MarkedsføringMarketing Tips

BTL - hvad er det? BTL-reklamer - hvad er det? De væsentligste fordele ved BTL-reklamer

Begrebet integreret marketing kommunikation bliver stadig mere populære. Det omfatter både traditionel reklamekampagne - ATL-reklame og BTL-kommunikation og public relations. Hvis alt er klar med den klassiske reklame, BTL - hvad er det?

sætte linjen

Udtrykkene ATL og BTL dukkede omtrent i midten af det 20. århundrede. Mange har sikkert hørt historien om en leder, der ved underskrivelsen af reklame budget, herunder omkostningerne ved distribution af gratis vareprøver og indspillede deres egne basale udgifter under instrumentbrættet. Ifølge denne legende, og der var en opdeling i "over linjen" og "under linjen". Til ATL omkostninger omfatter udgifter i forbindelse med placering af reklamer oplysninger i medierne. Er tv, radio, udendørs reklamer, trykte medier. Af BTL omfatter også forskellige metoder til salgsfremmende foranstaltninger. Omkostninger i denne retning er beregnet ud fra det samlede budget til gennemførelse af markedskommunikation. Men der er en tendens til omfordeling af budget BTL fra restgruppen i hovedsagen.

BTL-industri

BTL - hvad er det? Den engelsksprogede betegnelse bruges til at beskrive markedsføring kommunikation afhængig af princippet om dannelsen af målgruppen. Den bogstavelige oversættelse af «under linjen» betyder "under linjen". Det er en subtil markedsføringsredskab, herunder salgsfremmende foranstaltninger, placering af POS-materialer, merchandising, direct mail, incitamentsprogrammer kampagner for kunder og medarbejdere i handelssystemet kæden. Det menes, at den BTL-reklamer mere målrettet og gør det muligt at formidle en appel til at købe eller anden salgsfremmende budskab direkte til den endelige af den enkelte forbruger. Normalt opkaldet er ekstremt individuelt, og BTL arbejder som regel, i stedet for salg eller zonen for købsbeslutningen.

BTL i Rusland

Effektiviteten af traditionel reklame medier reduceres gradvist, hvilket fører til en stigning i aktiviteten af BTL-tiltag for at forbedre kvaliteten af industrien og øge budgettet til at gennemføre salgsfremmende aktiviteter. ATL- og BTL-reklamer konkurrerer om kundens budget. Mange russiske selskaber foretrækker at samarbejde med netværk agenturer til at oprette projekter sammen. Fordi det indeholder hele afdelingen i staten - det er dyrt og upraktisk. Og nogle ved ikke engang, hvad en BTL-projekt inde og alle BTL - hvad er det? Corporate standarder diktere kravene i agenturet, herunder dem, der vedrører det unikke i de igangværende salgsfremmende aktiviteter.

Årsagerne til populariteten af BTL

Forbrugerne bliver mere krævende og informeret, de har brug for at forstå deres egen i de udbudte varer, få dem mere nyttige oplysninger, og i nogle tilfælde, og for at prøve den tilbudte produkt. Alt dette giver en velorganiseret BTL-events. BTL-reklamer genereres direkte til målgruppen og er rettet mod den endelige forbruger på tilbudsvarer produkter. Selvfølgelig vil de potentielle fordele ved det være meget højere end fra traditionel reklame i medierne, hvor reklamebudskabet er alle, uanset en person i nød dette produkt eller ej.

BTL-kampagne

BTL-reklamebureau bruger følgende værktøjer til at påvirke hvert enkelt køber: salgsfremstød, personlig kommunikation, public relations, merchandising, brug af POS-materialer, begivenhed markedsføring.

For slutbrugeren BTL manager kan tilbyde incitamenter sådanne metoder som at smage handling for udstedelse af køb af gaver, win-win lotteri, distribution sonde (prøveudtagning), fordeling af POS-materialer. For at stimulere sælgere, forhandlere og distributører af direktører gælder merchandising. Det er en udstilling af varer på display og tællere og overvågning af udbuddet af goder inden for salg. Også organiseret konferencer, seminarer, konkurrencer, lotterier.

For event-specifik aktiviteter omfatter udstillinger, festivaler, koncerter for at fremme produktet, brandet eller brand blandt forbrugerne. Foranstaltninger til at øge partner loyalitet og at informere om virksomheden. Denne pressekonferencer, seminarer, udstillinger. Der er også en særlige begivenheder omfatter programmer for at styrke virksomhedskulturen i virksomheden blandt medarbejderne. Den fælles beholdning af festivaler, populære i dag, team-building. Marketing forskning er at foretage en sammenlignende analyse af markedsdeltagerne, at det er nødvendigt at bestemme mængden, markedsandelen. Identificer markedstendenser.

