ComputereComputerspil

Starbound Ustabil - hvad er det?

I de seneste år, mange udviklere foretrækker ikke at producere et færdigt projekt, og gør det muligt for spillere at spille i beta, så brugerne selv kan pege på opstå i løbet af spillets fejl for sig selv testede innovationer og så videre. Det ser ud til, at det er ret fjollet - der ønsker at spille med mulighed for at have en fuld spil klar til at bruge tid på betaversion, som stadig er fuld af fejl? Men i virkeligheden, mode - det er en mærkelig ting, og at "tidlig adgang", "beta" og andre sådanne ting for nylig er blevet den mest fashionable. Folk skynder sig at først afprøve den nye mesterværk og definitivt slutte sig til dannelsen af det endelige billede af spillet. Naturligvis ikke alle udviklere gøre det - i de fleste tilfælde er disse indie-udviklere, der gør alt arbejdet selv. Derfor er det endnu lettere - har ikke meget at gå ind i prisen på test, som spillere selv gerne prøve indhold. I det konkrete tilfælde med denne artikel, her vil vi fokusere på et projekt som Starbound Ustabilt. Hvad er det? Det spørgsmål, som mange spillere, der finder dette spil i biblioteket i "incitament". Og dette spørgsmål vil blive givet en detaljeret respons på materialet. Du behøver ikke længere at tænke over, hvorfor du har brug for et spil Starbound Ustabil, hvad det er, og hvordan man bruger det.

Essensen af basen spil

Selvfølgelig, hvis du ikke kan forestille sig, hvad det originale spil, giver det ingen mening at tale om og Starbound Ustabil - det vil sige, hvad er forskellen, og så videre. Så først skal du mødes direkte med selve spillet. Dette projekt er også en hyldest til mode - siden udgivelsen af spillet "Maynkraft" gamere besat med sandkassen, dvs. spil, hvor der er et stort interaktivt verden, er der ingen bestemt formål, og alt du behøver at gøre - er at overleve på alle mulige måder, anvendelse af miljøet. Som for Starbound, så er dette spil er mere som en logisk efterfølger "Maynkrafta" - "terrarium". Faktisk "Terraria" er en slags klon af det oprindelige projekt, ændrede designet en tredimensionel til todimensional. Som et resultat, du også nødt til at rejse over den åbne verden, at bygge sig et krisecenter, samle ressourcer, vokse til at kæmpe med alle de stærkere og mere farlige monstre. Nå, nu er det tid til at tale direkte om Starbound projekt. Denne form for "terrarium", som skueplads for den ikke valgte fantasi, og fantastisk rum verden. Naturligvis er der sket ændringer i spillet, og ganske imponerende - der var endda en antydning af et plot, men ligheden mellem de to projekter kan ikke benægtes. Og det er ikke overraskende, i betragtning af, at for at udvikle det sidste medlem af holdet, der har ansvaret for at skabe en "terrarium". Dette resulterer i et meget godt produkt, der kunne opfylde behovene hos gamere offentligheden. Og nu, hvor du har en idé om det originale spil, er det tid til at beskæftige sig med Starbound Ustabil - hvad det er, og hvordan man bruger det?

Hvad er det?

Når du åbner dit bibliotek af spil i "incitament", du forventer at se der erhvervede spil Starbound. Men det viser sig, at der ikke er én - det næste vidne kan også Starbound Ustabil - hvad er forskellen mellem de to spil? Generelt den "Ansteybl" - det er det, projektet og skal være baseret på dets titel. Savvy spillere til hurtigt at oversætte det engelske sprog, det er "ustabil" version af spillet. Hvad betyder det? Det betyder, at Starbound Ustabil er en beta-version, som du kan opdage alle de nyeste chips, især nye elementer, funktioner og så videre. Alt nyt indhold, som udviklerne vil føje til spillet, bliver de først tilsættes til en version af "Ansteybl", hvor et stykke tid blev han testet gamere, ivrige efter at afprøve de første alle nye varer. Nuvel, når alt er testet, at indholdet overføres til den grundlæggende version af spillet. Så hvis du kan lide at være den første i alt og ønsker selv at teste det nye indhold, så skal du prøve Starbound Ustabilt. Hvad er forskellen mellem de to versioner, du allerede har forstået - brugen af "Ansteybla" kan forårsage det er tid til at gøre dig bekendt med konsekvenserne.

