ForretningLandbrug

Avl indoutok som en måde zarobotka

Personer, der foretrækker avl indoutok derhjemme, har mulighed for ikke blot at opleve glæden ved sine hobbyer, men også for at modtage en kæmpe gevinst. Næsten halvdelen af de unger blev født høj kropsvægt er anderledes, har god fnug kvalitetskød. På grund af disse karakteristika avl indoutok henviser til en af de mest lovende typer af virksomheder, fortjener særlig opmærksomhed. Kød kyllinger er ikke har højt fedtindhold, har fremragende smag kvaliteter, er let fordøjeligt af det menneskelige legeme og er ofte anvendes til fremstilling af kosten retter. indoutok æg på grund af alt for fremragende smag er ikke altid spises kogt eller stegt, men de forbedrer kvaliteten af testen, hvis du tilføjer dem, når blanding.

For indoutok anbefales at installere i gården af bekvemme trug, hvor de vil vaske, mens en anden form for vandområder ikke behøver dem. Typisk kan disse fugle nemt finde deres hjem, hvor deres fremragende fodres og velplejet, så stort set udelukket tilfælde deres tab. Indoutki-mor med udtalt moderinstinkt, så kan du ikke bekymre dig om det med børnene for en tur kan alt ske. I løbet af denne proces, som den fortynding indoutok, om et par måneder er det muligt at opnå store individer vejer omkring to kilo hver. De har ikke brug for særlig pleje, fordi de er kendetegnet ved en særlig uhøjtidelig. Indoutki indenlandske arter til en gåtur forsøger ikke at gå tæt damme med meget koldt vand.

Fjerkræ i sammenligning med Beijing Duck vokser ikke alt for hurtigt, normalt kyllinger dyrket i to måneder. Især den lange periode med dyrkning ikke anbefales. Årsagen er den obligatoriske periode fældende, i begyndelsen af hvilket er omtrent den halvfjerdsindstyvende dag. På dette tidspunkt, kan fuglene tabe betydeligt. Det er vigtigt at kende de vigtigste punkter, der giver avl indoutok, især - de ugunstige perioder for dyrkning. Således efter starten af kyllingerne fælder intenst tabe på deres overkroppe fundet "spor" af de fremtidige fjer. Sådanne "Sledkov 'fjer er ganske vanskeligt at fjerne under forarbejdning af fjerkræ i køkkenet. I processen med intensive opfedning kyllinger forbruges især en masse mad, hvilket øger omkostningerne af slagtekroppe.

I øjeblikket avl indoutok er ikke specielt svært, fordi der er et stort antal af forskellige tilsætningsstoffer til fødevarer, som er fuldt anvendelig til fodring af fugle. Til dyrkning indoutok uden et reservoir behøver kombineret et halvt kg foder per dag i 3 - 4 prøver (én skudtråd drak 1 liter vand og forbruger 350 gram mad), er det hensigtsmæssigt at anvende en blanding af knust korn, klid eller olie. Til denne blanding bør tilføje en spiseskefuld salt og tre spiseskefulde kridt. Du kan også lave et måltid ud af seks hundrede gram kartofler (kogte), grøntsager (hakkede) og to hundrede gram kød (kogt). Det særlige ved foderet definerer og fremtidige karakteristika indoutki. Opdræt i inkubatoren indeholder visse fremgangsmåder og vækstbetingelser. Med den rigtige tilgang er det muligt at dyrke ænder vejer op til 4 kg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.