ForretningLandbrug

Kyllinger Yurlovsky højrøstede: race beskrivelse, betingelser for tilbageholdelse, mad, anmeldelser

Omkring to hundrede år siden en usædvanlig kylling racen blev udviklet i Rusland. For hans unikke sang blev det kaldt Yurlovsky højrøstede. Kyllinger har en dvælende melodiøse stemme, tvinger alle, der hører dem, stop.

Lidt historie

Racen blev dannet i Kursk og Orel regioner. Indbyggerne i disse områder blev udvalgt til at producere afkom kun den stærkeste stemme på haner. Dette arbejde resulterede i en ny race af fjerkræ blev avlet.

For første gang avl kyllinger med en stærk stemme i landsbyen begyndte Yurlovke. Petukhov bestemmes kun af kvaliteten af stemmen. Jo lavere tonen bliver mere værdifuld især overvejes. I det nittende århundrede, i Kursk-regionen blev gennemført hunt haner. Lokale beboere forsøgte at få de mest højrøstede fugle. Selv holdt konkurrencer for pik chants.

I basaren ejerne af kyllinger under den rytmiske slag på bordet, "målt" talerør for haner. Det var en hel tradition. Langsigtet udvælgelse arbejde på udlede højrøstede individer har ført til, at repræsentanter for racen til at danne en stærk stemmebåndene, usædvanlige udseende og høj produktivitet.

Beskrivelse af arter

Kyllinger Yurlovsky - dette er en af de mest usædvanlige medlemmer af de arter, som adskiller sig fra andre racer. De adskiller udholdenhed, massive ben, stærk krop. Haner kan være aggressiv, og høns - høns er fremragende. De bærer store æg brun.

Kyllinger Yurlovsky racer adskiller sig fra andre ualmindeligt ydre. De er karakteriseret ved:

 1. Bred og forhøjet krop. Det er ganske lang, dyb.
 2. Kyllinger har en temmelig stort hoved med bred forreste del.
 3. Brow kamme overhængende øjne. Ved synet af fuglen og dens særlige placering pande indtryk af, at hun var aggressiv og klar til at kaste sig på ethvert tidspunkt.
 4. Øjnene kan have en meget anderledes tone. Afhængigt af halen, kan racen være rød, orange eller brune øjne.
 5. Lang hals.
 6. Øreflip rød. I skygge lapper bestemme farven af skallen. Kyllinger med rød lap bære brune æg.

Yurlovsky kyllinger har en meget forskellig farve. De kan være sort, sølv, mørk gul, sort med sølv mønster. De mest almindelige sort og sort-sølv prøver.

Fuglen er en smuk busket hale. Det er helt i kontrast til kroppen fjerdragt. I kylling, lille vingefang, de passer tæt til kroppen og ikke udfører nogen funktion. Belly har klare grænser, er det en kraftfuld, fuld.

Funktioner i udvikling tillade brug af klippen til opfedning for kød. Når voksende fugle haner vejer op til fem kilo og kyllinger vejer omkring fire kilo. I løbet af året, kan æglæggende høner bære op til 180 æg, der hver vejer mere end 90 gram. Æggeskaller er meget stærke, brun. Ved afledning af kyllinger i en inkubator ved klippen højt udgangsniveau - omkring 85%. Når vokser næsten alle overlevende unge husdyr (95%).

fjerkræ

Fra betingelserne for kyllinger afhænger af videregivelse af deres potentiale. Racen tåler ikke begrænsede områder, så de er ikke egnede til cellerne. De har brug for at give en god indhegning. Racen er aggressiv, så dens repræsentanter skal være plads nok. Det er obligatorisk, der skal overholdes temperatur tilstand indhold. Ideelt set hele året temperaturen i rummet skal være den samme.

Til Yurlovsky kyllinger var produktive, de har brug for til at levere følgende fængselsforhold:

 1. Et sted, hvor du planlægger at holde fuglen skal være godt ventileret, uden træk. Til dette formål i hønsehuset monteret ventilationssystemet. Plads til walking bør være rummelig. At kyllinger ikke løber væk med den tildelte område, vedlægge sin metalnet.
 2. For kyllinger organiseret sted, hvor konstant temperatur opretholdes.
 3. Kyllinger i de første syv dage af livet anbefales det at fodre dyrefoder, æg eller gryn, kan gives hirse. Fra den første dag, det er også kontinuerlig adgang til vand.
 4. Den hønsegården bør være godt udstyret og rummelige reden siddepinde.
 5. Den hønsehus skal være en god gulvbelægning. Bedste mos tørv. Han vil beskytte fuglen mod infektioner og forkølelse. Tørv absorberer fugt, er det især vigtigt, når kyllingerne kommer fra at gå med våde poter.

Yurlovsky haner

Kyllinger Yurlovsky højrøstet ikke bruges i kommerciel dyrkning. Denne art findes kun i baghaven. Fuglen er kendt for sin robusthed, udholdenhed, styrke. De fleste af racen kan findes i de Voronezh, Kursk, Bryansk, Oryol regioner.

Oftest Yurlovsky race kyllinger anvendes til krydsning i udviklingen af nye linjer af fugle. Det er fra de højrøstede nye arter er meget produktive og udholdenhed. I avl-når krydset med forskellige racer Yurlovsky May Day kyllinger blev opnået zagorenskie, Moskva og nogle andre arter.

fodring

Yurlovsky race høns behøver ikke en speciel diæt fodring. Det eneste, der kræves - det er rigtigt flyvefærdige. de normalt giver en kogt æg og semulje. Gradvist indført i kost af foder, knuste korn foder, grøntsager, urter.

