Hjem og familieHelligdage

Røde kalenderdage. Som vi hvile i 2014

Artiklen "Red kalenderdage" fortæller dig om de fridage i 2014, som vil blive leveret i ferien, så du på forhånd ved, hvad der venter dig i de næste 12 måneder. De oplysninger, der præsenteres for dig nedenfor, er en officiel og vil ikke blive ændret.

Røde kalenderdage fra januar til marts 2014

januar

I nytaar russerne vil have til at gå i en uge. Myndighederne besluttede, at, startende fra den første dag gennem ottende inklusive, folk har brug for at slappe af og gå til "nytår helligdage" for at få en god gevinst styrke før det nye arbejdsår. Husk på, at den 30 til 31. december 2013 erklærede de nuværende medarbejdere, som aldrig er sket før. Det vil sige, output selv - en ferie - til for russerne starte det på den første dag i januar. Denne uges fald og den ortodokse ferie - Christmas, fejres den 7. januar.

februar

2 3 feb 2014 falder på en søndag, og derfor ikke behøver at vente på en lang weekend. Ud over den ferie, vil russerne nødt til at hvile den næste dag, den 24..

marts

I den første måned af foråret 2014 af russere forventer outputtet 10 er forsynet ære for kvindedag - 8 af marts. Festlig annoncerede blot tre dage - fra den 8. marts til 10, inklusive.

Røde kalenderdage perioderne april til juni 2014

april

findes ikke offentlige helligdage i den pågældende måned. April 1 - "Day narre ": alle kan spille og hans kolleger gør grin med venner.

maj

Den første del af weekenden forventes i perioden fra 1. maj til 4. maj inklusive. På dette tidspunkt skal det Labor Day. Efter dette, at arbejde ud fire dage og forlade igen til ferien - fra den 9. maj til 11. maj inklusive. På dette tidspunkt landet vil fejre dagen for Victory i den Store Fædrelandskrig på 1941 til 1945. Alt i alt vil den tredje måned i foråret bringe russerne syv fridage.

juni

Ferie i denne måned starter med 12 numre, som tegner sig for den Dag Rusland, og de sidste fire dage. Det er et job Russerne vil komme ud 16. juni.

Røde kalenderdage fra juni til december

Efter ferien juni begynder en pause, og den næste festival vil være Kun 4 November. Husk på, at denne dato betragtes som den Dag nationale samlingsregering. Røde dage på kalenderen i november - 1 til 4 numre.

resumé

Hvis vi mener, at i 2014, 365 dage, næsten en tredjedel af denne periode, russerne vil hvile, nemlig 118 dage. Dette antal er naturligvis inkluderer standard weekend - lørdag og søndag. 247 dage i 2014 vil arbejde, og 6 - Reduktion (Pre). Deres tilstedeværelse eller fravær af regulerede arbejdsgivere i tilfældig rækkefølge. Som regel er der tale om at reducere arbejdstiden med en time. Så lad os opsummere.

Red kalenderdage i 2014

måned

helligdage

til hvile

januar

Fra 1 til 8

8 dage

februar

23, 24

1 dag (23 - søndag)

marts

Fra 8 til 10

1 dag (9, 10 - lørdag og søndag)

maj

Fra 1 til 4 og 9 til 11

4 dage og 3 dage

juni

Fra 12 til 15

4 dage

november

Fra 1 til 4

4 dage

Brug disse dage produktivt og tilbringe tid med familie og venner, hvile og samle kræfter før de går på arbejde, er det ikke underligt den russiske regering giver os mulighed for at gå værd at bemærke, og vigtigt for vores land, datoer og begivenheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.