HjemlighedReparationer

Udsmykning altaner MDF plader med deres egne hænder

I moderne boliger stoppet balkoner spiller som et depot af ubrugelige ting. I dag er dette område, der benyttes til rekreation. Derfor er mange forsøger at gøre området mere behagelig, smuk. Den nemmeste måde at forbedre udseendet af visningen balkon - brug byggematerialer, installation af hvilket er nem at holde. Moderne teknologi gør det muligt at udføre høj kvalitet finish, både indenfor og udenfor. Hertil kommer, plettering ofte spiller ikke kun en æstetisk rolle. Det tjener som en yderligere varmeisolerende lag.

generelle oplysninger

I øjeblikket på salg er en masse materialer, som kan bruges til beklædning loggia eller balkon. Hver af dem har sine egne fordele, ulemper og særlige forhold i samlingen. At vælge det rigtige materiale, skal det meget nøje overvejet alle muligheder.

For at komme i gang, beslutte, hvilken del, du vil sheathe balkon - intern eller ekstern. Og derefter gå til butikken eller til et nichemarked.

De følgende materialer velegnede til dekoration de indvendige vægge af altanen:

 • plast;
 • MDF;
 • drywall;
 • vægpaneler;
 • sidespor;
 • træ.

Du kan vælge enten mulighed. Men husk: efterbehandling ydersiden af altanen eller loggia indebærer anvendelse af varmeisolerende materiale. I dette tilfælde, vil huset ændrer ikke kun dens udseende, men også vil holde varmen om vinteren. Til udvortes brug sidespor beklædning, MDF, blok hus eller strøer fremstillet af plast.

Valget af materialer til beklædning altaner stor. Det hele afhænger af dine præferencer og finansielle formåen og smagen af udlejer. Oftest bruger trim altaner MDF plader. Om dem i dag, og vi vil tale.

MDF panel ligner fiberplader. Men dette materiale er yderligere indsat med en laminering film mønster. Derfor kvalitativt panel fremstillet af fin fraktion ofte kan forveksles med naturtræ.

Præparater til hud

En sådan mulighed, da den afsluttende altaner MDF plader, begunstigede af mange borgere. Deres valg er dikteret ikke kun sparer materiale og penge. En anden fordel ved denne fremgangsmåde er den lethed af altanen arrangement af monterings materiale. Denne proces er meget lig den trim foring væggene. Hertil kommer, at dette materiale giver dig mulighed for at skjule uregelmæssighederne på væggene.

Det er umuligt ikke at nævne en anden fordel ved denne metode. Den bekymring er, at personen er i stand til at fremlægge altaner MDF plader med deres egne hænder. For at gøre dette skal du bruge følgende værktøjer:

 • Nedstryger, hammer, bore, bygge kniv, tænger, skruetrækker.
 • Dyvler, søm, skruer, hæfteklammer.
 • Hjørner.
 • Trælameller.
 • Clay.
 • Termisk isoleringsmateriale.

forberedende arbejde

Inden vi går videre til målstregen MDF-paneler balkon, bør loggia være forberedt ordentligt. Denne fremgangsmåde består af flere faser.

 1. Helt fri rum.
 2. Undersøg væggene for huller, revner, huller og andre defekter. Deres forseglet med skum, cementmørtel eller en simpel kit. Denne fremgangsmåde er nødvendig for at forhindre overdreven indtrængning af fugt, støv, vind eller regn vand.
 3. Hvis væggene er spor af skimmel, bør de fjernes. Rummet behandles med en opløsning af svampen ved hjælp af forstøveren.
 4. Til opvarmning monteret design på en balkon og hydro isoleringsmaterialer.
 5. Udføre montering af paneler bekvem måde: på rammen klæbemiddel.

Montering af MDF plader til rammen

Vi sætter tingene i orden på altanen (loggia). Hvad bliver det næste? Det er nødvendigt at udføre installationen af panelerne til rammen. For at gøre dette, skal du udføre følgende trin:

1. Vi måler arealet af vægge, vinduer og altandøre. Bedes købe den rigtige mængde af materiale.

2. at konstruere rammen.

3. fastsætte en plade til den færdige kasse. Begynder at udføre arbejde på vinklen, bevæger sig vandret. Panelet bør placeres således, at den udragende del blev dirigeret til et hjørne. Afstanden fra den vinkelrette væg bør være 3 mm.

4. Ved samme princip fastsætte det andet panel. Med skruer og spikes forankrende panel. Mellem de to plader indsat i spalterne område.

5. Tag den næste plade. Det sættes på beslaget, fix godt til beklædningen med søm.

6. På den anden use hånd skruer som et fastgørelseselement.

7. Ved samme princip sæt alle MDF. Nu kan du vedhæfte soklen og trim ved hjælp af en konstruktion lim. Det påføres bagsiden af den del slange.

8. plastprofiler og strimler skjule leddene, hvilke kunne dannes under samling af panelplader.

I denne artikel kan du se en masse billeder balkon efterbehandling MDF plader. De bekræfter, at rummet har et attraktivt udseende efter renoveringen. Her kan du arrangere et stort område til afslapning og romantiske middage.

Hvordan til at bygge en kasse?

Kroppen kvalitet af fremstillingen høj grad afhænger af resultatet af reparationsarbejde. Eksperter siger, at der er flere muligheder for slagtekroppen kollektion. Ofte forskellen ligger i valget af materiale til oprettelse af kasser. Mest almindeligt anvendte træ eller metal profil.

