ForretningLandbrug

Hvordan de lever og hvad de spiser i vildanden?

Mange unge naturforskere, lige begyndt at studere indbyggerne i dyrelivet, ofte fodret brød ænder svømmer i en dam nær. Men de fleste af dem ikke engang klar over, at i stedet for at bekymre sig om de fugle, de forårsager uoprettelig skade på disse vandfugle. Efter at have læst denne artikel, vil du lære, at spise ænder, der lever i naturen.

levested

Da den mest almindelige i vores land betragtes gråand, så vil vi tale specifikt om dem. De, der ønsker at kende navnet på det græs, som spiser and, vil helt sikkert være interessant, levevilkårene for disse fugle. Traditionel levested for vilde gråand betragtes lavvandede åbne farvande i kunstig eller naturlig oprindelse. Det kan være bet, floder, søer eller damme rundt der vokser sivene eller buske.

Vild vandfugle ignorere den stenede og golde kyster, fordi der ikke er plads egnet til at arrangere rederne. Om vinteren, gråænder migrere til regioner med et varmt klima. Men de kan leve fredeligt i løbet af året i indefrysning farvande.

Funktioner livsstil

Før vi går videre til det faktum, at spise vilde ænder, skal du forstå de grundlæggende nuancerne i deres livsstil. Disse vandfugle bor i den nordlige del af Nordamerika, Europa og Asien. I oktober og november, fuglene krøb i store flokke, flyve til varmere himmelstrøg. En favorit overvintring sted overvejes, lande som Italien, Grækenland og Spanien. Kolonier gråænder ankommer sydlige reservoirer, ofte strækker sig over flere kvadratkilometer. Lyden fra sådan en kraftigt stigende flok, er fjernt ligner brændingslyde.

I februar eller marts af vilde ænder sendes til indlejring i de nordlige og tempererede breddegrader. Interessant, gråand kommer sjældent på det åbne vand. Oftest er de forsøger at skjule sig i den tykke vandplanter. Disse fugle elsker at vandre gennem klipperne og grave ned i mudderet. Hos Gråand veludviklet sanser. Disse forsigtige, kloge og snedige fugle er i stand til at foretage en tilstrækkelig vurdering af omstændighederne og ganske let at tamme.

Et par ord om nesting

De, der ønsker at forstå, at spise en and, gør ikke ondt at vide, at ankom de rugende fugle er inddelt i par. Det, der sker i vandet parring ledsaget af høje skrig. Hunnerne lægger æg på et sikkert og tørt sted. Uhøjtidelig reden bygget af tørre blade og henkastet snoet stængler, dækket med andedun.

En hun lægger fra otte til seksten aflange æg er grålig-hvid nuance, der ser ikke anderledes end de æg af fjerkræ. På inkubering tager 24-28 dage. Hunnerne uselvisk udklække deres unge, der forlader reden kun når det er absolut nødvendigt. Eaglets meget næste dag sendt til vandet. Unge vokser ganske hurtigt, og ved seks uger alder begynder at flyve.

Hvad er kost af vandfugle?

Der er interesseret i, hvad de spiser and, ønsker ikke at lære, at vægten af disse fugle afhænger af mængden af mad til rådighed for dem. Som regel er de tvunget til at tage sig af deres underhold. Grundlaget for deres kost består af små padder, insekter og vandplanter.

Det skal bemærkes, at spise and med det samme appetit af frøer, orme, små fisk, snegle, græshopper, andemad og siv. Ofte gør de natlige angreb på nærliggende landbrugsjord, som korn dyrkes. Med hensyn til mængden af mad, det hunnerne lugen afkom, det kræver dobbelt så meget mad. Det er værd at bemærke, at fundamentet fugl kost om sommeren er plante-feed. På dette tidspunkt, de lever af frugt, blade og stængler af planter.

Hvordan kan vi fodre vilde ænder?

Vandfugle, der bor i umiddelbar nærhed af menneskelig beboelse, ofte fodret af mennesker. For ikke at forårsage uoprettelig skade for sundheden for vandfugle, er det vigtigt at vide, hvad de skal spise gæs, ænder og andre indbyggere i de naturlige og menneskeskabte reservoirer. De, der virkelig ønsker at hjælpe fjer, skal du huske, at de kan fodres med revet ost, grød, bær og grøntsager. Alle disse produkter er særligt anvendelige i foråret, når hunner luge kyllinger.

Derudover er der en anden liste, som omfatter den såkaldte neutrale produkter, der ikke er i stand til at skade den ænder, men ikke bringe dem meget godt. Disse omfatter små fisk, kål og kartofler.

Hvad du kan ikke brødføde vilde ænder?

Paradoksalt nok, men det er strengt forbudt at fodre fugle hvidt brød. Den indeholder ikke nogen af ingredienserne til fuglen. Dette produkt fylder fuglens mave, hvilket skaber en falsk følelse af mæthed, og forårsager ænder til at opgive at finde en mere sund mad. Hvis, på trods af de forbud, du stadig ønsker at behandle ænder brød, lad det på kysten. Ellers risikerer du for forurening af reservoiret og forårsage død af nogle af dens indbyggere. Også på listen over ikke-anbefalede fødevarer omfatter mælk, jordnødder og noget mad, som omfattede tilstedeværelsen af mættet fedt.

De, der ikke ved, hvor meget at spise and, bliver det interessant at der ikke bør gives fuglene for meget mad. Dette skyldes, vant til regelmæssig fodring fjervildt indbyggere i farvande begynder at delvist miste instinkt fouragering. Hertil kommer, disse fugle nægter at rettidig flyve til varmere himmelstrøg, og ofte dør i vinterkulden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.