Sport og FitnessUdstyr

En usædvanlig detalje - Handsker til vandret stang

I de senere år har et stigende antal af tilhængere af denne bevægelse som gade træning. Hans tilhængere er specialiseret i at udføre øvelserne på den vandrette bjælke, rullerne med optegnelser, der for et par år oversvømmede internettet. For at få succes i denne sport, er det nødvendigt at overveje alle aspekter - fra forbedringen af sin fysiske form og funktionalitet til udstyret.

Det er stadig usædvanligt, men meget populære egenskaber er handsker horisontal bar - læder, komfortabelt og sådan nødvendige. De bidrager til en bedre fusion af hænder og vandret stang, der giver en sikker hængende, som ofte afhænger af mange ting. Fra hvad der gjorde sport handsker?

De fleste atleter foretrækker et produkt lavet af ægte læder, der har små huller til fremragende ventilation pensel. Normalt de er skåret til komfort phalanges. bomuldshandsker fremstilles også for vandrette bjælke har på den ene side af bump, der giver et bedre greb.

Behov forfærdelige, grimme vabler og hudafskrabninger, forhindrer dig i at arbejde, behøver du ikke se perspektiver for udviklingen, selvom årene har givet træning? Men den, der kender hendes værd, altid når sine mål, det meste af den naturlige potentiale. At øve street workout atleter vælger høj kvalitet udstyr, grundlag af hvilke det er anerkendt som en vandret bjælke til handsker. De er forskellige, men valget er enorme, og alle kan finde passende navn for sig selv. Dine hænder, sammen med sportsudstyr bliver en enkelt enhed, og du vil blive overrasket som sine nye evner.

Hvordan vælger og købe handsker til vandret stang

At vælge den ideelle størrelse af handskerne til baren, er du nødt til at foretage nogle målinger. For at gøre dette, måle omkredsen omkring dit arbejde hånd (hvis højrehåndet, måle det, hvis venstrehåndet henholdsvis målt ved venstre). måle Også omkredsen under leddene og bagsiden af sin hånd hen over selve håndfladen, mens tommelfingeren ikke måles. Når du køber handsker styret af disse målinger. Hvis størrelsen af dine hænder i mellem og du er komfortabel, når handskerne ikke er krympet i hånd, bør du vælge den større størrelse. I så fald ville de blive slidt frit. Hvis du kan lide at for en vandret bjælke handsker stramt foldede hænder, så vælger vi en mindre størrelse. Du skal også vide, at læderhandsker strakte sig over tid.

For at opsummere resultaterne. Sure, udstyr er ofte afgørende, og valget af handsker til den vandrette bjælke skal gives en masse opmærksomhed. For det første skal du se udseendet af produktet, som ikke bør have nogen fejl. For det andet, at det er nødvendigt at købe varer på arealer med godt omdømme. For det tredje, men ikke mindst, bør lugten af udstyr være neutral. Hvis du støder på en falsk, er det sandsynligt, vil udsende en skarp, ubehagelig lugt.

Omhyggelig udvælgelse af udstyr - nøglen til succes, ikke kun på gaden træning, men også i nogen anden sport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.