BilerMotorcykler

Har vi brug for retten for en scooter og en knallert?

Hvert forår, så snart den etablerede varmt vejr, desværre bilister, motorcykel sæson åbner. Tohjulede køretøjer på vejene forekomme i stort antal. Motorcykler, knallerter, scootere smutte her og der, ligesom vækket fra sin vinter søvn insekter.

Hvis kørsel en motorcykel, som regel gå midaldrende mennesker, der er fortrolige med færdselsreglerne på første hånd de scootere og knallerter ofte sidde små børn, andre gange ikke nået myndighedsalderen. Har vi brug for retten for en scooter, hvorvidt retten af mindreårige til at rejse rundt på vejene?

I Rusland, scootere rettigheder er ikke nødvendige. Derfor er deres antal vokser støt. Den relativt lave pris er af stor betydning for køb af et sådant køretøj. Desuden er loven ikke begrænset til forvaltningen af denne transportform for mindreårige, siden en alder af seksten (og mange sidder bag rattet, selv før). Ofte er disse vordende ryttere, ikke engang bekendt med de elementære færdselsregler, skaber på kørebanen ulykker og fare ikke kun sig selv, men også livet for andre trafikanter. Hertil kommer, at unge bilister takket være et smuthul i loven ikke er ansvarlige for noget som helst.

Hver motorcykel sæson ulykker på vejene, der involverer dvuhkolesnikov ikke at få mindre drivere. Problemet er, at de fleste af de teenagere er ikke i stand til at foretage en tilstrækkelig vurdering trafiksituationen og kan ikke være i stand til at reagere på en kritisk situation. Derfor bliver de deltagere i trafikulykker oftere. Så opstår spørgsmålet - hvis rettighederne til scooteren har brug for?

Jeg må sige, at ud over scootere på vejene der og knallerter, er situationen med dem er ikke bedre. Som scooteren i færdselsregler er lig med knallerter, der ikke længere opstår spørgsmålet om, hvorvidt retten til en knallert har brug for.

Suppleanter af Statsdumaen har allerede indført et lovforslag, og ejerne af motorcykler til scooter rettigheder stadig nødt til at få, samt på knallert. Sæt dig bag rattet i bilen kun seksten kan være. Denne lov er allerede ved at blive udarbejdet af det russiske færdselspolitiet. Også, scootere og knallerter er nødt til at forsikre og lægge på dem numre. Nu Rusland tiendedel af trafikulykker forekomme involverer scootere og knallerter, og alt sammen på grund af det faktum, at loven af ejerne af de tohjulede motorcykler ikke er skrevet. I dag er ejere af scootere med en slagvolumen på mindre end halvtreds kubikcentimeter lig med fodgængere. Selv kørsel i beruset tilstand truer dem, medmindre den beruset tank. I næsten alle lande i EU-retten - en integreret del af scooteren. I dag, selv i nabolandet Ukraine, ejerne af knallerter beløbe sig til bilister. På spørgsmålet om, hvorvidt retten til en scooter eller knallert behov kan besvares entydigt i dag.

Ifølge mange sådanne foranstaltninger er berettigede. Ændringer i loven skulle gøres i lang tid. I hverdagen folks scootere og knallerter er inkluderet mere og mere, og mange mennesker køber dem som et komplet køretøj, og nogle gange endda som en enkelt. I de store byer i myldretiden for at komme til skole eller arbejde, er det nødvendigt at stå i timevis i trafikpropper, mens knallert rask glide blandt overbelastning.

Der er ingen, spørger sig selv om rettighederne for bilejere om nødvendigt. På en scooter og en knallert, mere præcist, om forvaltning, chauffører skal også have alle de nødvendige dokumenter for at være på den rigtige trafikanter og i samme omfang, at bilister har ret og et ansvar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.