Hjem og familieTilbehør

"Graco Sweetpeace" - en hyggelig søvn center for udvikling og spil

Rocked centrum for "Graco Sweetpeace", når kun tilgængelig for berømtheder, tog i dag en stærk position på markedet de bedste produkter til børn. På trods af den relativt høje pris, bliver det mere og mere populære.

Rocked centrum for "Graco Sweetpeace" er designet til at opfylde alle de behov, et lille barn. Glat swing bane følger nøje bevægelsen af en mors arme, vugger krummer. Og hvis du udvider vuggen omkring sin akse, vil det være muligt at klippe barnet i tre forskellige retninger.

Du kan vælge en af seks forudindstillede hastigheder, som vil sikre maksimal komfort for barnet. Desuden er der en mild beroligende vibrere mode 2 med varierende frekvens. Glat stop. Brug centret kan være i de første dage af livet. Den nyfødte vil blive behageligt og afslappet i en hyggelig vugge lavet af allergivenlige og miljøvenlige materialer. Seat vugge kan fjernes og bruges separat fra bunden, for eksempel på en altan eller terrasse samt at tage på en tur - sine små dimensioner tillader det. På grund af de løbere, kan vuggen svinge uden base. Du kan installere basen autostol "Graco 0+".
Holderen har en sammenfoldelig hætte, der beskytter sovende barn fra solen og skabe en atmosfære af en hyggelig kokon. Rolige farvetoner vugge hud vil ikke irritere din baby og ikke forhindrer ham i at sove. Og alligevel indtastet i enhver indre af moderne lejlighed.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod høj kvalitet materialer, der udgør centrum: vugge naturlige stoffer Betræk sikkert for børns sundhed, behagelig at røre ved, har ingen fremmed lugt. Alle sømme er holdbare og præcise. Alle af stoffet sædet kan fjernes og strækker sig i maskinen (anbefalet delikat cyklus med centrifugering ved middel hastighed).
Men ved hjælp af vugger center "Graco Sweetpeace" du kan ikke bare sove. Avanceret funktionalitet hjælpe krummer og underholde, mens vågen: en stærk fem-punktsseler og blød pude hovedstøtte beskyttelse mod utilsigtet dråber, vil et lille spejl med til at lære at fokusere på billedet og sætte fokus på det, dental begyndervanskeligheder distrahere fra ubehag i tandkødet. En anden knægt vil elske den bløde plys legetøj og buen med rangler, der er let at danne den lille hånd.

Sæt med musikalsk midten af sporet er også ikke kun omfatter vuggeviser, men anden optagelse: behagelig opvågnen melodi, naturlige støj lyde (fuglesang, lyden af regn, hvaler og andre stemmer). Og takket være en unik funktion af sin art til at tilslutte en MP3-afspiller, et barn kan lytte gennem højttalerne Centre yndlingssange til ham eller lyd fe.

Er svajede centrum er ganske enkel, er ingen specielle værktøjer eller færdigheder ikke påkrævet til denne. Strømforsyning af swing kan udføres fra batteriet eller fra nettet, og en separat batteri er nødvendig for vibromodulya.

Forældre, der vælger høj kvalitet vugger center, bør være særlig opmærksom på den "Graco Sweetpeace". Anmeldelser indehavere vil hjælpe med at bestemme valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.