Kunst og underholdningFilm

Skuespillere og skuespillerinder, "House of Wax": kort information om dem

Artiklen handler om aktørerne i "House of Wax", der spillede en større og mindre roller. En kort information om dem. Du vil sandsynligvis ønsker at se andre film med disse aktører.

Plottet i filmen

Filmen er skabt af instruktøren Jaume Jaume Collet-Serra, vil blive værdsat af fans af horror film og thrillere. Aktører House of Wax "vil blive præsenteret lidt senere, og nu fortælle dig om handlingen i filmen.

Virksomheden består af to piger og et par drenge, i to biler gå på ferie. Halvvejs én maskine bryder ned. Hovedpersonerne er ved at komme til den nærmeste by. Han er opgivet. Manglen på folk på gaden, åbne butikker og huse bringer terror til casual besøgende. På trods af dette, de fortsætter deres udforskning af byen.

At finde de rigtige værktøjer, unge mennesker kommer ind i et fremmed hus. Ser rundt, de indser, at væggene, møbler, figurer af mennesker og dyr - alle lavet af voks.

Snart bliver det klart, at byen vil leve nogle få mennesker, men det er bedre ikke at rode med dem. Fremadrettet rapporten ikke alle tegn i filmen vil være i stand til at overleve.

Skuespillerne i filmen "House of Wax"

Direktør for filmen (Jaume Jaume Collet-Serra) personligt udført auditions i større byer i USA. En masse tid han tilbragte på en database undersøgelse af populære og håbefulde skuespillere. Jeg må sige, at hans indsats blev kronet med succes. Aktører House of Wax "blev valgt for deres roller perfekt:

- Elisha Cuthbert. Canadiske skuespillerinde. Født November 30, 1982. I "House of Wax" medvirkede - Carly blond skønhed.

Andre kinoraboty Elishi Katbert :

  • "Glad pige";
  • "Sjælen af stilhed";
  • "Dancing på Månen."

- Chad Maykl Myurrey. Født August 24, 1981 i Buffalo (USA). Ligesom de andre aktører, "House of Wax", Chad har stor erfaring med at filme en film. På hans konto snesevis af roller i tv-serier og spillefilm, herunder "The Lone Ranger", "Freaky Friday" og "En Askepot Story". I "House of Wax" Chad Maykl Myurrey spillede bror til hovedpersonen.

- Brian Van Holt. Han blev født den 6. juli 1969 den amerikanske by Waukegan, der ligger i Illinois. Han har en succesfuld modellering karriere. Brian har samarbejdet med populære glittede magasiner. Ud over den "House of Wax", skuespilleren medvirkede i tv-serien "Sex and the City" og et par kultfilm.

- Paris Hilton. Denne sexet blondine behøver ingen introduktion. I flere år er amerikanske formiddagsblade og tv-kanaler nøje øje karriere og personlige liv socialite. I filmen "House of Wax" Paris spillet en lille rolle, men det er mest husket af publikum. Og det er forståeligt. Hun deltog i eksplicitte sexscener.

udvidelse

Snart skærmene vil "House of Wax-2." Skuespiller, hovedrollen i en gyserfilm efterfølger, blev udvalgt fra hundredvis af ansøgere. Deres navne, kreative resultater og andre detaljer er holdt hemmelige. Datoen for den anden del af gyserfilm nøjagtig frigivelse er også ukendt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.