Af teknologiMobiltelefoner

Hvad skal man gøre, hvis din telefon ikke oplader: praktiske råd

Efter at have læst vores artikel, selv dem, der er ikke særlig venligt med apparater, kan forstå en lille smule, det er hvad. Simple men mirakuløse anbefalinger vil gøre naive - klog og hjælpeløse og usikre - erfarne eksperter på spørgsmålet: "Hvad skal man gøre, hvis din telefon ikke oplader" Sandsynligvis selv folk, der ikke er kyndige teknisk i stand til i tilstrækkelig grad at reagere på høj-handed "guru" af den uafhængige værksted at årsagen til fejlen ligger ikke i den røde knap og ikke engang det faktum, at hans elskede hund kan lide at lege med dinglende ledning oplader (oplader). Efter alt, hvad der kan gøres derhjemme, skal du kende, og det, tro mig, er ikke nok. Vi kassere teksterne og gå fra ord til praksis.

Hvorfor ikke oplade telefonen: de vigtigste årsager og afhjælpning

Som regel sådant svigt er et resultat af mekaniske eller kemiske angreb. Men kan ikke udelukkes, og softwaren i den mobile enhed svigter. Selv sådan en moderne fænomen, som "elektronisk infektion med skadelig kode", kan forårsage en fejlfunktion i det elektriske system i din smartphone. Men for at rigtigheden af diagnosen dot i.

Korrekt hvis din oplader?

Hvis du holder op med at oplade telefonen i første omgang bør underkastes en visuel inspektion af ledningen til strømforsyningen. Du kan finde tydelige tegn på skader på den udvendige isolering af kablet. Den deformation i form af knæk og stræk og ikke gemme sig for dit syn. Hvis bly er OK, og stikket er ikke oxideret - bede om hjælp fra naboer, venner eller kollega kan være, i nogen af dem er præcis den samme afgift. Et positivt resultat - gå til butikken og købe en ny hukommelse, nej - handle på.

Som supplement: USB-kontrol

Som en generel regel, store-købte mobile enhed i dit kit er en synkronisering kabel (DATA-kabel). Tilslut din mobile enhed til computeren. Telefonen kan ikke oplades via USB?

Frakoble alle ydre enheder fra pc'en. Ingen reaktion? En dårlig situation, men før ked, er der flere metoder, du kan bruge til at forsøge at inddrive den "livsenergi" mobiltelefon.

Software fiasko og om, hvad en virus

Ofte ejere af smartphones synd at installere forskellige bemyndigelse devaysa programmer og applikationer. Og uden at tænke over det "integritet" af udviklere og ikke give vægt på at nuancere, at kilden til spredningen er fyldt med ekstremt tvivlsomt indhold. Som et resultat, operativsystemet firmware begynder at "svigte". Angivelse af ladning og overhovedet kan stoppe med at arbejde og når at indføre virus telefonen vil være hurtig nok til at miste ikke tid til to eller tre dage til at holde batteriet opladet. Bemærk Tænd ikke spontant til enhver form for trådløs kommunikation moduler. Vi fandt en hage - afinstallere og neutralisere skadelig kode.

Strømstik af den mobile enhed

Husk: aldrig i panik, når de beslutter "hvad de skal gøre, hvis telefonen ikke oplader": det kan altid blive rettet.

I kraftigt lys (og hvis du har en lup, hvis ikke vidunderligt), undersøge det indvendige af reden. "Chic og glans" - en stor tegn! Forurening og kemisk belægning i form af oxidation kræver rengøring.

Husk talemåden "jo længere ind i skoven, jo mere træ?" Så, ikke forsøge at svært at vælge en række improviserede betyder smal kanal stik - kan stadig skade et system element. Forsigtig, lille børste og alkohol - alt hvad du behøver i dette tilfælde.

En god løsning på spørgsmålet "Hvad skal man gøre, hvis din telefon ikke oplader" tjene simpelt eksperiment. Indsæt den kendte god hukommelse i mobile enheder stik og uden indlysende indsats poshatatsya stik i forskellige retninger med intervaller på et sekund. Indikation live - du i studiet, "kedelig" - læs næste afsnit.

akkumulator

Hvis strømforsyningen af batteriet er helt opbrugt, er det sandsynligt, at den selvstændige batteri tabt start impuls. I denne situation, ingen universel hukommelse kan simpelthen ikke gøre.

  • Sæt batteriet i låsen og med den korrekte polaritet, leverer elektricitet til de kontakter "plus" og "minus".
  • Blot 5-10 minutter batteriet kan indsættes i telefonen.

Hvis alt til ingen nytte, og miraklet skete ikke, den næste fase af projektet "Hvad skal man gøre, hvis din telefon oplader ikke" vil trek til det nærmeste værksted eller servicecenter.

naturlig slutning

Faldet af telefonen og ramte en hård overflade, selv når det er stødsikker "fra fødslen", og heller ikke til noget godt kundeemner. Som man siger, held og lykke - et midlertidigt fænomen. Som et resultat af denne form for mekanisk skade på mobile enhed ejer kan støde på følgende problem, der ikke oplader telefonen - opladningen er. Ofte på grund af et ubehageligt slag mislykkes mobiltelefon batteri. Visuelt observerbar indikation i virkeligheden - kun en programflade, som i virkeligheden, der arbejder for ingenting. Da kapaciteten af batteriet ikke er lavet. Output to: enten reparere cellulære enhed strømforsyning eller udskiftning af batteri. I det første tilfælde uden mestre kan simpelthen ikke gøre.

Som konklusion

Forhåbentlig er spørgsmålet om, hvorfor telefonen ikke oplades, i dag løst for dig. Ikke desto mindre vil jeg give dig nogle anbefalinger som en belønning for nysgerrighed:

  • Brug ikke for ofte universal oplader.
  • Undgå dyb afladning af batteriet til nul.
  • Anbring ikke telefonen på varmen eller, tværtimod, i kulden.
  • Installer på din telefon (hvis det giver mulighed for software) virusbeskyttelse.

God dag til dig og den vellykkede renovering!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.