Hjem og familieHelligdage

Bygherre dag

Builder dag - en af de få helligdage så vidt berømt i hele Rusland. Nu få mennesker husker spørgmål, hvornår og af hvilken grund han dukkede op i kalenderen. Builder dag i Sovjetunionen var den første officielt markerede tolvtedel af august 1956. Dagen før, sjettedel af september nitten dekret af præsidiet for USSR Øverste Sovjet blev udstedt 55:e år, om oprettelse af "Builder dag" årsfest. Bestilt til at fejre det i august, den anden søndag i måneden.

Hvorfor har bygherrer af dagen kom i disse år?

Lige på det tidspunkt, at myndighederne endelig henledte opmærksomheden på alvorlige situation med boliger, som har udviklet sig i landet, og besluttede at betydeligt fremskynde byggeriet. Dette mål var beslægtet med at erobre kosmos, fordi indtil 1980 til at skaffe boliger, og ikke bare en læ og en separat lejlighed, planlagt til millioner af husstande. Det var begyndelsen på opførelsen af den såkaldte "Khrushchev". Senere efterfulgt af endnu en dom, som vedrørte fjernelse af udskejelser i design og konstruktion. På det tidspunkt begyndte vi at kæmpe med dyrkelsen af personligheden af Stalin, så det var forbudt at hvad der blev kaldt "Stalins imperium": porticos, søjlegange, tårne. Begrund et sådant forbud, fordi de siger, disse udskejelser i høj grad bremse tempoet i byggeriet. Det anbefales også at reducere arealet af hjælpefaciliteter.

Disse love ført til fremkomsten af en sådan fest, som den dag af bygherre. Straks organiserede en fejring af All-Union, og det er ikke overraskende. Efter alt, hele Unionen i de dage lignede en enorm byggeplads. I aviserne fra dengang skrev, at i Moskva fejrede festen Dag af bygherre offentlige festivaler, præsentationer af udstillinger, foredrag. Den vigtigste handling foregår i Gorky Park, som samlede bygherrer af Lenins distriktet i Moskva, at konstruere et ensemble af bygninger af Moskvas Statsuniversitet opkaldt efter Vladimira Ilicha Lenina Stadion og sydvestlige sovende områder i hovedstaden. På dette møde var en forpligtelse - til at udlevere to hundrede og ti tusinde kvadratmeter boligareal til det tyvende af december i år.

Ifølge traditionen, før ferien etableret mens udfolde den socialistiske konkurrence. På grund af det chok arbejde dengang vi stadig bruge sådanne bemærkelsesværdige bygninger, såsom stadion "Luzhniki", som blev bygget til den første årsdag fejring af dagen for bygherre.

Ligesom mange andre helligdage, fra denne dato, de dannede deres egne traditioner. Og en af de bedste blandt dem - Depositum Day af bygherre af nye faciliteter. Til denne dag, ingen af disse hændelser går uden opdagelsen af nye boligområder, broer, hospitaler og skoler. Og til de to-tusind år Kristus Frelseren Katedralen blev bestilt i Moskva.

Der er også en tradition for engagement til bygherrer. Normalt sker det på denne måde: for en helt ny start fodring med brød og salt, som symboliserer "hakke af salt", som er nødt til at spise, indtil føreren deres erhverv. Efter dette, vil han nødt til at holde deres hænder over skålen med en brændende ild til det for at føle, hvordan "hot" han vil arbejde i fremtiden. Så satte han en hjelm på hovedet, og han siger ed bygherre. Sommetider denne neophyte banke på hjelmen mursten.

Og, for eksempel i Arktis, denne legende ritual opfører sig Nord - Nord Bishop og hans følge. Han kommer ud af helikopteren var fløjet før rækkerne af unge bygherrer, hans parti mangler chefer studenterteams og leende trækker dem inde falske klipper, hvor de allerede kommer med grader af indvielse, og hver udleveret et stykke af Norilsk malm, på en piedestal.

I dag er byggeriet begynder at genoplive, da boligbyggeriet har fået status af nationale prioriterede projekter. Det betyder en betydelig stigning i omfanget af byggeri og endnu mere storstilet fejring af dagen for bygherre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.