For altaner trimmet tidligere varmelegeme, skal du bruge den uafhængige ramme ofte. Det kræver ikke montering direkte på væggen.

ramme metal

Lad os sige, et træ ikke passer dig. Du har besluttet at bygge en metalramme. Følgende er vigtige retningslinjer:

 • Forbered de nødvendige værktøjer: saks, skruetrækker, hammer, bygning område og niveau nylontråd Prosekatel, dyvler, styrtdykke.
 • Med fokus på vinduerne, sætte på væggen layout. Ved krydset af linjer og hjørnerne løse dyvel. At fastgøre skruerne plumb lodret væg sted.
 • Fastgør omkredsen profil med fokus på opmærkningen.
 • Til dør- og vinduesåbninger samle lodrette elementer kasser.
 • Med fokus på vinduerne, justeret metal profil.
 • Prosekatel fastsætte begge sider af strukturen.
 • Vi fremstiller horisontal ramme bælte, som senere vil blive knyttet panel. Vi fix Prosekatel. Pas på, at afstanden mellem remmene var omkring 50 cm.
 • Hvis loggia eller balkon har et batteri, skal de lukkes med dekorative gitter.
 • Alle elementer i profilen sikkert løse hjørner eller lige bøjler.

trækonstruktion

De fleste mennesker er stadig lavet af træ ramme. Indledningsvis er det nødvendigt at fremstille de træ stænger 0,5 x 0,5 cm. Dette materiale kræver ikke yderligere forstærker kan modstå store belastninger. Som fastgørelsessporene propper anvendes til dette motiv.

Installation træramme finder sted på samme princip som installationen af metal loftsplader. Fasteners - hjørner, skruer eller riller i søjlerne.

Installation af MDF plader at lime

Jeg har ikke tid? Du kan ikke, uanset grunden, til at opbygge en god kasse? Bemærk billedet efterbehandling MDF plader inde balkonen. Denne montering metode er enkel og effektiv. Ja, i dette tilfælde, anvendes flydende søm.

Sekvensen for udførelsen af arbejdet:

 1. Forbered rummet. Væggene rengøres fra stuk, tapet. Du ved ikke, hvordan du hurtigt klare denne opgave? Lige nok til at trykke med en hammer på væggen overflade. Så den gamle belægning kan fjernes hurtigt.
 2. Vægoverfladen treat cement-sand mørtel. Vær særlig opmærksom på steder med defekter.
 3. Behandlede overflader bør være alene i et par dage, indtil væggene er helt tørre.
 4. Tag rullen. Påfører en primer på overfladen af væggen. Efter tørring, kan du fortsætte til slut væggene i kit.
 5. Indstille MDF-plader efter samme princip som i den foregående fremgangsmåde (vinklen). På bagsiden af panelet Påfør konstruktionsklæbemidlet presses mod væggen. Overskydende lim kan fjernes med en kniv.

Brugen af MDF plader montering metode gør det muligt at holde udseendet af materialet. Efter integriteten af overfladen ikke forstyrres, og lederne af søm eller skruer vil være næsten usynlig.

Omkostningerne ved efterbehandling

Mange vil gerne vide, hvor meget overflade altaner MDF plader. Det hele afhænger af den totale mængde af materialer, der vil være nødvendige for at udføre reparationsarbejde.

Den gennemsnitlige bredde af altanen standard - 90 cm, længde - 3- m Baseret på disse parametre, kan vi antage, at vi har brug for omkring 30 m bar 40 x 40 og 3,2 x 40 m stang 70 ..

Vi tæller antallet af paneler behov :. 2,6 x 0,25 m Vi er nødt til 14 stykker.

Fasteners kan altid finde et hjem.

I øjeblikket er omkostningerne ved byggematerialer er ustabil. Derfor kan du selv beregne den omtrentlige beløb, der kræves til reparation af balkonen. Man bliver nødt til at bruge 5.000 rubler, mens andre - i 2-3 gange mere. Her er alle individuelt.

Professionel rådgivning

For dem, der beslutter at tilbringe slut inde altanerne MDF plader, vil være nyttig information fra eksperterne. Efter alt, er der nogle værker nuancer, som kan findes kun i installationsprocessen.

Vægge og loft skal præ-rengøres og tilpasning. Du kan bruge gipsplader med en vandafvisende effekt. For at undgå forvridninger, det første panel, skal du omhyggeligt justere.

Proceduren for installation af komponenterne er ikke vigtigt. Du kan begynde at udføre installationen af både vægge og loft.

Valg af materiale, bør du være opmærksom på opskriften på panelerne. Det skal se harmonisk med den overordnede indvendige balkon.

anmeldelser

Er det værd at bruge tid og penge på at færdiggøre altaner MDF plader? Anmeldelser hjælpe andre at træffe det rigtige konklusion. Er farven på solen brænder ud? Det absorberer ikke et kondensat, som ofte dannes for vinduerne? Hvor hurtigt snavset overflade MDF plader? Svarene på disse spørgsmål er af interesse for mange mennesker.

Mange af indretning af altaner MDF plader hævder, at disse problemer, dette materiale klarer med et brag.

Lad os tale om kondensatet. Du er nødt til at sætte en god balkon ruder? Så kondens på vinduerne kan ikke være. Hvis det samme problem med brillerne, eksperterne anbefaler brug af vandtæt MDF.

Direkte sollys vil ikke være et problem for dette materiale. De vigtigste ting - at installere Windows med særlige ruder, der ikke overfører ultraviolette stråler.

Om forurening. Enhver overflade bliver beskidt med tiden. Men MDF plader er nemme at rengøre for støv og snavs. Denne opgave perfekt klare 10% eddike løsning.

konklusion

Udsmykning altaner MDF-paneler har næsten ingen ulemper. Dette forklarer populariteten af dette stof. Overkommelig pris, holdbarhed, styrke, modstandsdygtighed over for fugt, lav varmeledningsevne, let at installere - alt dette gør den fine fraktion panel ideelle materiale til beklædning af loggiaer og altaner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.