HobbyKunsthåndværk

Nodulær batik - en rejse ind i en verden af kreativ improvisation

Hvor mange i verden er der en række forskellige teknikker og teknologier opfundet af befolkningerne i de forskellige lande til at skabe fantastiske skønhed af ting designet til at fremhæve en maling rutine og monotoni af hverdagen.

Dekoration tekstil og beklædning - en af de ældste former for kunst og kunsthåndværk. Desuden er der i hvert land og hver nation har fra de tidligste århundreder havde sine egne specifikke metoder og teknikker til dette formål. Frygten for det sydøstlige Asien en af de ældste metoder til håndmalet batik stof er nodulær. Med udgangspunkt i den VII århundrede f.Kr., og indtil i dag kvinder Indokina, Indien, Pakistan, Malaysia, dekoreret med tekstiler på denne måde, opnår højder af håndværk. Kendt teknik med nodulær batik og Sydamerika, Afrika, Mellemøsten. I midten af sidste århundrede, har de europæiske designere opdaget denne fantastiske kunst og begyndte at skabe en meget moderne og usædvanlige ting, erobrede sine dekorative især unge mennesker, med sit ønske om at chokerende og slående individualitet.

Nodulær batik teknik er meget enkel. Og vigtigst af alt, vil resultatet af det arbejde, altid være positiv, på trods af den manglende erfaring og særlige kompetencer. Hertil kommer, denne teknik er fyldt med uendelige muligheder for improvisation og kreative gåder samt det endelige resultat af arbejdet afslører skaberen kun efter dens afslutning.

Materialer til batik og indfarvningsmaskiner

1. For første farvelægning erfaring er bedre at tage den hvide bomuldsklud. Dette kan være det segment eller ark, eller en hvid t-shirt, en anden allerede overeksponeret element fra garderoben bomuld eller bomuldsjersey. Kontroller, at der var en 100% bomuldsstof sammensætning. Dette er vigtigt, fordi som et syntetisk garn ikke kan male over, hvilket vil påvirke resultatet. Til drift også bruge: bomuldstråd og reb forskellige tykkelser; farvestof for bomuld, kan være den samme farve (hvis mønster er en to-farve), og kan være flere farver for at skabe flere farver (findes på hardware butikker eller i butikker for kunstnerisk kreativitet); tilstrækkelig kapacitet volumen til absorberet i sit tørklæde placeret der frit.

2. Efter materialerne er forberedt, er det muligt at starte binde knuder. Nodulær batik det baseret på det faktum, at på overfladen af stoffet lægges de forskellige folder, vrider det flageller eller knuder, der er fastgjort med en tråd eller et reb. Masser af stof, tråd og fanget under folderne, ikke farves, resterende hvidt eller farvet delvis præcis så meget som i folden zatechet maling. I en konventionel nodulær batik, er der flere grundlæggende mønstre - solen (cirkler udstråler fra midten af de langsgående bjælker), Phillips stjerne, improviserede blomster eller marmor maleri.

For at få solen, grab klud, let trække op og væk fra begyndelsen af erobringen starte med at dreje tråd eller et tov, hvilket gør en slags "pølse". Jo længere hooked vævsstedet, jo større diameteren af cirklen. Spinning kan stramt stabling sammen serien snor eller reb, og kan efterlades mellem rækkerne frie dele af forskellig bredde, så det resulterende billede bliver interessant.

Til marmor mønster stof opsamles til en kugle og pakket ind i en tråd eller et reb i forskellige retninger, og formen af spolen skal opretholdes.

Stiliseret blomst vender når foldet på midten klud lå ganske små folder, og derefter hjørner skurk indpakket indeni, og stoffet er snoet reb vandret.

Nodulær batik - et rum for improvisation. Du kan trygt eksperimentere for at skabe forskellige versioner af forsamlinger.

3. Ved vridning af væv knuder, placeres i den fortyndede ifølge instruktionerne på emballagen farvestof, fortyndes den nødvendige mængde varmt vand og opvarmet på en plade til 40 grader. Bring det i kog og koges i ca 20 minutter. Vævet blev derefter trukket ud, blev vand tilsat til 2 spiseskefulde salt i 5 liter vand igen, dyppet stof farvestof og koges i yderligere 30 minutter på medium varme. Derefter slukkes pladen, blev opløsningen afkølet med væv til 60 grader, stoffet fjernet, skyllet grundigt med varmt vand, og fjernet garnet reb stof og rettede igen skyllet godt. I det sidste hold skyllevand tilsættes 1 skefuld eddike.

At opnå et flerfarvet mønster, farven fremstillet i trin. Først nogle slips knuder farvet stof med den lyseste farve farvestof, og derefter tørret job, knyttede andre knuder andre steder, stof farvede igen anbringelse i en mørk farve farvestof. Det er vigtigt at huske, at blande forskellige farver giver de til tider uventede resultater, så før, malet stof, så prøv at forbinde malingen af forskellige farver sammen for at se resultatet.

Nodulær batik - fantastisk teknik. Der er en række forskellige knob og metoder til farvning. Prøv at mestre det, og før du åbner uendelige muligheder for improvisation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.