SundhedMedicin

Bihulebetændelse: symptomer og behandling af sygdommen

Den menneskelige næse er en vis mængde bihuler overtrukket slimhinde udfører meget vigtige funktioner. Dets vigtigste rolle - forhindrer indtrængning af bakterier samt infektioner i det menneskelige legeme. Filtrering og luftvarme er også inkluderet i sin opgave. På dette grundlag kan det konkluderes: bihuler er holdbare skjold for vores krop at tage hovedparten af "angribende" infektioner. Så ofte udsat for forskellige sinus inflammation, såsom bihulebetændelse, bihulebetændelse, frontal bihulebetændelse.

Sinusitis er karakteriseret ved betændelse i pandehulerne. Hvis vi sammenligner med bihulebetændelse, så bihulebetændelse, symptomer og behandlinger, der er mere smertefuldt, det sker mindre hyppigt, men konsekvenserne kan være meget alvorlig. Denne sygdom er ledsaget af kraftig hovedpine, vejrtrækningsbesvær fra næsen skiller sig ud grimme purulent slim.

Hvis svækket immunitet hos mennesker, infektion er frit tilgængelige på bihuler og også ud over, så bihulebetændelse er uundgåelig. Folk, der har en stærk immunitet, er infektionen ikke stige op, og dens udbredelsesområde er meget smallere. Bihulebetændelse, symptomer og behandling af dem er overset, risikerer en farlig komplikationer.

Der er flere faktorer, der bidrager til sygdommen: patologi af næseskillevæggen, fås i sinus vækster (normalt benævnt polypper), og tilstedeværelsen i de nasale turbinater af hypertrofiske forandringer.

Polypper har en negativ indvirkning på bihulerne. De forhindrer den normale strøm af slim, og dets stagnation kan være en kilde til infektion intranasale kanaler.

Som praksis viser, bihulebetændelse, symptomer og behandlinger foregår det er meget smertefuld, og patienten samtidig oplever stor ubehag.

Dybest set sinusitis konservativ behandling, men hvis symptomerne ikke forsvinder, kræver kirurgisk indgreb, som omfatter en frontal sinus punktering, derudfra at udlede, og purulent slim lægemiddelindgivelse. Så hvordan man behandler bihulebetændelse kirurgisk meget ubehagelig og smertefuld, er denne proces ledsaget af lokalbedøvelse, og det er som regel lettere patient.

Behandling sinusitis konservativ måde indbefatter anvendelsen af nogle lægemidler, hvoraf de fleste fører til et vellykket resultat. Grundlæggende behandling omfatter anvendelsen af antibakterielle lægemidler indgivet intramuskulært. En anden gruppe - en spray, der bidrager til en indsnævring af blodkar, samt dekongestanter og antihistaminer. Meget ofte det bruges og fysioterapi, hvor sinus region leveres af en tør varme (dette vil opvarmes i en stegepande salt), anvendes som udsættelse for ultraviolet og infrarøde stråler. Meget nyttigt at bruge med saltvand indånding, havsalt, furatsilina.

Antibiotika i behandlingen af bihulebetændelse kun anvendes i den akutte form af sygdommen. De er taget i en uge i parallel med antihistamin medicin. Under alle omstændigheder bør behandlingen af bihulebetændelse og udpegningen af de nødvendige forberedelser være under streng kontrol af otolaryngologist.

Front - en meget farlig sygdom. Hvis der er purulent gennembrud indhold kan komme ind i hjernen, hvilket fører til endnu mere farlig sygdom - meningitis, så problemet med, hvordan man kan helbrede bihulebetændelse, bør være en prioritet for at forebygge komplikationer

Hvis du har været diagnosticeret med bihulebetændelse, symptomer og behandling af MDM kræver et hospital, er det bedre ikke at forsinke - i en behandlingsinstitution kur bihulebetændelse er meget lettere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.