FormationUngdomsuddannelse og skoler

Massachusetts, amerikanske stat: hovedstaden, attraktioner, interessante love fotos

Når 21 november 1630, passagerernes Meyflaueer "efter 65 dages sejlads landede på Cape Cod halvøen, de, uden tvivl, med det håb og bæven forsøgte at forudsige, hvad fremtiden venter dem på jorden, som nu bærer navnet Massachusetts, staten i Nordamerika . De indså hurtigt, at Provincetown ødemark til megen nytte for livet, og seks uger senere krydsede bugten og grundlagde byen Plymouth. Men de brød sig ikke om Provincetown fatal, og nu er det en turistattraktion af halvøen.

Bohemian Havn

Provincetown, Massachusetts, i henhold til de lokale beboere - den største lille by i verden. Her 3000 800 faste indbyggere. Men befolkningen i byen om sommeren steget med næsten 10 gange - op til 35 tusind. Ved århundredeskiftet (i 1899-1900) byen var den største kunstige søjle af verden.

Det bør anerkendes, at alle Massachusetts byen er unikke. Provincetown var ingen undtagelse. Det er enestående i sin egen måde, ligesom øen Key West, Florida. For at forstå denne by, her skal du besøge og se alt med dine egne øjne.

panoramaudsigt

The Pilgrims landede i 1620, er det her, ikke i Plymouth. Til minde om denne begivenhed blev det bygget en smuk monument. Det blev bygget i 1910 på donationer af skolebørn og de penge den føderale regering. I dag er det højeste punkt på forbjerget af Cape Cod. Med en højde på 160 meter giver fremragende udsyn i alle retninger. I godt vejr her kan ses hele vejen fra Boston og Plymouth. Ved foden af bakken til tårnet er der et basrelief, som erobrede den første landing af pilgrimme i den nye verden. Provincetown er stolte af at være den første.

Udflugt til hvalerne

Massachusetts - stat i USA. Pilgrimme først landede her, og det var den første kunstige koloni, og endda 25 år siden på dette sted for første gang begyndte at se hvaler. Det skete som følger. Ejere af små både blev taget tour grupper at fiske. At se det enorme antal hvaler, gæster glemme alt om fiskeri, de kun set på havet giganter. En af de kaptajner - E Eveler - besluttede at organisere en ekspedition til at observere hvaler. Han lagde fundamentet af turistindustrien på østkysten. I dag, et turistområde i Massachusetts halvøen bringer multi-million dollar indtægter.

Cape Cod Cape

National Landskab Reserve og Kysten ved Cape Cod under beskyttelse af amerikanske nationalparker. Samlet areal - omkring 17,5 tusind hektar. Denne femogtres kilometer uberørt sandstrand, snesevis af dybe reservoirer af rent ferskvand og strandenge. Derudover er der flere historiske huse og fyrtårne. På begge sider af Kap er et dusin gamle samfund i New England, deres strande, havne, marinaer forankringer til eventuelle fartøjer - fra små motorbåde til store lystbåde af de rige og berømte mennesker.

Mellem Boston og New York

I forbigå farlige stimer kanal blev bygget i 1914, som krydsede Kap til meget sit fundament. Faktisk er det blevet til en ø, som er forbundet til fastlandet med tre broer - jernbanen og to motorveje. Hvert år gennem kanalen strækker sig omkring 20 tusind skibe, hvoraf næsten 8000 tunge, længde ikke mindre end 20 meter, herunder slæbebåde, pramme, tankskibe, krydstogtskibe, og så videre. D.

Denne kanal gør det muligt at reducere ruten ved 217 kilometer, og derved reducere rejsetid og brændstofforbrug, det giver dig også mulighed for at passere gennem de indre vand fartøjer snarere end runde Kap. Tidligere var der en masse skibsvrag på grund af hyppige tåge og talrige stimer. Hertil kommer, dette sted er et område af føderale helligdage. Så hvert år tiltrækker et stort antal mennesker, at omkring 3 millioner turister engagere sig i vandsport, fiskeri, cykling og rulleskøjter.

Det administrative centrum af Plymouth

For Cape Cod er det sidste sted, landing af pilgrimme. Dette er den by i Plymouth, Massachusetts. En lille kystby, så stille i dette, stolt af sin fortid. Plymouth Rock markerer det sted, hvor pilgrimmene landing. Byen har mange seværdigheder og monumenter relateret til de første bosættere, herunder en kopi af "Mayflower". Men den vigtigste historiske attraktion er den ældste eksisterende museum of America.

friluftsmuseum

Mange turister fra hele verden, der ønsker at lære om historien om de første bosættere i New England, årligt tiltrækker til sig selv Plymouth, Massachusetts. Attraktioner Plymouth Plantation, en historisk-etnografisk kompleks, genskaber et billede af de første bosættelser kolonister i det XVI århundrede.

