Af teknologiMobiltelefoner

Udenlandske: hvordan du kan deaktivere roaming på Beeline

Vi lever i en tid med en globaliseret verden, betyder det, at hvor vi går, hvilket land vi ikke ville have forekommet, overalt kan finde de sædvanlige ting for sig selv. Derfor i lang tid ingen er overrasket ture på ferie i Egypten, Tyrkiet, Europa, USA. Og intet om sådanne ting som ture til det tidligere Sovjetunionen, og kan ikke tale - nu er det ikke sværere end at gå til det næste område.

Desuden uanset hvor vi gik, til hvilken del af den verden, vi ikke ville have syntes, overalt vil det være muligt at holde kontakten med deres venner, familie, bekendte og kolleger med mobilkommunikation og internettet.

Hvis internettet er mere eller mindre klar - Tilslut til enhver internetudbyder og bruge på sundhed, på den mobile roaming og mange mennesker stadig har en masse spørgsmål, for eksempel om, hvordan man deaktiverer roaming på Beeline.

Roaming (i dette tilfælde - International) - "gæst" brugen af mobilkommunikation uden for zonen, den "hjem" af det mobile netværk ved hjælp af et For eksempel, du går til Italien. Det er underforstået, at operatøren Beeline ikke der og kan ikke være, og der er nogle af hans italienske mobiloperatører, ved hjælp af de midler, som du og være i stand til at ringe hjem eller huset vil være i stand til at komme igennem til dig - det er praktisk og nemt. Det eneste negative: en sådan brug af udenlandske ressourcer til dem, selvfølgelig, nødt til at betale. Og du skal betale din operatør - for at blive forbundet til huset. Det viser sig, at prisen på en dobbelt? Nej, prisen er dobbelt.

Hun tredoble i bedste fald, fordi levering af en "gæst" netværk du deres tjenester er der et ekstra problem med den midlertidige registrering af telefonen. Bare rolig, alt er automatisk, behøver du ikke at gøre, men ikke desto mindre anvendes udenlandske ressourcer, er det nødvendigt at betale for dem. Hvis dine opkald betaler eget firma eller et telefonopkald er meget vigtigt, de øgede omkostninger er ganske berettiget, ellers vil du være nyttigt at lære at deaktivere roaming på Beeline.

Den nemmeste måde - at vente, indtil niveauet af pengene på din konto når en kritisk lav, så roaming deaktiveres automatisk. På Beeline sådan en "tærskel" er 300 rubler.

Med hensyn til abonnenter på kontraktbasis, har de ingen anden mulighed end at deaktivere roaming Beeline manuelt. Her er alt klart. En af de muligheder - ring og spørg operatøren Beeline, hvordan du kan deaktivere roaming. Af operatøren svarer, er du nødt til at forlade programmet, som vil blive diskuteret og vedtaget nogen tid senere. Dette sker som regel inden for et par timer, men kan tage op til en dag.

En anden mulighed for alle brugere - log ind "Min konto" på den officielle hjemmeside for operatøren, og allerede er der for at finde ud af, hvordan du kan deaktivere roaming på Beeline. Af den måde, en personlig konto, kan du styre alle de generelle tjenester operatøren, at bestille eller deaktivere nogen af dem.

Og endelig - en banal rådgivning. Hvis du stadig ikke kan finde ud af at deaktivere roaming på Beeline, kan du altid bare slukke telefonen. Rude og dum, men dine penge vil være sikker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.