Kampagner

BTL-projekter omfatter generelt promotor job, vejleder og projektleder eller koordinator. Det vil være promotoren for det vigtigste led i denne kæde. Succesen af begivenheden afhænger af, hvor godt folk vil gøre deres arbejde i direkte kontakt med den endelige forbruger, der instruerede og udført handlingen. Derfor bør udvælgelsen og uddannelsen af personale BTL-agenturer være mere opmærksomme.

ansvar vejleder

Projektlederne er underlagt vejleder. Den overvåger deres arbejde i en butik på tidspunktet for handlingen. Som vejleder er involveret i organiseringen af arbejdspladsen og underordnede, han er også ansvarlig for kvaliteten af deres arbejde. Tilsynsførende er vigtigt at være i stand til hurtigt at finde vej i en vanskelig situation og hurtigt at løse konflikter, der opstår

ansvar koordinator

Projektleder eller koordinator, i kontakt med lederne af butikker, som vil blive afholdt en salgsfremmende begivenhed. Ansvarlig for levering af salgsfremmende stande, reklamemateriale, den nødvendige mængde af det annoncerede produkt og dets prøver. Desuden koordinatoren overvåger fyldningen af rapportering begivenheder. Generelt Jobliste er at sikre, at det planlagte forløb af de salgsfremmende aktiviteter.

Hvad andet er BTL

BTL-markedsføring, ud over de klassiske komponenter, indeholder også nogle grænsetilfælde værktøjer. Begivenhed markedsføring henviser sædvanligvis til PR-aktiviteter, end til BTL, selvom under sådanne projekter gennemføres kampagner for at vurdere reaktionen af potentielle købere til det averterede produkt. Det andet værktøj - det er internettet, sms og e-mail lister. Deres mål - at nå den maksimale publikum. Men i dette tilfælde er der en direkte kontakt med en potentiel kunde.

Hvis vi taler om indflydelse POS-materialer, i dette tilfælde, virkningen vil kun forekomme på tidspunktet for beslutningen købet udelukkende inden for salg. Med hjælp fra hylden oplæsere, woblere, farverige prisskilte, salgsfremmende stativer kommer til at etablere visuel kontakt med kunderne, tiltrække deres opmærksomhed, hvilket yderligere bidrager til væksten i salget på grund af impulskøb.

udviklingstendenser

ATL- og BTL-reklamer undergår nogle ændringer med tiden. Når økonomiske kriser BTL lider mindre end markedet for traditionel reklame. På grund af det faktum, at BTL tillader til den laveste pris for at give maksimalt salg. Der er også en tendens til styrkelse individualisering af arbejdet med klienter. Vægten er ikke så meget selve produktet, men snarere på kundernes behov og viser bekymring for forbrugeren.

Som regel kunder BTL-handlinger er tobaksselskaberne, FMCG, teknologileverandører, alkoholholdige drikkevarer, cellulære operatører, farmaceutiske virksomheder. De behøver ikke at forklare, BTL - hvad er det? Med målrettede tilbud og salgsfremmende aktiviteter disse virksomheder kender første hånd.

Succesfuld gennemført en kampagne ikke kun udføre sin grundlæggende funktion, såsom en stigning i salget i den periode, hvor kampagnen med 30%, men også give andre fordele. Som under valgkampen er kontaktet direkte med slutkunden, kan initiativtageren skabe et positivt billede af virksomheden i forbrugernes øjne, stimulere yderligere køb, for at øge brand awareness.

Den vellykkede gennemførelse af aktionen indledes med omhyggelige analytisk forberedelse. Først skal du vælge den rigtige, hvilken form for motion er værd at bruge. Efter at indsamle de nødvendige oplysninger basen, vil det være lettere at træffe beslutning om BTL-værktøjer. Efter opsamling af information, sætte mål, og fremhæve vigtige punkter i den fremtidige projekt. Det er endvidere påstås og skøn udarbejdet en detaljeret plan for den kommende begivenhed. Planen afspejler en klar tidsplan for projektet. Vælg det rigtige tidspunkt af handlingen vil være en af årsagerne til succesen. En professionel personale vil gennemføre en kampagne med succes og opnå de ønskede resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.