Kunst og underholdningFilm

Katrina Kaif. Biografi, filmografi skuespillerinde

Katrina Kaif blev født den 16. juli 1984 Hongkong. Fra den tidlige barndom pigen viste interesse i filmen. Det skal bemærkes, at det var hendes vedholdenhed og ønsket om at altid nå deres mål påvirkede "stjernehimmel" fremtiden for denne smukke kvinde. Men hvordan han udviklede skæbnen for den berømte skuespiller, og vi vil tale i vores artikel.

barndom

Alle min barndom Katrina afholdt i Hawaii. Allerede i en alder af 14 begyndte hun at arbejde som model, posere for lokale blade. Senere, mine forældre Katrina besluttede at flytte til England for at tjene borgerne, når det Majestæt. Det skal bemærkes, at der ud over Katrina, opdraget i en familie af mere 7 børn - 6 søstre og en bror.

Første sving i karrieren

Katrina Kaif, der har billeder i denne artikel, i Storbritannien har fortsat med at engagere sig i en model karriere. Hun forsøgte på et par auditions, så tog hende til en af de modehuse. Nu Katrina kalif - et fuldgyldigt repræsentant for modebranchen.

Af den måde, mens hun havde ingen idé om, at når noget bliver en berømt Hollywood-skuespillerinde.

første rolle

Efter nogen tid, Katrina Kaif, biografi, som er beskrevet i detaljer i vores artikel, flyttet til Indien. Der, fortsætter hun at forfølge hendes modeling karriere. På et af de shows det opdager en Hollywood-producer og tilbyder at fjerne "boom" i filmen. Forslaget behagede pigen, og hun straks aftalt.

Desværre er den første del var ikke så vellykket som skuespillerinden havde forventet. Maleriet blev drøftet i en negativ sammenhæng som publikum og filmkritikere.

En velkendt filmkritikere sagde dengang: "Denne pige er virkelig smuk, men handler talent, er det stadig langt Det er usandsynligt, at det vil være en succes i Bollywood, som sandsynligvis, Katrina - en anden skuespillerinde én rolle Disse opstår ofte i vores verden..."

Efter skuespillerinden spiller i to flere film. Men de har ikke bringe pigen til det forventede herlighed. Heldigvis, en af de sekulære partier, Katrina bekendtskab med den berømte Salman Khan. Ifølge ham, hun har en uudtømmelig talent og en bemærkelsesværdig evne til at vænne sig til en hvilken som helst rolle. Han introducerer Katrina David Dhavanom (kendt Bollywood direktør), som straks giver hende en rolle i filmen "Hvordan jeg elskede?" For som Katrina Kaif modtager en præmie Max Stardust Award i kategorien "Bedste Skuespillerinde".

toppen af herlighed

Efter hovedrollen i filmen begyndte Katrina at tilbyde rollen fra alle sider. Det skal bemærkes, at før skuespillerinden stemme døbt, siden hans ankomst i Indien, hun vidste ikke hindi. Sideløbende med optagelserne er hun aktivt engageret i at studere sprog og dans.

Berømte filminstruktører fra alle sider overøst de unge skuespillerinde tilbud. Endelig Katrina satte filme den succesfulde skuespiller Akshay Kumar. Det var ham, der glorificerede navnet på skuespillerinden i hele verden. Efter optagelserne af "Anticipation of Love" Katrina Kaif, biografi, som omfatter et interessante øjeblikke, og Akshay fortsætte med at handle sammen, på trods af at den første film mislykkedes i biograferne.

Katrina fra dette øjeblik bliver kendt for hele verden. Bestemt bidraget til succesen af skuespillerinden gjort aktive rygter om Salman roman.

Næste Katrina Kaif var i filmen "Namastey London", hvor skuespilleren ikke bliver nødt til at duplikere, fordi det allerede havde en perfekt sprog. Af den måde, at flytte til indisk musik hun også formået ganske godt.

Efter denne film genopfyldes Katrina arsenal maleri "Native mennesker." Men en af de vigtigste i karrieren for skuespillerinden bliver et bånd kaldet "Partner".

I samme år kommer filmen "Velkommen!". Det skal bemærkes, at dette er billedet blev den mest indbringende Bollywood blandt tegneserie af hele tiden af sin eksistens.

Mange skuespillere siger, at Katrina Kaif, et foto, der minder om hendes skønhed - en rigtig arbejdsnarkoman. Hun fik helt til arbejdet og gør alt, at direktøren siger.

Af den måde, er Katrina Kaif blevet stemt "mest sexede kvinde i verden" ifølge FHM mest sexede kvinde. Desuden har den unge skuespillerinde modtog Sabsey Favorit Heroine (Publikumsprisen).

Katrina Kaif. Biografi. hendes mand

I de tidlige dage af Katrina var der en masse forskellige rygter. I første omgang fokuserede vi på en roman af Salman. Senere, både skuespilleren sagde, at alle har en personlig liv, og at de deler kun et samarbejde.

Efter dette, folk begyndte at aktivt at diskutere romanen med Akshay. På dette tidspunkt, Katrina bekræftede oplysningerne og kaldte skuespilleren en mand, som hun er komfortabel og på settet, og i hjemmet.

Han havde ikke skjule sine følelser og Akshay. Skuespilleren sagde, at han er meget godt med denne kvinde. Desværre, samt ugift, parret skiltes.

I øjeblikket Katrina Kaif, biografi (hendes mand, ved den måde, tager det ikke det sidste), der varierede i enhver henseende, samlevende med Ranbir Kapoor. Vi mødte unge på settet af filmen Ajab Prem Ki Ghazab Kahini. På trods af, at pressen krav mod en fyr er ikke alvorlig til pigen, og Ranbir og Kareena i én stemme sige, at de har ægte kærlighed. Måske snart et par kan lykønskes for at komme i lovlig ægteskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.