ustabilitet

Nu har du en grundlæggende forståelse af, hvad der er forskellig fra den Starbound Starbound Ustabilt. Men jo mere du bruger groizt "Ansteybla"? Som let kan forstås ud fra den titel, gameplayet i denne version er meget ustabilt. Efter alle de nye elementer, der føjes til, kan simpelthen overskredet med bugs - og på grund af dem spillet kan endda flyve, nogle gange gameplayet er ikke gemt, skærmen fryser, og der er en række andre problemer. Men for at klage over dem giver ingen mening - det skal være sådan. Hvis du ønsker at spille poleret og korrekt fungerende version, så skal du køre det originale spil. Der er selvfølgelig vil der være nye funktioner, men derefter problemerne i forbindelse med uprøvede innovationer kan ikke være i princippet. Så der er allerede en vælger for sig selv. Og hvis du vil spørge, hvad er forskellen fra Starbound Starbound Ustabil, du kan nu sikkert og detaljerede svar, hvilket fik en persons interesse, i at det er bedre at spille, afhængigt af, hvad han præcist ønsker fra gameplayet.

Opdateringen

Vi bør også overveje, hvordan staten testede nyindførte funktioner er fuld og migrere til det originale spil. På et tidspunkt, herunder i begyndelsen, er begge projekter arbejder på det samme plaster, det vil sige, de præcist ser det samme og har samme sæt af funktioner. Men hver dag bliver opdateret natten "Ansteybla", som tilføjer en bestemt funktion. Sommetider nye funktioner synes meget mindre hyppigt, og nogle gange en dag kan blive tilføjet flere nye elementer. Gradvist spillere er begyndt at bruge disse funktioner, er du nødt til at teste dem - processen og den næste udvikler, indsamle feedback og selvstændige manifesterer fange bugs og glitches, korrigere dem, og derefter opdatere spillet. Og så er det op, indtil alle de planlagte funktioner ikke bliver fuldt funktionel og glat poleret. Så de alle samles i den samlede plaster, og med det kommer opdateringen af det oprindelige spil. Det var dengang, og der kommer den samme "nulpunktet", når de to spil er helt identiske - indtil den næste opdatering "Ansteybla", samtidig med at tilføje nye funktioner, der kræver testning.

Problemer, der kører

I betragtning af, at denne version ikke er stabil, så kan du opleve nogle problemer med lanceringen. Årsagen kan være kompatible (eller rettere uforenelige) nyligt tilføjede funktioner. Bare rolig - hvis problemet ikke er din personlige, så et stort antal spillere ret hurtigt informere op til udvikleren at noget er gået galt. I spil som Starbound udviklere er altid i tæt kontakt med de spillere, især dem, der er permanent engageret i test "Ansteyble". Så hvis du Starbound Ustabil ikke starter, skal du ikke gå i panik - eller vente, eller de selv tage del i løsningen af problemet ved at skrive i detaljer om, hvilke problemer har du, når du starter. Jo flere detaljer du giver udvikleren, jo større er sandsynligheden for, at dit problem vil blive løst.

snyder

Mange gamere bliver spurgt om, hvorvidt det er muligt at bruge i spillet Starbound Ustabile bedrager. Svaret er ja - du kan trygt bruge de koder, som er egnede til den oprindelige version. Og for at gøre det du kan på de samme betingelser, dvs. i et enkelt spil uden muligheden for at opnå fremskridt. Men i "Ansteyble" opnå, og du er ikke givet, men det multiplayer-mode er stadig til stede, så du skal være opmærksom på dette problem. Efter alt, hvis du bruger snydekoder ved officielle servere, så kan du meget hurtigt og forbyde det umuligt at teste de nye funktioner, der vil blive indført i den nærmeste fremtid. Kort sagt, de regler, der er nøjagtig de samme som i alle pc-spil på "Steam" platform - hvis du bruger koden, bør det ikke have nogen effekt på andre spillere og statistikker. Hvis du ønsker at spille med venner eller ønsker at komme ind i top ti spillere, bør du nægter at anvende koder og til at spille fair.

