed, og selvfornægtelse. Til dette hellige vigtigste livsværk blev omsorgen for nødlidende.

Navnedag Yulia foråret

På det tidspunkt, hvor natur er fyldt med saft i livet, så langt som tre gange rose ortodokse St. Juliana. 17. marts og 2. april - dagen Martyr Juliana Pontus, den 31. maj - Virgin Iulii. Disse kvinder fik rang af de hellige for deres engagement i troen. De holder trofast befalingerne, og de øvrige opfordringer til det.

Angel Julia sommerdag

15. juni 19 og 29. juli, den 30. og den 31. august er det muligt at lykønske venner Yul navnedag. Alle disse dag Kirken husker de hellige af samme navn. Særlig ferie roll, selvfølgelig, ikke nødvendigvis. Men tillykke pige aflevering buket blomster kan være. Selv Yulyam dag engel er bedst at gå til templet for at bede om deres beskyttelse protektor eller opfyldelse af ønsker.

Efteråret fødselsdagsfest

I efteråret Julia kan lykønskes med den dag, en engel to gange: 11 oktober og 14. november. Det viser sig, at du skal købe gaver eller mange gange om året, eller med pårørende at finde ud af, hvornår dag Julia engel. 2013 - er ingen undtagelse. Alle datoer er nævnt, var der kun én. Før nytår er der endnu en grund til at præsentere en gave til sin ven Julia - December 17, er det også hendes dag en engel.

Angel Julia Day

Det menes, at en kvindelig navn stammer fra mandlige Julia. Dette er ikke ofte drengene kaldet Yuliyami, men i oldtiden var det meget populært. Hvis du har en ven med en sjælden navn, er det også skal lykønskes med navnedag. Så når dagen en engel Julia? Dato Juni 19 - præcis én dag. Kirken husker den hellige martyr Julian, der døde i år 312 for hans engagement i troen. Han var en læge, gjorde sin pligt trofast. En anden dag, da en ung mand bør lykønskes - Juli 4th.

Når lykønske Julia og Julia navnedag

Først skal du beslutte, hvornår at lykønske disse mennesker. Fejring Engel dagen på grund af det faktum, at før børnene fik navnene på kalenderen (kirkens kalender). Det kaldes det til ære for de hellige, der mindede om kirken på den dag, hvor barnet blev født. Hvis datoen er ikke navnet, så valgte vi den helgen, hvis navn var tættere på vilkår. I den forbindelse anbefaler vi venner til at lykønske på dagen en engel, som fejres den nærmeste fødselsdag. Men der er ikke noget galt, hvis du tjekker alle de dage. Pige eller dreng bliver glad. Men fødselsdagen selv anbefales at komme til templet for at bede derhjemme eller ikonet for det hellige. I dette tilfælde, hver gang, da hans (hendes) huskes i kirken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.