Om vinteren, fuglene gør mask, kan du tilføje dem til en lille mængde af kartofler. Du kan zaparivat korn majs. Ved fodring, er det vigtigt, at fuglen ikke dyrkes fedt, ellers er det en negativ indvirkning på ægproduktion.

Især fjerkræavl

Ifølge beskrivelsen Yurlovsky kyllinger er kød og æg racer, så denne fugl er ideelt for æg og kød. Det viser sig, en masse, med fremragende smag.

Start ynglende fugle af denne art på flere måder. Ved tilstedeværelse af kuvøsen kan købe æg og kyllinger til at medbringe deres egne. For at gøre dette, vælges en mellemstor æg. Den vigtigste ting, høns holdes sammen med lærken og var under en alder af seks år. Ved valget af æg bør være opmærksomme på deres form. Også afrundet, spids, til inkubation er ikke egnede. Hvert æg gennemlysning kontrol for tilstedeværelsen af mikrorevner og andre skader på skallen, og at vurdere tilstanden af luftkammeret: det bør normalt være i den stumpe ende.

En anden måde at gøre kylling - købe færdige kylling. I dette tilfælde giver de ordentlig vedligeholdelse og udgør en rig næringsstoffer kost.

Du kan finde ud af, hvor meget der er vokset kylling, og købe allerede voksent dyr. Men et sådant valg er ikke altid en succes, fordi de voksne fugle er svære at tolerere ændring af foder, bevæge sig.

race produktivitet

Race kyllinger er udvalgt på grund af deres høje produktivitet. Med den rette pleje, kan kropsvægt lag nå tre kilo og haner vægt når til fem. I det første år af den høne lægger op til 180 æg en cremet farve, og omkring 60 gram vægt. I det andet år, bliver æg på mere end 10-20 gram.

Med god pleje kyllinger overlevelse er 95%. Lag perfekt bevaret rugende instinkt. På grund af ham, fuglen bruges til at producere daggamle kyllinger.

På trods af alle de fordele, kyllingerne har ulemper. Chief blandt dem - sen modenhed. Høns begynder at lægge æg i en alder af seks måneder. På trods af dette, hønen er meget uhøjtidelig til huset og fodring.

Hvor meget er kylling

At vide, hvor meget den kylling, kan du beslutte, hvad der er bedste køb - en voksen eller give fortrinsret til de kyllinger eller rugeæg at vælge.

I gennemsnit er prisen på en uge af kylling er omkring 200 rubler, og kyllingerne i en alder af to uger vil koste tre hundrede. Voksen æglæggende høner, i en alder af seks måneder, koster omkring tre tusind. Billigere at købe rugeæg - han bad om et gennemsnit på 150 rubler.

ulemper avle

Enhver race af kylling har sine fordele og ulemper. Blandt ulemperne udskiller øget aggression, især hos mænd. Ofte er disse fugle hakke. Hvis du foretager et valg i retning af de mest højrøstede individer, vil de have reduceret ægproduktion.

Høns reagerer negativt på lukkede rum og mangel på plads til walking. Fuglen føler sig trygge, sikre god vygulnik, plads til hende.

farve

Der er forskellige farver af kyllinger. Den mest almindelige hvide-sølv, sort og sølv, sort og rød. Mindre almindeligt, kan du mødes med repræsentanter Yurlovsky laks farve.

Den fjerdragt er sjældne. Gennem det, kan du teste huden. Det særlige ved racen - en frodig hale. Det er helt i kontrast til den sjældne fjerdragt af kroppen.

Opbygning af en hønsegården

Når man opdrætter fjerkræ til deres egne behov godt nok at have en tyve personer. For deres vedligeholdelse skal bruge en hønsegården til 20 høns. Det kan gøres med dine egne hænder. Konstruktionen selv tager lidt tid, det vigtigste - at træffe beslutning om de materialer, som den er bygget, og den type byggeri. Det er bedst at bygge et hønsehus med indhegnet typen vygulnika. Det vil beskytte det område, hvor fuglen trygt kan gå.

Begynd at bygge et hønsehus i 20 kyllinger skal være regulering. Hvis kyllingerne det vil indeholde hele året rundt, er det nødvendigt at isolere laden. Om vinteren, i kulden, rumtemperaturen bør ikke falde under to grader.

Det område af hønsegården bør være mindre end 7 kvadratmeter. Inde, bør der ikke være træk. At der var frisk luft, monteret tvungen og udsugningssystem.

Nær hønsegården pristarivaetsya vygulnika territorium. Dens område må ikke være mindre end ni kvadratmeter. Andre racer af kyllinger kræver mindre plads, men Yurlovsky i nød begynder at opføre sig aggressivt og hakke hinanden til at spise æggene.

Vygulnik vedlægge mesh hegn. På grund af de strukturelle træk ved vingerne af en fugl kan ikke flyve. Derfor behøver den øverste del af nettet ikke nødt til at lukke. Det er nok hegn højde på 1,6 m. Af den måde, for nogle arter er det nødvendigt at gøre loftet af nettet til kyllingerne ikke flyve væk.

den offentlige mening

En af de nemmeste i de ynglende arter betragtes Yurlovsky kyllinger. Anmeldelser sige, at disse kyllinger behøver kun at fodre. Med ordentlig kost fugl har store æg.

Lag selv klækning, løse problemet med fornyelse af husdyr.

Afslutningsvis er det værd at bemærke, at denne race er bedst holdes adskilt fra de andre, da det er aggressiv. Til hønseæg gennemført i løbet af året, skal tage sig af indkøb af foder af høj kvalitet og giver en varm, ren hønsegården, hvor temperaturen er behagelig selv i ekstrem kulde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.