server

I betragtning af, at dette spil i høj grad er tænkt som en multi-bruger, server fra Starbound Ustabil der, men i en langt mere begrænsede mængder. Det faktum, at spillerne kan skabe deres egen server med sine egne regler, men det gælder for bunden af projektet - "Ansteybl" som en beta-version, så du kun har adgang til de servere, der giver dig de udviklere til at teste de nye funktioner. Det er derfor, du ikke kan bruge cheat, spille på den måde, du ønsker at - trods alt, er dette begrænset af det faktum, at denne version af spillet er en test. Hvis du ønsker at spille på nogle oprindelige server - ud dig, som i alle tidligere tilfælde, den eneste. Du kan indstille det oprindelige spil, og allerede er der til at bruge absolut alle de muligheder, der leveres af udviklere, herunder at opbygge deres egne servere samt forbindelse til tredjeparts servere, der er skabt, for eksempel, dine venner.

modifikationer

Det samme gælder for ændringer, som for nylig er blevet bare et enormt antal. Mange gamere ønsker på alle mulige måder at forbedre dette projekt ved at tilføje en del af deres egen kreativitet, men det kan kun gøres med det oprindelige projekt - og så kan du være svært, så længe spillet er opdateret på regelmæssig basis, skal du hver gang til at omskrive koden for nye patches kommer ud i lyset af post-test "Ansteyble". Som for spillet Starbound Ustabil, mode at installere ikke virker, som spillet er opdateret hver dag, så der er ingen mening overhovedet at ændre koden i spillet - det er i konstant forandring, og dine ændringer vil ikke arbejde længere.

Russifier

Det er ingen hemmelighed, at dette spil er det engelske sprog, men i den oprindelige version allerede har understøttelse for flere sprog. Desværre er denne funktion ikke tilgængelig i "Ansteybl". Og af samme grunde som dem, der er beskrevet ovenfor, vil du ikke være i stand til at installere crack til Starbound Ustabilt. Damp angive, hvilke sprog kan vælges i spillet i den seneste version af det, men udviklerne ikke ønsker at overbelaste test server, så bruger kun engelsk i "Ansteyble". Hvis du ønsker at installere revnen, kan det ske på samme måde som i tilfældet med tilstande - sproget vil blive vist normalt lige før den første opdatering, så du kan være i problemer. Så knæk for Starbound Ustabil - det er bare en drøm. Hvis du ønsker at teste de nye funktioner i dette spil, er du nødt til at lære nogle engelsk.

kolonier

Nu ved du alt om de "Ansteyble" - endelig forladt bly flere store eksempler på, hvilke funktioner blev først introduceret i testversion af spillet, og derefter jorden og flyttede ind i de vigtigste version. Den første store eksempel - en koloni. Ja, på et eller andet tidspunkt, du ikke har været i stand til at bygge kolonier på den nye planet - men derefter i testtilstand, du får en chance for at opbygge deres bosættelser for de lokale beboere og opkræve skatter fra dem, har den funktion slået rod og er nu et meget populært spil.

design planeter

Oprindeligt udseende af planeter, du besøger i løbet af sin plads eventyr, lod meget tilbage at ønske. Men med tiden, har takket være den "Ansteyblu" deres udseende blevet meget mere interessant og attraktiv, samt diverse og endda charmerende.

Kampsystemet

Mest af alt under testen "Ansteyble" uændret kampsystem - det er blevet meget mere realistisk, fjender bliver meget mere forskelligartet og farlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.