BilerMotorcykler

Store motorcykler: monstre sværvægtere

Når det kommer til de største køretøjer, der kan køre på offentlig vej, kan fantasien ikke hjælpe at tegne en kæmpe bil. Men for mange vil det være en åbenbaring, der i dette afsnit kan konkurrere motorcykler, som er de virkelige giganter.

Tankotsikl

Blandt de største motorcykel bevæge sig ved egen kraft, var der en kæmpe sværvægter, hvis samlede vægt er 4740 kg. Denne mirakel af teknologi set af millioner af fans af motorcykler, og alle takket være den enorme indsats af holdet af klubben Bike Shmiede. Disse fyre lever i Østtyskland, i landsbyen Zillah, brugt en masse tid på manuel samling af metal gigant. Deres handlinger ledet af Tilo Niebel. Når alt det arbejde er afsluttet, repræsentanter for Guinness begyndte at studere de særlige kendetegn ved usædvanlig tankotsikla, som har en fem meter base og næsten et ton af vægt pr meter. Også truende udseende, har de to-hjulede enhed modtaget en usædvanlig motor, taget fra en tank T-55. "Heart" tysk motorcykel i stand til at udstede fra 620 til 800 liter. a. og flyt bygningsværk, indsamlet fra gamle sovjetiske biler nemt. Historien handler om, hvordan de tyske fyre tog motoren fra en sovjetisk tank, er indhyllet i mystik til denne dag. Stand til at finde ud af kun året for udstedelsen - 1986.

Denne model har en rat af imponerende dimensioner. Med de to-meter betjeningsgreb vanskeligt at håndtere uerfaren person. For at passe ind i rotation, er det nødvendigt ikke blot dygtighed, men også en god fysisk forberedelse. Hjælp i ledelsen af en stor motorcykel kan være en passager, der også har et hjul. Passager kan taxied hjul er fastgjort til holderen.

PanzerBike - en klar udfordrer til titlen på en af de tungeste cykler, men hævder, at det er den største motorcykel i verden er forkert. Hans generelle parametre imponerende udseende enthralls, og navnet på den kun øger følelser fra det, du ser. Men der er tilfælde, der er overlegen i forhold til dets tyske modstykke.

Monster Motorcykel fra helvede

På trods af navnet på den cykel ( "Monster cykel fra helvede"), har sit ophav ikke ophøre med at gentage, at dette mirakel af teknologi er den sikreste blandt de tohjulede modstykker. Motorcykel med store hjul, som blev lånt fra den amerikanske minedrift dumper, er slående for sine egenskaber. Hjul højde på 3 meter og en længde på 9 meter efter vægt bestået mærket af 13 tons! Med disse dimensioner nemt kan knuse en bil, hvad der i virkeligheden er denne maskine, og har talt på forskellige demonstration show.

Hjerte og sjæl i en utrolig stor motorcykel investeret Ray Baumann, som har levet hele sit liv i byen Perth og er en professionel stuntman. Ifølge skibsføreren, at skabe en unik teknik det tog ham tre år.

Gå gøre det til et monster truck motor i stand til selskaber Detroit Diesel, der arbejder sammen med en gearkasse med seks hastigheder.

Som fortalt Ray under arbejdet med "Monsters" stødt på mange vanskeligheder, havde vi til at genoprette sundhed, som blev undermineret efter to vertebrale frakturer.

Drøm Big

Denne cykel blev født takket være Greg Dunham. Californiske tilbragte tre år, for at skabe et barn, frigivet til Guinness Rekordbog. enhedens længde var 6,2 meter og en højde på 3,4 m - er imponerende, er det ikke? På trods af den enorme størrelse og vægt på 3 tons, en motorcykel i stand til at køre ved 100 km / t. V8-motor med et volumen på 8,2 liter, som kan producere op til 500 liter. a .. Transmissionen har kun tre hastigheder, hvoraf den ene - den bageste. Men det er nok til at drømme stort i bevægelse. Arbejdet med oprettelsen af denne unikke motorcykel, tog ikke kun væk en enorm mængde af tid og kræfter, men pungen og tømmes Greg værd omkring 300 tusind dollars.

Regio Design XXL Chopper

Oprettelsen af den berømte italienske mester har vist for offentligheden i 2012 på en af de udstillinger. Kæmpe chopper lavet med smag og dygtighed, blev officielt anerkendt som repræsentanter for Guinness og modtog en attest, der bekræfter, at det er den største motorcykel i verden, i stand til at bevæge sig uafhængigt af hinanden. Registrer en ny rekord var først efter cyklen krydsede 150 meter fra position 100.

Oprettelsen af dette monster det tog omkring syv måneder et team af otte professionelle var involveret i processen. Dette resulterer i en cykel, hvis længde var 9,75 m, og højden -. 4,9 m Totalvægt af en unik motorcykel var 5,5 tons italiensk kæmpe hjerte fik benzin volumen på 5,7 liter og en maksimal kapacitet på 280 liter .. a. Chevrolet motor er parret med en tre-trins gearkasse, der er blevet fjernet fra en gammel Buick.

Ændring af leder

Selvfølgelig, for at køre på sådan en kæmpe motorcykel er ganske vanskeligt. Skaberne blev tvunget til at udstyre sin skabelse med ekstra hjul, der holder enheden og ikke giver ruller over på sin side. At blive en mester, enheden, kaldet Regio Design XXL Chopper, rangeret drømme stort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.