ComputereUdstyr

Sådan repareres hovedtelefoner?

Hvis du er bekymret for, hvordan du løser hovedtelefoner, skal du vide, at det med visse færdigheder og dygtige hænder vil vise sig. Den mest almindelige sammenbrud i hovedtelefoner er brud eller gnidning af kablet nær stikket. I det følgende beskriver vi flere teknikker, der effektivt løser det problem, der er opstået. En sådan sammenbrud skyldes det faktum, at dette websted er underlagt løbende belastninger, og derfor slides det mest ud. Stikket er dog ikke den dyreste komponent i hovedtelefoner, så tag ikke hovedtelefonerne ud på grund af en sådan sammenbrud.

Sådan repareres hovedtelefoner: muligheder

Det er en skam, men nu er der ikke til stede ved salg af stikket med en ledning, som du kan erstatte den gamle, men fra denne situation er der en meget enkel udvej. Stikket kan bruges fra de billigste hovedtelefoner, hvis pris ikke overstiger tre dollars. Normalt er de vanskelige at bruge til deres tilsigtede formål, da kvaliteten af deres lyd simpelthen er forfærdelig. Og for reservedele er de gode. Det er også værd at nævne, at stikket med en ledning til disse hovedtelefoner ikke er af høj kvalitet, så det er endnu ikke kendt, hvor meget de vil tjene dig.

Hvis du ikke ønsker at reparere for meget hver måned, så skal du kontakte radioenhederne. På sådanne steder sælges stik normalt. Der kan du også hjælpe med spørgsmålet om, hvordan du løser hovedtelefonerne. For at forbinde din ledning til en ny stik kan du have brug for et loddejern, samt evnen til at bruge det. Stikkene kan være lige, med vinklet ledningsforbindelse, såvel som originale ikke-monterede. Derudover kan de afvige i pris, så spar ikke. Det er vigtigt at bemærke, at interne lydforbindelser også er genstand for udskiftning, men denne proces er meget mere kompliceret og dyr.

Sådan repareres hovedtelefoner, hvis ledning er brudt?

Denne form for sammenbrud er den mest almindelige. Først og fremmest, når du reparerer, skal du bære ledningen. Dette kan nemt gøres med en konventionel kniv. Du skal fjerne isoleringslaget på det punkt, hvor tråden rev. Nu skal du forbinde de to dele af kablet. Dette kan gøres med en konventionel varmekrympeslange. Med hjælp kan du trække af dele af ledningen, hvorefter der kommer en kontakt mellem dem. Nu hvor ledningen er tilsluttet, skal du beskytte den igen, for nu er der ikke noget beskyttende lag på det. Dette kan gøres ved hjælp af et isolerende tape, som skal rulles op i det fælles sted. Denne metode er den mest enkle og overkommelige. Når du har gjort alt, hvad der er beskrevet ovenfor, skal dine hovedtelefoner igen tjene.

Sådan repareres hovedtelefoner med en brudt stik?

Med en sådan sammenbrud står vi over for et lille problem. Her skal du udskifte proppen, det vil sige køb af en ny. Forbindelsen kan laves på samme måde som ledningerne. Kun ved forbindelsespunktet er det ønskeligt at fuse ledningen med stikket, hvilket vil tillade det ikke at falde i fremtiden. Når ledningen og stikket er opvarmet, skal de vikles med elektrisk tape for større pålidelighed.

Det sker, at noget andet bryder. For eksempel, hvis du undrer dig over, hvordan du reparerer hovedtelefoner med en mikrofon, så er det vigtigt at sige, at dette ikke er noget kompliceret. I dette tilfælde er hele processen ligner ovenstående, er det kun nødvendigt at tilslutte flere ledninger. Hvis du oplever en nedbrydning af en anden slags, så er dine hovedtelefoner faldet af noget, du skal limes med superlim, klemme godt, hvorefter de kan bruges yderligere.

Du kan trække logiske konklusioner fra alt, hvad der er beskrevet, at der ikke er nogen problemer med at fastgøre hovedtelefonerne. Men hvis du ikke er sikker på dine evner, kan du altid søge hjælp fra herrerne, som garanterer kvaliteten af reparationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.