SundhedSygdomme og betingelser

Akut blindtarmsbetændelse: dens form og diagnostik

Udviklingen af infektion i væggene i tillægget af coecum, hvilket fører til dens inflammation, kaldet akut blindtarmsbetændelse. I medicin, er der flere former for det.

  • Phlegmonous blindtarmsbetændelse. Ledsaget af en skarp smerte i højre iliaca region. Ofte kvalme (opkastning). Dette er den mest almindelige kliniske form for mennesker indlagt på hospitalet. Mange af dem har meget ens historie af sygdommen. Akut blindtarmsbetændelse absces - en purulent læsion væg og slim proces. kan observeres uklar væske i bughulen, hvilket forårsager forekomsten af leukocytter. Ved tilstedeværelse af denne diagnose er det meget vigtigt ikke at miste tid og udføre operationen. Pus fyldt proces kan simpelthen briste, og alle dens indhold falder ned i bughulen (dette er meget sandsynligt at forårsage bughindebetændelse - en fatal komplikation).

  • Gangrenous blindtarmsbetændelse. Det kliniske billede af sygdommen er meget lig en form for byld, men symptomerne er tvetydige. Organisme forgiftede toksiner eget liv aktivitet, svækket, sygdom ledsaget af høj feber, mundtørhed, opkastning, øget hjertefrekvens. Dette sker på grund af det faktum, at cellerne i det berørte tarm begynder at dø og henfaldsprodukter er fordelt over hele bughulen, forårsager forgiftning og progression af den inflammatoriske proces. På grund af ødelæggelse af blodkar og nerveender patienten føler smerte reduktion og dermed kan komme ind lægen afveje. I dette tilfælde, er tiden på bekostning af minutter. Forsinkelse reducerer patientens chancer for helbredelse betydeligt.
  • Perforeret appendiks. Denne form er meget farlig. Den ledsages af fuldstændig destruktion proces output væg og de inficerede indhold i bughulen. Smerten er værre, og det er ikke kun lokaliseret i højre side. Uudholdelige smerter påvirke hele underlivet. Mennesket er ikke længere i stand til at komme ud af sengen, hans tørst og varme. Selv øjeblikkelig indlæggelse og hurtig kirurgisk indgreb garanterer ikke tilbagevenden til sit sædvanlige liv og fuld helbredelse.
  • Bluetongue overflade eller blindtarmsbetændelse. Smerter, som er ledsaget af akut blindtarmsbetændelse, starter øverst fra mavens region og gradvist faldende til navlestrengen. På palpering smerten er lokaliseret i højre side. Blodleukocytter stiger.

Lægen skal bestemme, hvilken form for sygdommen hurtigt, fordi hver er unik sygehistorie. Kirurgi - akut blindtarmsbetændelse - er en sygdom, der kræver hurtig diagnose, som vil hjælpe dig med at vælge den rigtige taktik operationer og reducere muligheden for komplikationer og dødsfald.

Akut blindtarmsbetændelse og diagnose

Blodprøver, sygehistorie af patienten og palpering af maven - grundlaget for diagnosticering af blindtarmsbetændelse. Der udstyr, som gør det muligt at bekræfte eller afkræfte akut blindtarmsbetændelse (abdominal ultrasonografi og radiografi). Hvis der er mistanke om sygdommen, bør patienten ikke forsømme dit helbred. Skal omgående søge lægehjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.