HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan man vælger en trimmer benzin? At gøre det rigtige valg

Den største fordel ved benzin trimmer - er evnen til at arbejde i offline tilstand , uanset strømforsyningen. I dette tilfælde, værktøjet producerer mere strøm i overensstemmelse hermed facet græs vil være meget hurtig. Men de alle er forskellige i deres egenskaber, og til tider meget vanskeligt at træffe det rigtige valg. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du vælger den trimmer benzin på visse parametre.

magt

Før du køber benzotrimmery, være opmærksom på sin magt. Det er fra denne egenskab vil zaveset dens fremtidige ydeevne og holdbarhed. At vælge benzin trimmer, skal du sørge for strømmen til enheden vil tilfredsstille dig. Her kan du blive vejledt af princippet om "jo mere strøm, jo mere du slå græsset." Hvis du bruger trimmeren som en kultivator eller sneslynge (med specielle dyser), ved, at dette skal motoren til 2 gange mere kraftfuld. Selvfølgelig kan motorstøj ikke undgås, men for at gøre det mere stille - du kan. Det er bedre at erhverve de fire-aggregater - de er lidt mere stille end de to-takts. Og ved den måde, olien ikke at forveksle med benzin - de skal være individuelt indlæses i trimmeren benzin. Køb billige en enhed, du ikke lykkes - nogle gange dens pris er 2 gange højere end for andre typer af motorer. Men du vil være enig, er langt mere behagelig at arbejde med lav støj motor. Den elektrisk trimmer er defineret i watt (W), såvel som kilowatt (kW). Glem ikke, at motoren skal være så lille som mulig vægt og samtidig let at køre, ellers træthed overhale dig i de første par minutters drift.

Hvordan man vælger en trimmer benzin efter volumen af tanken?

Før du vælger træffe beslutning om den nødvendige volumen af tanken. Til dette kort det område af dit websted, og du har brug for oppetid. Derefter kan du vælge mellem stor eller lille mængde af brændstoftanken. Husk, at en stor kapacitans vil have en langt større vægt. Men du er ikke så meget at fylde det.

Hvordan man vælger en trimmer benzin klassifikation?

Hvis du planlægger at klippe tilgroede ukrudt på sin ejendom, for dette skal du bruge en professionel trimmer. Også denne type er velegnet, hvis du slå græsset til kvæget. Hvis du har en velplejet have og slå græsset kun overfladisk, professionel trimmer du ikke har brug for. Stadig opmærksomme på skærehovedet udstyr. Ved tilstedeværelse af store antal træer (fx haven) er stærkt frarådes at bruge metal knive, som om værktøjet køres ind i et træ, skader ikke kun trimmeren, men grønne områder. Det er bedre at bruge en kniv med en skærende linie.

Hvordan man vælger en benzin trimmer formet håndtag?

Den vigtige egenskab er formen af håndtaget. Fra det vil afhænge af brugervenligheden. Formularen oftest bestemmes, afhængigt af typen af gården. For eksempel, hvis du har brug for at behandle et stort parti, købe en enhed med et T-formet håndtag. Og hvis du har brug for at arbejde på et komplekst plot med masser af huller og kløfter, vælge en D-formet håndtag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.