Mad og drikkevarerOpskrifter

Pea grød: multivarka opskrift med hakket oksekød

Pea grød, opskrift, som multivarka enkel nok, viser det sig velsmagende, hjertelig og meget nyttigt. Det er værd at bemærke, at denne parabol kan tilberedes som kød, og uden det. Det afhænger af den kaloriefattige indhold af måltidet, samt dens smag og aroma.

Ært grød: opskriften i multivarka med hakket kød

Nødvendige ingredienser:

  • hakket oksekød med en lille mængde fedt - 200 g.;
  • dry flækærter - 1,7 glas tumbler ;
  • Drikke renset vand - 3 kopper;
  • smør, frisk grønne, croutoner - til dekoration og smag af skålen;
  • stort løg - 1 stk;.
  • salt - på eget skøn;
  • solsikkeolie - 15 ml;
  • krydderurter og krydderier - til at smage.

Forarbejdningen af kødproduktet

Pea grød opskrift multivarka, hvor vi vil diskutere i denne artikel, viser det sig meget dem, hvis det sker ikke bare på vandet, og med anvendelse af aromatiseret hakket kød. For at gøre dette, er det bedst at tage det oksekød produkt. Det bør blandes med almindeligt salt, peber og andre duftende krydderier. Yderligere hakket vil udgive i skålen enhed, tilsæt lidt solsikkeolie og stegt i en batch-mode er cirka 5-7 minutter.

Vegetabilske forarbejdning

Ud over jorden oksekød og bønner produkter, opskriften af ært grød i multivarka indebærer anvendelse af aromatiske og sådanne grøntsager som løg. Det skal renses fra skallerne, hakke i små tern og sende til kødet til stegning (5-7 minutter). Det skal bemærkes, at med den pågældende ingrediens fadet vil vise sig meget dem.

Forarbejdning af bælgplanteproduktet

Opskriften af ært grød kræver kun tør knust bønne produkt. Det skal renses for snavs (hvis tilgængelig), hældes i et dørslag og vask grundigt i varmt vand. Yderligere ærter anbefalet at sætte i en stor skål, hæld kogende vand og afkøles trække i 1 eller 2 timer. I løbet af denne tid, vil han blødgøre lidt, hvilket gør grød madlavning proces meget kortere.

Varmebehandling af fødevarer

Efter hakket oksekød med løg let brunet, bør de hælder halv gennemblødt ærter, som anbefales til smag lidt salt. Ved siden af skålen er nødvendigt Multivarki hæld 2-3 kopper drikkevand og blandes grundigt. Forbered et måltid skal være i den tilstand af "mælk grød" på ca. 30 minutter.

Efter den tid anbefalede parabol til at smage. Hvis bønne produkt selv barske, skal det sættes i en varme tilstand for en halv time.

Korrekt Serve

Som et resultat af alle de ovenstående trin har du en lækker og hjertelig ært grød. Multivarka opskrift af denne parabol kan omfatte brug af ikke blot hakket oksekød, men den sædvanlige kød, pølser, frankfurtere, osv Served et komplet måltid til bordet varm med smør, friske krydderurter, hvedebrød eller skåler selv forberedt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.