SundhedMedicin

Dostinex at stoppe amning: begrundet håb

Mange ammende mødre vil før eller senere står over for problemet med ophør af amning. For nogle er dette spørgsmål ikke er akut, og modermælk alene falder. Men der er tilfælde, hvor undertrykke laktation er meget vanskelig, og mange kvinder ty til at bruge særlige medikamenter. Det er vigtigt at præcisere, at tage nogen form for medicin klart bør præcisere med din læge, fordi selv ikke kan give konkrete resultater, og nogle gange endda skade kroppen ammende mor.

I dag dette er kendt i den farmaceutiske stof som "Dostinex" for at stoppe amning positiv udtalelse, der er pakket med hele internettet. Hovedformålet med dette stof - hurtigt undertrykke amning, men det anbefales også til behandling af hyperprolaktinæmi produktiv, ofte ledsaget af reproduktive lidelser, samt svigt af menstruationscyklus.

Hvordan virker det dostineks at stoppe amning? Først og fremmest skal det bemærkes, at som den vigtigste aktive bestanddel virker cabergolin stimulerende hypofyse dopamin D2-receptorer, hvilket indebærer en betydelig nedgang prolactin hypofyseceller og fjerne dens virkning på organismen. Dette fænomen er blevet observeret i 3 timer efter en enkelt oral og varer i 14-21 dage. Når du normalisere blod prolaktin restaureret menstruationscyklus, en kvinde er frugtbar, men det anbefales ikke at blive gravid snart, bør du vente mindst en måned felt afbrydelse af lægemidlet. Dette stof udfører mange andre vigtige funktioner i den kvindelige krop, i særdeleshed, normalisere hormoner, fjerne alle tegn på acne ved at regulere vægten, hvilket reducerer risikoen for knogleskørhed. Dette bekræfter endnu engang, at brugen af lægemidlet "Dostinex" for at stoppe amning er helt sikker og ikke medfører negative virkninger på den kvindelige krop.

Dog må vi overveje det faktum, at der er kontraindikationer for brugen af lægemidlet. Hvad mener du? Dostinex at stoppe amning er forbudt at anvende i tilstedeværelse af patienter uforenelighed eller overfølsomhed over for dens komponenter, såvel som i diagnosen af hjerte, lunge og andre sygdomme, så før du køber, er nødvendig for at konsultere en specialist hvepse. Det er heller ikke kompatible dostineks og alkohol.

Generelt er medicinen tåles godt af kroppen, men udelukker ikke forekomsten af bivirkninger er beskrevet i vedlagte oversigt. For eksempel er mange ammende mødre føler sig pludseligt trykfald, tilsyneladende fordøjelsesproblemer, svær kvalme og opkastning samt migræneanfald og hyppig søvnløshed. Fair at sige, at disse fænomener er normalt milde og forekommer især i de tidlige stadier af behandlingen så umærkeligt som efterfølgende forsvinde. Hvis symptomerne ikke er indlysende tilbagetog for et par dage, et presserende behov for at se en specialist, der vil være med til at ændre ordningen for alternativ behandling, især vil afhente en blid analog af Dostinex. Dette kan omfatte følgende lægemidler: "bromocriptin", "Norkolut" "Parlodel", "Djufaston", "Utrozhestan". Nogle gange er formålet med ophør af amning patienter ty til alternativ medicin, men foretrækker lægeurter.

Anyway, for ophør af amning Dostinex er særlig populær alene på grund af sin alsidighed, diskret og effektiv "arbejde" i kroppen, og, selvfølgelig, brugervenlighed, men dens indtagelse skal reguleres af en kyndig ekspert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.