Kunst og underholdningMusik

Adil skånet: biografi og værker

Vores dagens helt - Adil skånet. Vækst medium kan betragtes, sports figur. Vi taler om den guldklump af Kasakhstans kerneland. Denne mand er en repræsentant for den russisktalende hip-hop. Han legemliggjort alle kendetegn for dette område: den tekster vrede, aggression, ru lyd ægthed. Vores helt er til grund for ankomsten i Rusland Trap. Han taler ærligt og fast på det nuværende liv. Vis det uden den mindste udsmykning - det er ikke let, og til at klare denne opgave kan ikke alle.

barndom

Vores dagens helt er bedre kendt som Skritponit (Adil skånet). Hans biografi begyndte i landsbyen Lenin. Det er i denne del af det østlige Kasakhstan, var vores helt født i 1990, den 3. juni. Hans far - Oralbek Zhalelovich Kulmagambetov - ingeniør, der fik to grader. Det er kendetegnet ved matematisk sind. Hans stemme er tæt på operaen. Jeg spillede harmonika. Adil skånet mener, at lidenskab for musik kom til ham fra hans far. Den første idol af vores helt blev Detsl. I skolen №33, hvor han studerede den kommende musiker, var han kendt som en eksemplarisk teenager, aktivist og atlet. Derfor er ingen forventede, at teenageren aktivt vil engagere sig i rap. Det faktum, at Skriptonit erobret Moskva, er blevet til sine omgivelser som en fuldstændig overraskelse. Manifestationer af den oprørske sjæl om vores helt var tydelig i løbet af sine studier. Når han selv kom i skole barberet skaldet. Den første elev i hans entusiasme tilstod sin klasselærer. At se den unge mands talent er en skuespiller og en kunstner, kunne en lærer ikke forestille mig det på nogen måde en rapper. Hun fortalte vores helt, at det ikke kan være en profession. Men hans ønske var stærkere. Vores helt er engageret i musik som barn, men har ikke styr på det relevante formular. Jeg lærte at spille guitar, men store fremskridt i ikke nået. Judo og basketball - talent, som også har undladt at udvikle vores karakter. Nævnes sport, han med succes behandlet. Han gav håb. Konservative forældre holdt sin søn i "jernnæve". Streng far så barnet arkitekt. Som følge heraf blev den unge mand sendt til Pavlodar college for at lære fra designeren. Senere blev det klart, at den valgte speciale kaldet "master -. Kunstneren" Derfor designeren, vores helt ikke. musiker begyndte snart at skabe sin første gruppe, og tale med dem. I en alder af 16 år for første gang kom jeg på scenen som en del af byen festivalen. Shock publikum straks begyndte at tale om det unge talent. I 2009 en ung mand og hans ven Anuar skabte Jillz gruppe. Taler om dette projekt på koncerterne, har han opnået anerkendelse i Kasakhstan. Holdet er også inkluderet Yuri Drobitko, Azamat Alpysbayev, AIDOS Dzhumalinov og Sayan Dzhimbaev. Snart blev skabt flere hit singler.

Basta biografi Skriptonita

Adil skånet og Vasily Vakulenko mødte under turen, showet blev afholdt til ære for filmen "Gasometer". Det skete i St. Petersborg. Før det var der kun en telefon, der drøftede muligheden for at deltage Skriptonita i produktionen centrum af Bastia. Musikeren sagde, at fuld forståelse blev fundet takket være den lethed, hvormed fastlagt udsigterne for fælles arbejde. Strukturen af etiketten Gazgolder vores helt gik i 2014 og hurtigt passer ind i det nye til holdet.

temaet for kreativitet

Adil sparet i det første sted i rap musik altid sætter. Teksten er sekundært for ham. Tankevækkende tekster er ikke hans element. I sine musikalske udsagn kan ikke spores konsekvent og præcis redegørelse for begivenhederne. Således standen kun søgeord. Som et resultat, er det musik gemt. Kompositionerne han normalt skriver sig selv. Lyrisk helt - han er en musiker, ikke en fiktiv karakter. Hans stil han kalder "det kasakhiske rap." Ifølge kunstneren, hans musik kombinerer elementer af rock, soul, blues, trip-hop.

publikum

Kompositioner, der skaber Adil undskyld - det er historien om almindelige mennesker. De fandt og dårligt stillede områder af byen, urolige skæbne. Hans helte drømmer om et bedre liv. Forfatteren kan lide at tale om kvinder og forstå deres psykologi. Og for at præsentere disse emner, han forsøger meget enkel. Vores helt er især frustrerende, når en koncert bliver besøgt af folk, der ikke lytter til teksterne og ikke dykke ned i deres betydning. Musiker foretrækker publikum ældre end 18 år. Han mener, at den yngre generation ikke kan forstå det.

Personlige liv

Nu hvor du ved, hvor meget fremskridt i arbejdet med Adil skånet. Personlige liv det vil blive beskrevet i det følgende. Vores helt er i et forhold med kunstneren Martha Merems. Hun arbejder i øjeblikket i "gastanke". Deres billeder distribueres via internettet. På lærrederne ofte portrætterer sig selv. Valgt frem rapper i flere år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.