Kunst og underholdningMusik

Dans til mave: for begyndere kursus

Mavedans ser godt og varieret. For nylig er det også en slags kvinders sport, som dog ikke er blottet for romantik. Det kombinerer vidunderligt stil, skønhed og følelse.

I løbet af denne dans godt styrker mavemusklerne, balder og lår. Dette er blot de mest problematiske "steder" i kvinder, der er tilbøjelige til kropsfedt. Desværre er vi så udgjorde at vores krop er i stand til nemt at akkumulere ekstra kilo.

Dans mave for begyndere kan mestre enhver pige, pige eller kvinde. Dette er en meget smuk og brandbomber håndbevægelser og de forskellige dele af kroppen. Denne dans kan lære på egen hånd derhjemme.

Så mavedans: lektioner for begyndere

  1. Varm op. På dette stadium er det meget vigtigt at forberede og varme op vores krop til at udføre smuk og sikker for mavedans. For begyndere, det vigtigste - ikke får en forstuvning eller forvridning. Warm-up fortsættes i 10 min.
  2. Rocker. Denne frem- og tilbagegående bevægelse, som udføres bækkenet. I dette tilfælde skal sætte sin fødder skulder-bredde fra hinanden, bøje dine mavemuskler.
  3. Swing almindelig. Fødder sæt skulderbredde. Det er nødvendigt at vandre op i højre lår, og træk det til siden, som gør det venstre og, på samme tid mavemusklerne afslappet. Udfør 10 gange.
  4. Rotation af hofterne. Fødder - skulderbredde. Vi sætter den rigtige sok på, samtidig løfte låret. Hele vægten af kroppen holdes i venstre ben. Højre hofte rotation er med uret. Skift din højre fod på venstre hånd. Roter dine hofter i den modsatte retning.
  5. Pendulum. Under udførelsen af denne øvelse, rystede deres hofter til højre og til venstre, der simulerer et pendul. Dine fødder skal være skulder bredde, bevægelse kun producerer hofter.
  6. Rotation af bækkenet. Bevægelserne skal være således, twist hulahup. Det er nødvendigt at gøre op til 10 rotationer. Bevægelse af kroppen skal være statisk.
  7. Sænkning af kroppen ned. Du skal falde ned og røre hæle. I dette tilfælde stærkt anstrengt musklerne i balderne. Vi forblive i denne stilling i et par sekunder. Med hjælp af musklerne i bækken og hofter, løft kroppen til sin tidligere tilstand. Motion gentag 10 gange.
  8. På skødet. Gå ned på knæ, krydsede armene over hovedet. fødderne skal være sammen. For at nippe højt op og gå ned til hælen. Stærk belaste musklerne i balderne, og i denne position er udskudt til 1 min. Udfør hver øvelse 10 gange.
  9. Cams. Klem hænderne i næver og trække dem i front. Børster udføre en cirkulær bevægelse, der har involveret med kun dem.

Lektion "Dance mave for begyndere" varer cirka en time. Alle elementer er lavet i et roligt tempo. Kursus detaljer lærer og roligt forklarede den metode af øvelsen og viser bevægelse. I første omgang er alle de elementer udført på fuld fod, forberedelse til klasser begynder i tæerne, som vil blive anvendt i anden fase af uddannelse.

Lessons "Belly Dancing for begyndere" består af dans elementer, undersøgelse segment. Dernæst enkelte dele kombineret i en enkelt bevægelse.

Som et resultat, kan det bemærkes, at for Mavedans for begyndere indebærer udspænding og muskeltræning, motion, udvikle en følelse af rytme, lindrer psykisk stress, giver selvtillid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.