Kunst og underholdningMusik

Konstantin Belyaev - biografi og værker

I dag fortæller vi om hvem der er Konstantin Belyaev. Hans biografi vil blive beskrevet nedenfor. Vi taler om forfatteren og kunstneren. Hans arbejde hører til genren af tyve sange. Lavet vers cyklus med titlen "Omkring nogle jøder."

biografi

Konstantin Belyaev blev født i landsbyen Big Valley, nær Odessa. Mor til den kommende kunstner Nadezhda var en ansat i gården. Hans far døde ved fronten, hans navn var Nicholas Z .. Indtil 1953 Konstantin Belyaev deltog i en specialskole-boarding. Antal enheder i denne institution undervises på engelsk. Jeg gik til Moskva. Han blev student fra Institute of militære oversættere. Jeg studerede der i tre år. Under efterkrigstidens demobilisering af næsten hele løbet af sin institut blev det opløst. Belyaev gik til Otar i Almaty station. Der, han underviste i engelsk i et år i high school. Jeg gik til Moskva. Han blev elev på Instituttet for Fremmedsprog. Han er uddannet fra gymnasiet i 1960 med en grad i engelsk lærer og oversætter. Om fordelingen af arbejdet faldt ved Sheremetyevo lufthavn. Han blev udnævnt til leder og tolk.

Afslutningsvis og på den løs

I 1983 blev Konstantin Belyaev dømt for "ulovligt fiskeri" i 4 år. Tid tjente i væggene i kolonien med en forstærket regime nær Vologda, i Ustyuzhna. Undersøgelsen varede omkring et år. Fremtidig musiker i denne periode ændrede 4 fængsel. Efter sin løsladelse blev han i garagen samfund som en nattevagt. Senere blev han en lærer i en kostskole for forældreløse børn. I 1988 - 1993 arbejdede han i den private sektor. Sideløbende begyndte han at aktivt registreres. I 1996, først arbejdede han i et professionelt studie under navnet "Rock Academy". Snart blev den første solo album udgivet. I 2009 vores helt havde kirurgi i et Moskva hospital. Derefter blev han overført til intensivafdelingen. Der døde han i 2009, den 20. februar.

skabelse

Konstantin Belyaev skrev sange for det meste er baseret på digte af andre forfattere. Også spillede den forkerte sang. Især musikeren behandlet i sange til kreativitet Evgeniya Aleksandrovicha Evtushenko og Igorya Erenburga. Repertoiret af vores helt omkring 400 sange: sange, sangtekster, Odessa-jødisk. Også indspillet i MV Inozemtsev i studiet under navnet "Nord motiv." Selv foretrak at arbejde i Moskva, Vyacheslav Samvelova venner, Sergey og Alexander Lepeshkina Volokitina. I alt 1966 udgivet 73 albums og koncerter. Konstant gendanner og digitalisere gamle plader Bobbin skabt vores helt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.