Pilgrims Society blev grundlagt i 1820 til ære for 200-året fra den dag, landing af de første bosættere i Plymouth. Mange af byens indbyggere var de genstande af perioden. Initiativ af museet, som foreslået af de lokale myndigheder, byens borgere støttet med stor entusiasme. Museet blev bygget og åbnet i 1824. Der er artefakter, der repræsenterer de bedste kilder til amerikanske uddannelse. Besøgende kan se de originale ting, der tilhørte de første bosættere i 1620. Blandt de udstillede genstande - Bibelen Uilima Bretforda, leder af Plymouth-kolonien, trykt i 1592; Miles Standish antikke sværd, er bladet hvoraf indgraveret med inskriptionen "1573", og mange andre historiske genstande af perioden.

Hovedstaden i Massachusetts

Byen Boston, den kommende hovedstad for New England, blev grundlagt September 17, 1630. Ifølge Charles Dickens, med byen omkring det er at tage et eksempel. Amerikanerne stylet Boston, Massachusetts (se foto i artiklen), byen-fremragende studerende. Det skete bare, så han virkelig var den første i alt. I 1635 åbnede han den første i de amerikanske stater en offentlig skole i Boston, med gratis. Det følgende år, byen er vært for de første amerikanske studerende på Harvard University. Massachusetts, amerikanske stat, er hjemsted for den første trykpresse i USA den første avis "Boston News." Stor stolthed Boston - er den første amerikanske jernbanen. I 1876, en Boston opfinder af Gems Bell første gang i menneskehedens historie passerede sætning på en telefon ledning.

Kulturelle traditioner og seværdigheder i Boston

Byen blev først vedtaget en usædvanlig tradition for det nye år. Siden 1976, på initiativ af Boston gadekunstnere, der var en tradition for at fejre den første nat. Dens essens ligger i det faktum, at folk opgiver brugen af alkohol den 31. december. I dag er det meget stolte af Massachusetts. Personalet har talt med forslaget om at støtte denne tradition i andre dele af USA, men en vidunderlig virksomhed Boston er ikke interesseret i de andre stater, sandsynligvis forgæves.

Turister, der besøger Boston, vil være interesseret i de lokale seværdigheder. For det første - de Hellige Kors 'Kirke. Det er den største katolske Center for New England. I en forstad til Boston - Belmont - der er et mere interessant sted. Dette Boston Massachusetts tempel af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Blandt andre attraktioner er fornemme gamle nord kirke, kongelige kapel og Park Street Church.

Siden 1897 i Boston holdt en meget prestigefyldt årlig maraton. Løbene er involveret ikke kun indbyggerne i Boston, men marathon løbere fra andre lande og kontinenter.

Boston tragedie

Det amerikanske folk og hele verdenssamfundet er dybt begræde eksplosionerne, der fandt sted under Boston Marathon april 15 2013. Det var på denne tragiske dag skete to eksplosioner, der dræbte tre mennesker. Mere end 260 mennesker modtog skader af varierende sværhedsgrad. Blandt dem var ikke kun deltagere i løbet, men blot tilskuere, herunder børn.

Massachusetts love

Det er kendt, at hver stat har sine nordamerikanske lovgivning og praksis. Nogle gange, de bidrager til lov og orden, og nogle gange give et smil.

Her er nogle af de mest interessante tilnærmelse af Massachusetts, krænkelse af som kan forårsage en offentlig irettesættelse eller en administrativ bøde:

  • I faste sundhedsfaciliteter, patienter forbudt drikke øl.
  • Efter en dag i morgen begravelse er strengt forbudt at anvende mere end tre sandwich.
  • Borgere fra Massachusetts lov til at snorke, når stramt lukkede døre.
  • Du kan ikke gå til at sove uden først at tage et brusebad.
  • Børn kan købe cigaretter, men de bør ikke være rygning.
  • Lov nægtet at have sex med kvinder i toppen.
  • Mænd under søndagens gudstjenester er forpligtet til at være i besiddelse af skydevåben.

Ud over Massachusetts generelle love, der er dem, der skal overholdes i byen. Så i Boston, for eksempel, er ikke tilladt at spille violin, gnave nødder i kirken, slid hæle højere end syv centimeter. Det er også forbudt at borgerne at have mere end tre hunde i din husstand. I Boston, kan du få en offentlig irettesættelse eller lave en administrativ bøde for at tage et bad sammen en mand og en kvinde. Interessante love i andre byer i Massachusetts.

By Hopkins forbyder hunde til at være på urbane ødemarker. Denne forbeholdt køer og heste.

The Marlborough er strengt forbudt ved lov brug og anvendelse af en vandpistol. Hunde i husstanden bør ikke være mere end to. Og i byen er det umuligt at gennemføre nukleare eksplosioner.

I den lille by Woburn forbudt fra at være tæt på pub med en ølflaske.

I den lille landsby Nahant Massachusetts borgere strengt forbudt at grave gader dækket med asfalt, og det er umuligt i sommeren på asfalten slæde.

Her er en hun, Amerika. Velkommen til Massachusetts!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.