SundhedSygdomme og betingelser

Navle nyfødte

Den navle hos nyfødte skal behandles, så længe det ikke er fuldstændig helet. Under alle omstændigheder er det umuligt at afbryde proceduren, fordi det er meget vigtigt for barnets helbred. Hvis røgtes navlen, kan der være forskellige effekter, herunder blodforgiftning. Da processen er meget enkel navle nyfødte, unge mødre frygter, at de ikke kan klare disse problemer, er grundløse.

Korrekt håndtering af navlen

Den navle hos nyfødte behandles to gange om dagen, den procedure, der udføres i morgen og aften. Du skal bruge: brilliant grøn, hydrogenperoxid løsning, pipette og vatpinde. Nå, et par vaskes grundigt hænder. Dyp en vatpind i peroxid gennemblødt hendes skorpe på såret og fjerne dem forsigtigt. Hvis du tror, at med hjælp af pinde bliver dårligt eller et barn reagerer på manipulation, er det muligt at fugte såret med en pipette. Når alt skorpen er fjernet, bør såret aftørres med fugtet vatpind i zelenke. Hvis der ikke grøntfoder, sgoditsya alkohol eller fem procent opløsning af kaliumpermanganat. bør ikke anvendes til denne operation iod. Når du behandler overfladen af navlen, selv med en sådan mulighed ikke skal forsøge dybt i ham at "se" en pind, og slet ikke at være udvælge noget i sin indsats. Sådanne handlinger, du vil opnå det stik modsatte til det forventede resultat, i stedet for accelereret heling vil få en betydelig opbremsning i hastigheden af denne proces.

Blod navlen nyfødte

Det anses for normalt, hvis navle første dage af lidt blod, bør dette ikke genere dig. Worry er kun i de tilfælde, hvor der er rødme omkring såret, er der en ubehagelig lugt eller starte pus. Hvis nogen af disse afvigelser straks bør kalde en læge. Hvis der ikke er problemer, så efter et par uger af de helede sår dannede en vidunderlig navle.

Nogle gange i færd med at helbrede maven i området omkring navlestrengen kan lidt hævet. Du skal ikke være bange, hvis der blev observeret synlige tegn på betændelse. Et godt tegn på, at den nyfødte navle er helet, vil blive kontrolleret af en peroxid, hvis væsken er ophørt med at skum, så er alt i orden.

Pleje pupochke

Uerfarne mødre kan prøve at sætte på såret med et plaster, bør du ikke gøre dette, da dette middel kan forhindre adgang af luft. Og hvis der ikke er ordentlig ventilation, det overraskende kendsgerning. at blive våd navle nyfødte barn, er bare fjollet. For at sikre, at dette ikke sker, bør du vælge tøj fra naturlige materialer.

Bleer er bedre at vælge en særlig - til babyer, hvor udskæring gives til navlen. De behøver ikke natrut såret, og en særlig øverste lag vil dække hele området af navlestrengen og beskytte mod infektion.

Bleer skal være efter hver vask proces jern, det er en enkel og praktisk måde at dræbe den patogene mikroflora.

I det tilfælde, hvor selv efter to uger af navlen er stadig ikke helet, skal du sørge for at ringe til lægen for at få råd. Det sker, at den helbredende sker i normal tilstand, men da alle børn er forskellige, og helingsperioden kan forskydes i en stor, og i mindre side. Efter en undersøgelse, vil lægen fortælle dig, hvis alt er OK, og om du foretager ændringer på listen procedurer.

På trods af frygten for nye forældre, nyfødte navle bærer normalt badning. Men der er nogle enkle regler, der ikke vil blive glemt.

Det er bedre ikke at tilføje kaliumpermanganat til badet, er det meget tør hud. Vand til badning kan helt sikkert ringe og hane, men stadig det ville være bedre, hvis du tager kogt.

Efter afslutning af vandbehandlinger kræves for at tørre navlen og proces. Dette er en obligatorisk procedure efter hvert bad er yderst vigtigt, kan det hjælpe dig pålideligt beskytte barnet mod infektioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.